- Emoji Skoru
- 30.569
- Puanlar
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.5 altına dondurma yapılıyormuş rapor çıkıyormuş. Cereser kaç yaşında bilmiyorum ama 30 civarı dondurmak daha iyi ben olsam işimi şansa bırakmam yasal bi engel var mı öğrenmesi lazımAmh kac ki?
Benim 0.19du
Sonrasinda 0.13tu
Ondan 2 sene sonrasinda kaca dusmustur 0.0lara falan
Amh 0.9 0.8 falansa kendini strese sokma
Madem esinden cocuk istemiyorsun once o isi hallet, defet
Sonra cocuguna baba olsun istedigin birisiyle devam etmen dilegiyle
Evli olunca yapmiyor mu aradigin klinik :/@Zuzushh doğru söylüyor balım. Türkiye’de evli isen embriyo donduraniliyorsun. Bekarsan yumurta dondurabiliyorsun. Ben kendi tedavi olduğum Antalya Ivf aradın. İlaçlar hariç 100 bin tl dedi yumurta dondurmaya. 5 senelik.
Yok yavrum. Memorial sitesinde de yazıyor. Evli olanlar eşleriyle embriyo dondurabiliyor. Kaygılanmakta haklısın. Amh aşırı hızlı düşüyor. Ben tedaviye başladığımda 15 yumurtam çıkıyordu. Bir sene sonra 5’e kadar düştü. Bunlardan da 2 tane ancak sağlıklı çıkıyordu.Evli olunca yapmiyor mu aradigin klinik :/
Tesekkür ederim kuzum birkac klinikten daha haber bekliyorum duruma göre viyanadaki kadin doktorumla irtibata gecicemYok yavrum. Memorial sitesinde de yazıyor. Evli olanlar eşleriyle embriyo dondurabiliyor. Kaygılanmakta haklısın. Amh aşırı hızlı düşüyor. Ben tedaviye başladığımda 15 yumurtam çıkıyordu. Bir sene sonra 5’e kadar düştü. Bunlardan da 2 tane ancak sağlıklı çıkıyordu.
Laboratuvar çok önemli yavrum. Ben toplamda 4 ayrı klinikte tedavi gördüm. Acıbadem Maslak, bahçeci Umut, Ankara Genart ve Antalya Ivf. Antalya Ivf en güvenilir olandı. İyice araştır. Zor bir süreç. Hormonlarda seni alt üst edecek haberin olsun.Tesekkür ederim kuzum birkac klinikten daha haber bekliyorum duruma göre viyanadaki kadin doktorumla irtibata gecicem
Canim 3 kati fiyatlar ve ileride gebelik için yurtdışına gidip gelmek kolay olmayacak..Türkiye'de yaptırma zaten güven vermiyor.
Kıbrıs düşünüyo musun pekiSimdi seminere katildim. Belki baskalari da arastirirsa görsün diye yaziyorum; evliyken yumurta dondurmak yasakmis net bir sekilde. Yurtdışından başka care kalmıyor bu durumda..
Benim avrupada oturumum var sanirim orada sansimi deneyecegim ama kibris fiyatlarina fa bakayim. Sonuçta orda kalabileceğim bir yer olmadigi icin onlari da hesaba katmam gerekli.Kıbrıs düşünüyo musun peki
Aslında 1.33 düşük bi amh değil yaşın da küçük 10 bin euro verecek kadar elzem bi durum mu bilemedim az para değil ve ilerde kullanmak istesen yin3 aynı para. 90 bin verilir de 10 bin euro amh 0.10 falan olsa 40 yaşında olsan neyse bilmiyorum kötü de etkilemek istemem hassas bi konu diğer değerlerin nasıl adetin ilk günü git folikül saydır mesela benim de çok yüksek amh 7lerde ama pcos var ondan doktor bana da doğal yolla dene olmazsa yumurtanı çatlatalım dedi hamile kaldığımda da ultrasonda hala pcos görüntüsü vardı doktor şans eseri tutmuş bak bunlar büyümemiş hiç demişti. Belki kıbrısta sadece toplatmaya gidersin buradan kontrolünü yaptırıp ilaç vs. Benzer değerleri olan arkadaşlarım var pek takmıyorlarBenim avrupada oturumum var sanirim orada sansimi deneyecegim ama kibris fiyatlarina fa bakayim. Sonuçta orda kalabileceğim bir yer olmadigi icin onlari da hesaba katmam gerekli.
Aşkım bu evliyken sadece yumurta dondurmak ile ilgili bir fikrim yok ama Türkiye almanyaya göre tüp bebek tedavisinde ileride.. Almanyada bir çok şey yasak ama galiba sadece yumurta dondurmak mümkün ücreti karşılığındaDur @LadyNurr etiketleyelim. Benden daha fazla tedavi gören bir o varAlmanya’da da Türkiye’de de denedi. Ne gibi farklar var anlatır
![]()
Evet yavru ben de öyle tahmin ettim. Türkiye gerçekten tüp bebek alanında çok gelişmiş. İyi, güvenilir bir doktor bulmak önemli, yoksa umut tacirleri de çok. Bana her defasında başka bir şey söylüyorlardı. Kıbrıs zaten aşmış bu konuda. Mesela kadının yumurtaları kalitesiz. Güya genç bir kadınla onu sağlamlaştırıyorlarmış. Mitokondri nakli diyorlardı. Hatta Seren Serengil ve Yaşar İpek bu yüzden boşandı. Cinsiyeti bile belirleyebiliyormuşsun. Allah’a şükür biz atlattık o günleri. Darısı anne olmak isteyen her kadının başına.Aşkım bu evliyken sadece yumurta dondurmak ile ilgili bir fikrim yok ama Türkiye almanyaya göre tüp bebek tedavisinde ileride.. Almanyada bir çok şey yasak ama galiba sadece yumurta dondurmak mümkün ücreti karşılığında
Bu söylediğin yumurta gençleştirme almanyadada yapılıyor.. bana her seferinde soruyorlardı özel dosya halinde kabul ediyorum yada etmiyorum diyorsun yumurta yine o kişiye ait ama genç birisinin yumurta akı galiba yada dış tarafındaki hücrelerden veriyorlar gençleştirme yapabilmek için .. tabiki bize dinen uygun değil diye istemedikEvet yavru ben de öyle tahmin ettim. Türkiye gerçekten tüp bebek alanında çok gelişmiş. İyi, güvenilir bir doktor bulmak önemli, yoksa umut tacirleri de çok. Bana her defasında başka bir şey söylüyorlardı. Kıbrıs zaten aşmış bu konuda. Mesela kadının yumurtaları kalitesiz. Güya genç bir kadınla onu sağlamlaştırıyorlarmış. Mitokondri nakli diyorlardı. Hatta Seren Serengil ve Yaşar İpek bu yüzden boşandı. Cinsiyeti bile belirleyebiliyormuşsun. Allah’a şükür biz atlattık o günleri. Darısı anne olmak isteyen her kadının başına.![]()