Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkür ederim bunlar tüp bebek fiyatlari sanirim. Ben yumurta donduracağımCanım Zeynep kamil devlette fiyatlar bu
Yok canım altta yazıyor yumurta toplama 13.000 diye bekar hasta demişler ama 10 gün sürdü benim regl gününde başlıyor 2-3- 4 herhangi bir günü 10 gün boyunca iğne veriyorlar canım sonra çatlatma vurmanı isteyip topluyorlarTesekkür ederim bunlar tüp bebek fiyatlari sanirim. Ben yumurta donduracağım![]()
Ay görmemişim kusura bakma moralim cok bozuk bu mevzuya o yüzden okuduğumu anlayamadığım bir günümdeyim. Bekar degilim maalesefYok canım altta yazıyor yumurta toplama 13.000 diye bekar hasta demişler ama
Canım sebebiniAy görmemişim kusura bakma moralim cok bozuk bu mevzuya o yüzden okuduğumu anlayamadığım bir günümdeyim. Bekar degilim maalesef![]()
Dİrekt embiriyo dondurabilirsin zaten tüp bebekle aynı ilaçları kullanıyorsun geçen sene arkadaşım özelde 100 bin ödemişti yumurtaya ama o da bekardı amh 0.90 falandı onun yumurtamı istiyorum ver dediğinde vermiyorlar bence yakınsan zeynep kamile gitAy görmemişim kusura bakma moralim cok bozuk bu mevzuya o yüzden okuduğumu anlayamadığım bir günümdeyim. Bekar degilim maalesef![]()
Embriyo partnerle donduruluyor, ben esimle dondurmak istemiyorum canimDİrekt embiriyo dondurabilirsin zaten tüp bebekle aynı ilaçları kullanıyorsun geçen sene arkadaşım özelde 100 bin ödemişti yumurtaya ama o da bekardı amh 0.90 falandı onun yumurtamı istiyorum ver dediğinde vermiyorlar bence yakınsan zeynep kamile git
Kız noluyoo her yazdığın ayrı merak etmeme sebep oluyor hayırdır inşallahEmbriyo partnerle donduruluyor, ben esimle dondurmak istemiyorum canim
Yasa degistimi bilmiyorum ama evli kadinlar turkiyede yumurta donduramiyordu sadece embriyo dondurabiliryordu.Embriyo partnerle donduruluyor, ben esimle dondurmak istemiyorum canim
bence bi tüp bebek merkezi ile görüş çünkü arkadaşıma evli olmadan kullanamazsın kıbrısa vs gmtüremezsin demişler evliyken de boşanma sonrası bi problem olabilir belki amh düşükse dondururlar en kötü olmuyorsa kıbrısa gidersin en iyi bilgiyi doktor verir boşanmayı düşünüyorum dersen anlarlar amh kaç kiEmbriyo partnerle donduruluyor, ben esimle dondurmak istemiyorum canim
Nasıl yani bekar ama ilerde bebek sahibi olmak için yumurta donduramiyor muyuz?Yasa degistimi bilmiyorum ama evli kadinlar turkiyede yumurta donduramiyordu sadece embriyo dondurabiliryordu.
Bekarsan yumurta dondurabiliyorsun. Evliysen kocanla embriyo dondurabiliyorsun. Kanun boyleydi eskiden ama degisti mi bilmiyorum.Nasıl yani bekar ama ilerde bebek sahibi olmak için yumurta donduramiyor muyuz?
Yurtdışından fiyat aldim 8-10bin euro arası değişiyor. Türkiyedeki özel kliniklerin fiyatlarıni kiyaslayarak ilerlemek istiyorum. Dedigini ben de duydum evli kadinlar icin ama özel kliniklerde tüm masraflari karşılayarak yaptirabiliyormusuz.Yasa degistimi bilmiyorum ama evli kadinlar turkiyede yumurta donduramiyordu sadece embriyo dondurabiliryordu.
Cocuk sahibi olmak istediğimden tam emin değilim ama esimden hiç istemiyorum gibi..Kız noluyoo her yazdığın ayrı merak etmeme sebep oluyor hayırdır inşallah
Herkes çocuk sahibi olmak zorunda drğil bak bana hiç pişman olmadım birde bu iş çok istiyorsan olur zaten içinde yoksa yaş ilerledikçe hiç istemiyorsunCocuk sahibi olmak istediğimden tam emin değilim ama esimden hiç istemiyorum gibi..
Eğer bu fikirden emin değilsen ve özellikle eşinin iyi bir baba olacağını düşünmüyorsan biraz daha sakin kafayla hareket etmeni öneririm. Herkes anne olmak zorunda değil ama ileriki zamanda anne olmadığım için pişman olurum düşüncesi var mı sendeCocuk sahibi olmak istediğimden tam emin değilim ama esimden hiç istemiyorum gibi..