Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki "en fazla genetik rahatsizliklari olma riski artar" demek ne kadar etik sizce?hanımlar açıkçası ben hayatımı herhangi bir dinin normlarına göre sürdürmüyorum, o nedenle benim için dini yönü değil, yalnızca etik yönü önemli.
2000 euro için bu kadar ağır bir sorumluluk ve psikolojine ölene kadar yük olacak vücuduna uygulamalar sırasında eziyet drğer mi çok ama çok mantıksız. Etik değil. Ayrıca çocuğu olmayan bir kadına bu şekilde yardım etmiş olmuyorsun farkına varmalısın ki o kadının yine çocuğu olmuyor olamadığı için zTen yumurtana ihtiyacı var. Hamilelik doğum gibi olayları yaşayıp kendini tatmin etmek isteyen kadın o kadar da masum bir kadın da değil bana sorarsan
Siz yaparmisiniz bunu durust olun..Bence satabilirsin. Cok dusunulecek bir sey degil. Her ay yumurtamizi atmiyor muyuz? Birak da baskasina evlat olsun. Karninda bile tasimayacagin icin anneligi hissetmen imkansiz.
Ilerde de paranoya yaparsan cocuguna evlenmeden dna testi yaptirmasi gerektigini soylersin olur biter.