Aslinda keske basindan deseydik, nisan attım diye taray taray anlattim agzimda bakla islanmadigi icinEvlendik ayrıldık desen olmaz mı
Geldiğinizi söylemek zorunda mısınız peki anneanneye falan ? Ya her şey unutulur herkes her şeye alışır.Şu an çocuktan daha önemli birşey yok. Babası umrunda olmasa da çağırın, görsün, ilgileneceği kadar ilgilensin. Adını versin, hukuka uygun ne yapılacaksa yapılsın. sonra hala umursamıyorsa defolsun gitsin.Evet haklisiniz, memlekete gitmiyorum zaten dediğiniz gibi yalniz bir kac guvebdigimiz aile dostumuz ile olacagiz
36 hastalıkken uçağa alıyorlar mi sizi? 32 haftadan sonra alinmiyor çünkü. Bunu arastirdiniz mi?
Bursaliyim, genis ailem cok bagnaz insanlsr degiller ama iste yaslilar ondan korkuyorum sebebi olmak istemem kimsenin.Aslen nerelisiniz
Birde evlendim kısa sürede bosandim deseniz nolur akrabaya vs
bende yurtdisinda yaşıyorum hamile bir ailedostumuz 35haftalik hamile Turkiye`ye gidemedi. Doktoru asla izin vermedi resmen yalvardı kadincagiz. Gebeligiyle ilgili hiçbir risk olmamasına ragmen. Yani zor geldi bana da simdi sizin alintinizi da okuyunca kafam daha da karistiBu benimde ilgimi çekti. Ve ekim ayinda daha anne babasinin baskici olmasi üzerine konu açmisti. Bu aile nasil hamileligi kabul etti? Hadi etti, niye simdiye kadar etraf sorun edilmedi? Hani bu bastan belliydi.
Evden ayrilmak
Merhaba ben 26 yaşındayım bekarım. Birleşik arap emirliklerinde ailemle yaşıyorum buraya geleli beş aydan fazla oldu calisiyorum başta annem bana sen kendin de eve çıkarsın artık diyordu ama bir çevrem olmadığı için ailemle yaşamak bana daha cazip geliyordu hem maaşım bana kalıyordu.sonra doğal...www.kadinlarkulubu.com
Ilginç bir konu dogrusu
akrabalarinizin olmadığı bir şehire gidin sizde maddi durumunuz el veriyorsa.merhaba arkadaşlar
bir kaç kez bahsetmiştim ben nişanlı iken gebe kaldım maalesef nişan attım karşımdaki kişinin beni banka kasası gibi kullanmaya çalıştığını görünce.
ailemin - anne baba - durumumdan haberi vardı ve kabullendiler, aldırmadık şu an 36 haftalığım bir kızım olacak inşallah.
yaşadığım ülke şeriatla yönetildiği için burada bekar doğum yapmak imkansız hatta kontrollere gitmek bile tehlikeli çünkü zinadan hapse atılıyor sonra sınır dışı ediliyorsun bebeğini de vermiyorlar bazı durumlarda.
o yüzden türkiyeye geleceğim bu hafta doğum için annemle. akrabalarımın yaşadığı ve doğum yapacağım il başka kimsenin haberi de olmayacak, buraya kadar okey, ancak benim anneannemdir, dayımlar diğer akrabalar hamile olduğumu bilmiyorlar. şimdi doğum gelince annem bugün nasıl açıklayacağız dedi kendimi çok kötü hissettim. çok yaşlı insanlar geçen gün de telefonda - kadına malum oldu resmen - seni gebe gördüm aman dedim dilimi ısırdım uyanınca filan dedi anneannem soğuk terler döktüm.
suç değil, çalışan yaşı yerinde kendine bakabilen bir insanım aslında ailenin asisiydim sürekli. bilmiyorum doğum yaklaştıkça annem seni çocukla kim alacak filan bir bunalım moduna girdi, sanki derdim koca bulmak şu an.
size soruyorum, kusura bakmayın uzun oldu. Akrabalara bu nasıl anlatılır, bu süreç nasıl atlatılır?
Evlenip boşandığınızı söyleyin.Evet ucuslar acildi, birlesik arap emirliklerindeyim. Tabi yani cocugu sepete mi koyayim saklayayim elbette herkes ogrenecek ama annem aniden tribe girince bende bir afalladim
Tüh yaaAslinda keske basindan deseydik, nisan attım diye taray taray anlattim agzimda bakla islanmadigi icin
hiç hoş bir durumda değilsiniz. ama neyse...merhaba arkadaşlar
bir kaç kez bahsetmiştim ben nişanlı iken gebe kaldım maalesef nişan attım karşımdaki kişinin beni banka kasası gibi kullanmaya çalıştığını görünce.
ailemin - anne baba - durumumdan haberi vardı ve kabullendiler, aldırmadık şu an 36 haftalığım bir kızım olacak inşallah.
yaşadığım ülke şeriatla yönetildiği için burada bekar doğum yapmak imkansız hatta kontrollere gitmek bile tehlikeli çünkü zinadan hapse atılıyor sonra sınır dışı ediliyorsun bebeğini de vermiyorlar bazı durumlarda.
o yüzden türkiyeye geleceğim bu hafta doğum için annemle. akrabalarımın yaşadığı ve doğum yapacağım il başka kimsenin haberi de olmayacak, buraya kadar okey, ancak benim anneannemdir, dayımlar diğer akrabalar hamile olduğumu bilmiyorlar. şimdi doğum gelince annem bugün nasıl açıklayacağız dedi kendimi çok kötü hissettim. çok yaşlı insanlar geçen gün de telefonda - kadına malum oldu resmen - seni gebe gördüm aman dedim dilimi ısırdım uyanınca filan dedi anneannem soğuk terler döktüm.
suç değil, çalışan yaşı yerinde kendine bakabilen bir insanım aslında ailenin asisiydim sürekli. bilmiyorum doğum yaklaştıkça annem seni çocukla kim alacak filan bir bunalım moduna girdi, sanki derdim koca bulmak şu an.
size soruyorum, kusura bakmayın uzun oldu. Akrabalara bu nasıl anlatılır, bu süreç nasıl atlatılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?