• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta dondurma hk

1.33 cok iyi bi deger
0larda sanmistim
Benimde amh cok hizli dusmustu
8 9 yumurta cikarken 3 4 cikar olmustu
En son 2 yumurtam vardi biri kiste donusuyordu
Digeri de buyumuyordu
Ilaclar cikolata kisti yapmisti bana
Doktor dogum kontrol hapi baslamami soyledi ben ise onu dinlemedim iyice sinirlerim bozulmustu
Tup bebekle bile zor demislerdi
Randevu aldik tarihi beklerken hamile oldugumu ogrendim
Sukur dedim ama baska cocugum olmaz yumurtam bitmistir diye dusunmustum amh 0.13tu ilk cocugum oldugunda
Tam 2 sene sonra tekrar hamile kaldim dusun amh kacti Allah bilir
Yani demem o ki panikleme
Onunde 3 4 yil rahat var oyle dusun
Stres de etkiliyor yumurtalari cunku
Peki doğal adet oluyormuydunuz ? Ben 3,5 senedir gebe kalamıyorum eylülde en son doğal adet oldum sonra ilaca başladım ilaçla oluyorum artık 003 Amh di hala gebelik olmadı tüple de olmuyor

Peki doğal adet oluyormuydunuz ? Ben 3,5 senedir gebe kalamıyorum eylülde en son doğal adet oldum sonra ilaca başladım ilaçla oluyorum artık 003 Amh di hala gebelik olmadı tüple de olmuyor
Cok azalmisti 1 gun suruyordu ikinci gun lekelenme seklindeydi

Koronadan sonra cok ara kanama yasamistim
Bende 3 yil gebe kalamadim
Rabbim gonlunuze gore versin
Yuruyus/vitamin/paketli gidasiz bir surec deneyin denemediyseniz

Koronadan sonra cok ara kanama yasamistim
Bende 3 yil gebe kalamadim
Rabbim gonlunuze gore versin
Yuruyus/vitamin/paketli gidasiz bir surec deneyin denemediyseniz
Beslenmeme dikkat ediyorum ama arada nohut cipsi oluıor ve sağlıklı kurabiyeler görmüşsünüzdür chialı paketli gıda olarak onları tüketiyorum arada. Yürüyüşe çok özen göstermiyordum artık ona da dikkat etmeye başladım vitamin kullanıyorum düzenli olarak değişiklicr

ben buraya şu konuda ek yapmak istiyorum. Güney Kıbrıs'taki klinikler, Avrupa'daki birçok kliniğe göre daha avntajlı birçok açıdan. Hatta Kuzey Kıbrıs'a göre bile daha avantajlı. Öte yandan pasaportunuzda Kuzey Kıbrıs girişi var ise Günek Kıbrıs'a giriş yapamıyorsunuz. Kliniklerini bir inceleyin isterseniz ama incelerken karar aşamasında hayalkırıklığına uğramamak için ülkeye giriş şartlarını karşıladığınızdan emin olun.

ben buraya şu konuda ek yapmak istiyorum. Güney Kıbrıs'taki klinikler, Avrupa'daki birçok kliniğe göre daha avntajlı birçok açıdan. Hatta Kuzey Kıbrıs'a göre bile daha avantajlı. Öte yandan pasaportunuzda Kuzey Kıbrıs girişi var ise Günek Kıbrıs'a giriş yapamıyorsunuz. Kliniklerini bir inceleyin isterseniz ama incelerken karar aşamasında hayalkırıklığına uğramamak için ülkeye giriş şartlarını karşıladığınızdan emin olun.
Yani bi de böyle sacma hassasiyetleri var dimi. Biz ne derdindeyiz bunlar ne derdinde..

Yani bi de böyle sacma hassasiyetleri var dimi. Biz ne derdindeyiz bunlar ne derdinde..

Böyle bir düşüncen varsa Kuzey Kıbrıs'a pasaport yerine TC kimliği ile giriş yapmakta yarar var. Pasaporta Kuzey Kıbrıs girişi basıldığında Güney Kıbrıs kapıdan çeviriyor.

Evet yavru ben de öyle tahmin ettim. Türkiye gerçekten tüp bebek alanında çok gelişmiş. İyi, güvenilir bir doktor bulmak önemli, yoksa umut tacirleri de çok. Bana her defasında başka bir şey söylüyorlardı. Kıbrıs zaten aşmış bu konuda. Mesela kadının yumurtaları kalitesiz. Güya genç bir kadınla onu sağlamlaştırıyorlarmış. Mitokondri nakli diyorlardı. Hatta Seren Serengil ve Yaşar İpek bu yüzden boşandı. Cinsiyeti bile belirleyebiliyormuşsun. Allah’a şükür biz atlattık o günleri. Darısı anne olmak isteyen her kadının başına. 🙏🏻
Canim bu yumurta gençleştirme olayini Türkiye yapmiyor mu peki? @duruguzel @LadyNurr

Back
X