pandemi ?Madem Turkiyeye gelecektiniz son dakikaya kadar neden beklediniz? Zindana atilmak, sinirdisi edilip bebege el koyma gibi riskler varken 36 haftaya kadar insan bekler mi ülke degistirecek, uçaga bineceksiniz sonuçta. Ucaga alacaklar mi? Erken doğsa ne yapacaktiniz?
Bunlar dert degil akrabar mi dert kaldi?
pandemi ?
Gecen hafta da resmen sancilari varmis,her an dogurabilir benceNe pandemisi yahu 36 haftalik hamile.
Bu pandemi muhabbetleri yeni cikmaya basladiginda bile bunu dusunup atlayip gelebilirdi. Hatta ucuslarin iptal olacagi zaman insanlar son ucuşlarla gidecekleri yere gittiler, kuzenim de ucuş iptallerinden hemen önce ulkeye dönmuştu bile.
Zindana atilip, cocuga el koyulma riski olan insan 36 haftaya kadar nasil oturup bekler?
O ara hemen birini bulup hamile kaldıysa, sonra hamileyim diye nişanlandıysa, sonra olmuyor deyip ayrıldıysa taşlar yerine oturur. Yalnız çok zorladım oturtmak içinEski konularinizi okuyunca surec bana cok ilginc geldi yalniz. Ekim 2019da ayri eve cikmaktan bahsetmissiniz,sevgiliniz veya nisanlinizdan bahsetmemissiniz sanirim, ne ara oldu bu olaylar, o konuyu acarken hamileligi ogrenmis olmaniz gerekmiyor muydu? Cok kafam karisti benim
Gecen hafta da resmen sancilari varmis,her an dogurabilir bence
Ay ben strese girdim burda
Mart nisan mayıs ve haziran pandemi ile geçti. öngörememiş olabilir hiçbirimiz hiçbirşeyi öngöremedik. zaten evlilik dışı gebelik, yalnız anne mantıklı karar alamaması bana çok ilginç gelmiyor. akrabalar bilmiyor kopup gelemezdi. en azından ekim ayında bekar yalnız flörtü bile yokken haziran ayında hamile olması kadar garip gelmiyorNe pandemisi yahu 36 haftalik hamile.
Bu pandemi muhabbetleri yeni cikmaya basladiginda bile bunu dusunup atlayip gelebilirdi. Hatta ucuslarin iptal olacagi zaman insanlar son ucuşlarla gidecekleri yere gittiler, kuzenim de ucuş iptallerinden hemen önce ulkeye dönmuştu bile.
Zindana atilip, cocuga el koyulma riski olan insan 36 haftaya kadar nasil oturup bekler?
Bence de, tuhaf yaniYani şu durumda olsam dusunecegim son şey akrabalar olurdu heralde. Bu kadar da rahatlik nebileyim. Sacma geldi koni
Mart nisan mayıs ve haziran pandemi ile geçti. öngörememiş olabilir hiçbirimiz hiçbirşeyi öngöremedik. zaten evlilik dışı gebelik, yalnız anne mantıklı karar alamaması bana çok ilginç gelmiyor. en azından ekim ayında bekar yalnız flörtü bile yokken haziran ayında hamile olması kadar garip gelmiyor
Nişanlıylen hamile kalan biri sizce neyi nasıl öngörebilir ? bu kabiliyeti gelişmiş midir ?Kuzenim koronada yuksek risk grubunda biri, Turkiyedeki saglik sistemi yasadigi ulkeden daha iyi oldugu için son ucuşlarla döndü gayet ülkeye, önünü gormek cok zor degildi.
Hatta daha turkiyede ilk vaka ciktiginda neyin ne olacagi gayet belliydi bence.
Herkes ön göremeyebilir tuzu kurudur ama zor durumda kalacak olan insan biraz olsun dusunebilirdi.
Nişanlıylen hamile kalan biri sizce neyi nasıl öngörebilir ? bu kabiliyeti gelişmiş midir ?
Evet isler emin olun beklendiginden ilginc gelisti ama oldu olan cok hizli sacma kendim bile anlam.veremedigim sekilde hizli yasandi ama biraz seyma subasi quote u gibi olacak ama canlariyim sonucta sokaga atacak halleri de yoktu kabul ettiler. Baskici bir aile evet ama beni asip kesmediler beklenenen buysa. Olan olmus bire bakan ikiye bakar bana senin cocugun agirlik yapmaz kendine bunu yapmani uzuldum dedi babam yani. Cocugun babasinin elbette haberi var, ama dedigim gibi umrunda degil. Nufusuna almasini dahi istemiyorum cunku en son annem cocugu istiyor misira gondeririz diyordu kendisi misirli. Kacirdigim sorular varsa üzgünüm.Bu benimde ilgimi çekti. Ve ekim ayinda daha anne babasinin baskici olmasi üzerine konu açmisti. Bu aile nasil hamileligi kabul etti? Hadi etti, niye simdiye kadar etraf sorun edilmedi? Hani bu bastan belliydi.
Evden ayrilmak
Merhaba ben 26 yaşındayım bekarım. Birleşik arap emirliklerinde ailemle yaşıyorum buraya geleli beş aydan fazla oldu calisiyorum başta annem bana sen kendin de eve çıkarsın artık diyordu ama bir çevrem olmadığı için ailemle yaşamak bana daha cazip geliyordu hem maaşım bana kalıyordu.sonra doğal...www.kadinlarkulubu.com
Ilginç bir konu dogrusu
Karar verme mekanizması iyi değil demek ki, yanlış kararlar alan biri. Maalesef iyi karar alamayan insanların hayatı kartopu gibi aldığı yanlış kararlar ile devam eder. nitekim öyle olmuş , velev ki dönemedi zina suçu olacak bebek elinden alınacak depresyona girecek daha da kötü olacak her şey.riske atmış dönmemiş çünkü yanlış kararlar alan biri. benim için açıklaması bu. siz yargılasanız da eleştirseniz de kadın bu yani.Bir hata yapmak butun hayatini dusuncesizce gecirebilecegi bahanesine yetmiyor. Hamile kalirken anne babasi yoktu ama şimdi anne babasi da durumdan haberdar onlar da mi görmüyor.
Karar verme mekanizması iyi değil demek ki, yanlış kararlar alan biri. Maalesef iyi karar alamayan insanların hayatı kartopu gibi aldığı yanlış kararlar ile devam eder. nitekim öyle olmuş , velev ki dönemedi zina suçu olacak bebek elinden alınacak depresyona girecek daha da kötü olacak her şey.riske atmış dönmemiş çünkü yanlış kararlar alan biri. benim için açıklaması bu. siz yargılasanız da eleştirseniz de kadın bu yani.
Evet isler emin olun beklendiginden ilginc gelisti ama oldu olan cok hizli sacma kendim bile anlam.veremedigim sekilde hizli yasandi ama biraz seyma subasi quote u gibi olacak ama canlariyim sonucta sokaga atacak halleri de yoktu kabul ettiler. Baskici bir aile evet ama beni asip kesmediler beklenenen buysa. Olan olmus bire bakan ikiye bakar bana senin cocugun agirlik yapmaz kendine bunu yapmani uzuldum dedi babam yani. Cocugun babasinin elbette haberi var, ama dedigim gibi umrunda degil. Nufusuna almasini dahi istemiyorum cunku en son annem cocugu istiyor misira gondeririz diyordu kendisi misirli. Kacirdigim sorular varsa üzgünüm.
Aslinda bende hep buyuk konustum aslla yapmam aslla yapmam dediklerim tek sira onumde oynadi bende kukla gibi yaptimyani ama dedigim gibi bebegin gelmesine cok az kaldi ve ben hamileligimden pisman degilim ya da bebekten kurtulsam kafasinda da degilim. Dedigim gibi Allah bana bir bebek bahsetti ve sukrediyorum biliyorum isteyip sahip olamayip aci ceken hanimlari görüyorum ve uzuluyorum. Ssdece nasıl yumusatilwrak soylenir onun hakkinda fikir almak istedim. Ayrica ucus hakkinda da dedigim gibi seriatla yonetilen bir ulkedeyim ve burada dogum yapmam imkansiz doktorum ondan onay verdi cok uzun bir yol degil ucuslar koronadan dolayi kapaliydi yeni acildi ilk buldugum ucusa bilet aldim. Konsolosluga gide gele telef oldum o surede ama yapabilecegimiz bir sey yoktu.
Nişanlınla formalite bir nikah yapıp bebek doğunca ayrılsaydınız keşkeEvet ucuslar acildi, birlesik arap emirliklerindeyim. Tabi yani cocugu sepete mi koyayim saklayayim elbette herkes ogrenecek ama annem aniden tribe girince bende bir afalladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?