• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta dondurma hk

Cereser

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21.337
Puanlar
348
Kızlar güncel fiyatlar nedir ve süreç ne kadar sürüyor? Tecrübesi olan veya bilgisi olanlar yazarsa çok müteşekkir olurum.

Canım Zeynep kamil devlette fiyatlar bu

Eklentiler

• c5b9fe5b-5aef-4b31-aa11-75bb378309b4.webp
    c5b9fe5b-5aef-4b31-aa11-75bb378309b4.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 100
Tesekkür ederim bunlar tüp bebek fiyatlari sanirim. Ben yumurta donduracağım 😔
Yok canım altta yazıyor yumurta toplama 13.000 diye bekar hasta demişler ama 10 gün sürdü benim regl gününde başlıyor 2-3- 4 herhangi bir günü 10 gün boyunca iğne veriyorlar canım sonra çatlatma vurmanı isteyip topluyorlar

Yok canım altta yazıyor yumurta toplama 13.000 diye bekar hasta demişler ama
Ay görmemişim kusura bakma moralim cok bozuk bu mevzuya o yüzden okuduğumu anlayamadığım bir günümdeyim. Bekar degilim maalesef 😔

Ay görmemişim kusura bakma moralim cok bozuk bu mevzuya o yüzden okuduğumu anlayamadığım bir günümdeyim. Bekar degilim maalesef 😔
Dİrekt embiriyo dondurabilirsin zaten tüp bebekle aynı ilaçları kullanıyorsun geçen sene arkadaşım özelde 100 bin ödemişti yumurtaya ama o da bekardı amh 0.90 falandı onun yumurtamı istiyorum ver dediğinde vermiyorlar bence yakınsan zeynep kamile git

Dİrekt embiriyo dondurabilirsin zaten tüp bebekle aynı ilaçları kullanıyorsun geçen sene arkadaşım özelde 100 bin ödemişti yumurtaya ama o da bekardı amh 0.90 falandı onun yumurtamı istiyorum ver dediğinde vermiyorlar bence yakınsan zeynep kamile git
Embriyo partnerle donduruluyor, ben esimle dondurmak istemiyorum canim

Bi bilgim yok canım herşey gönlünce olsun inşallah 🙏🏼💋

Embriyo partnerle donduruluyor, ben esimle dondurmak istemiyorum canim
bence bi tüp bebek merkezi ile görüş çünkü arkadaşıma evli olmadan kullanamazsın kıbrısa vs gmtüremezsin demişler evliyken de boşanma sonrası bi problem olabilir belki amh düşükse dondururlar en kötü olmuyorsa kıbrısa gidersin en iyi bilgiyi doktor verir boşanmayı düşünüyorum dersen anlarlar amh kaç ki

Nasıl yani bekar ama ilerde bebek sahibi olmak için yumurta donduramiyor muyuz?
Bekarsan yumurta dondurabiliyorsun. Evliysen kocanla embriyo dondurabiliyorsun. Kanun boyleydi eskiden ama degisti mi bilmiyorum.

Yasa degistimi bilmiyorum ama evli kadinlar turkiyede yumurta donduramiyordu sadece embriyo dondurabiliryordu.
Yurtdışından fiyat aldim 8-10bin euro arası değişiyor. Türkiyedeki özel kliniklerin fiyatlarıni kiyaslayarak ilerlemek istiyorum. Dedigini ben de duydum evli kadinlar icin ama özel kliniklerde tüm masraflari karşılayarak yaptirabiliyormusuz.

Cocuk sahibi olmak istediğimden tam emin değilim ama esimden hiç istemiyorum gibi..
Herkes çocuk sahibi olmak zorunda drğil bak bana hiç pişman olmadım birde bu iş çok istiyorsan olur zaten içinde yoksa yaş ilerledikçe hiç istemiyorsun

Cocuk sahibi olmak istediğimden tam emin değilim ama esimden hiç istemiyorum gibi..
Eğer bu fikirden emin değilsen ve özellikle eşinin iyi bir baba olacağını düşünmüyorsan biraz daha sakin kafayla hareket etmeni öneririm. Herkes anne olmak zorunda değil ama ileriki zamanda anne olmadığım için pişman olurum düşüncesi var mı sende

@Zuzushh doğru söylüyor balım. Türkiye’de evli isen embriyo donduraniliyorsun. Bekarsan yumurta dondurabiliyorsun. Ben kendi tedavi olduğum Antalya Ivf aradın. İlaçlar hariç 100 bin tl dedi yumurta dondurmaya. 5 senelik.

Back
X