yumurta deliğe geldi dertler bizi sardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonuçta 9ay boyunca saklamissiniz gebeliği
O zamanda naptiginizi kim ne bilecek

Evet haklisiniz, memlekete gitmiyorum zaten dediğiniz gibi yalniz bir kac guvebdigimiz aile dostumuz ile olacagiz
Geldiğinizi söylemek zorunda mısınız peki anneanneye falan ? Ya her şey unutulur herkes her şeye alışır.Şu an çocuktan daha önemli birşey yok. Babası umrunda olmasa da çağırın, görsün, ilgileneceği kadar ilgilensin. Adını versin, hukuka uygun ne yapılacaksa yapılsın. sonra hala umursamıyorsa defolsun gitsin.

36 hastalıkken uçağa alıyorlar mi sizi? 32 haftadan sonra alinmiyor çünkü. Bunu arastirdiniz mi?

Bu benimde ilgimi çekti. Ve ekim ayinda daha anne babasinin baskici olmasi üzerine konu açmisti. Bu aile nasil hamileligi kabul etti? Hadi etti, niye simdiye kadar etraf sorun edilmedi? Hani bu bastan belliydi.

Ilginç bir konu dogrusu

Aslen nerelisiniz
Birde evlendim kısa sürede bosandim deseniz nolur akrabaya vs
Bursaliyim, genis ailem cok bagnaz insanlsr degiller ama iste yaslilar ondan korkuyorum sebebi olmak istemem kimsenin.

bende yurtdisinda yaşıyorum hamile bir ailedostumuz 35haftalik hamile Turkiye`ye gidemedi. Doktoru asla izin vermedi resmen yalvardı kadincagiz. Gebeligiyle ilgili hiçbir risk olmamasına ragmen. Yani zor geldi bana da simdi sizin alintinizi da okuyunca kafam daha da varisti.

bende yurtdisinda yaşıyorum hamile bir ailedostumuz 35haftalik hamile Turkiye`ye gidemedi. Doktoru asla izin vermedi resmen yalvardı kadincagiz. Gebeligiyle ilgili hiçbir risk olmamasına ragmen. Yani zor geldi bana da simdi sizin alintinizi da okuyunca kafam daha da karisti

akrabalarinizin olmadığı bir şehire gidin sizde maddi durumunuz el veriyorsa.

Bu nasil kafa yapısı b3n hiçbir şey anlamadım. Hersey olmus bitmis, aile kabullenmis. Doğum için yurtdisina bile çıkılıyor. Ama bebek kimden gizleniliyor? Neden gizleniliyor? Bunca zaman hamile olduğunuzu gizlediyseniz, bebeği de gizlersiniz o ayrı mevzu.

Genel olarak saçma.

Madem Turkiyeye gelecektiniz son dakikaya kadar neden beklediniz? Zindana atilmak, sinirdisi edilip bebege el koyma gibi riskler varken 36 haftaya kadar insan bekler mi ülke degistirecek, uçaga bineceksiniz sonuçta. Ucaga alacaklar mi? Erken doğsa ne yapacaktiniz?

Bunlar dert degil akrabar mi dert kaldi?

hiç hoş bir durumda değilsiniz. ama neyse...

yolların en kestirmesi en düz olanıdır. siz de en düz en basit yolu seçin bence...

mesela şöyle kısa bir açiklma yeter bence; bir hata yaptım ve nişanlıma güvendim. ama bu hatamın faturasını da masum bir bebeğe kesemezdim. yanimdaysanız başım üstüne... yok karşımdaysanızda siz bilirsiniz...

bu kadar...

sonrasında gelen bir kaç şok dalgasına da göğüs germeniz gerekecek.... sonra yavaş yavaş herkes alışır... küllenir...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…