• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta Dondurma Sürecinde Kalite ve Sayıyı Arttırma

Begonvilasbaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2025
4
2
1
39
Merhaba,

Yumurta dondurma sürecine hazırlık yapıyorum. Sayı ve kaliteyi artırmak adına neler yaptınız? Beslenme, takviye, yaşam tarzı ya da ilaçlar konusunda işe yaradığını düşündüğünüz şeyler var mı?

Ayrıca, “Keşke daha önce bilseydim” dediğiniz ipuçları varsa çok sevinirim. 🙏

Merhaba,

Yumurta dondurma sürecine hazırlık yapıyorum. Sayı ve kaliteyi artırmak adına neler yaptınız? Beslenme, takviye, yaşam tarzı ya da ilaçlar konusunda işe yaradığını düşündüğünüz şeyler var mı?

Ayrıca, “Keşke daha önce bilseydim” dediğiniz ipuçları varsa çok sevinirim. 🙏
Merhaba.Ben sürece girmeden önce bal arı sütü propolis karışımı tukettim. Ilac surecinde kullanmadim. Su cok içtim. Evde olduğum için cok yatmamaya dikkat ettim. D vitamini aldım doktor yazdi . Matarex diye bir takviye aldım onuda doktor onerdi . 50 yumurta toplandı. 29 döllendi. 11 tane donduruldu.

B12 folik asit a d c e vitamini yumurta kalitesini arttırır.
Dhea hormon değerin az ise dhea hormonu kullan.
2 ay kullanıp yukarıdaki vitamin ve dhea hormonunu sonra yumurta toplat.

Bol su, hareketli isen sorun yok değil isen her gün 1 saat yürüyüş. Yumurtalık ve rahmin kanlanmasi için hareket şart.

Tavuk asla kullanma, organik bulursan ye.

Düzenli uyku.

Merhaba.Ben sürece girmeden önce bal arı sütü propolis karışımı tukettim. Ilac surecinde kullanmadim. Su cok içtim. Evde olduğum için cok yatmamaya dikkat ettim. D vitamini aldım doktor yazdi . Matarex diye bir takviye aldım onuda doktor onerdi . 50 yumurta toplandı. 29 döllendi. 11 tane donduruldu.
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun.

Arı sütü, propolis asla kullanma. Hormonları oynatıyor.

Yenı çalışma ve araştırmaları okuyun.
Günceli takip eden doktorlar artık kullandırtmıyor.

B12 folik asit a d c e vitamini yumurta kalitesini arttırır.
Dhea hormon değerin az ise dhea hormonu kullan.
2 ay kullanıp yukarıdaki vitamin ve dhea hormonunu sonra yumurta toplat.

Bol su, hareketli isen sorun yok değil isen her gün 1 saat yürüyüş. Yumurtalık ve rahmin kanlanmasi için hareket şart.

Tavuk asla kullanma, organik bulursan ye.

Düzenli uyku.
Çok çok teşekkür ederim, Şişli Memorial ile görüştüm ama maalesef ek takviyeler konusunda bir bilgi verilmedi. Çok hızlı toplatma mı yapmalı yoksa ek destek alıp mı geleyim diye sordum bugün ve "fark etmez" yanıtını aldım. Hocalara gerçekten danışıldı mı bilmiyorum. Güncel çalışmalar konusunda da haklısınız. DHEA hormonumu da kontrol ettireceğim. Sevgiler. Sağlıklı mutlu günler.

Çok çok teşekkür ederim, Şişli Memorial ile görüştüm ama maalesef ek takviyeler konusunda bir bilgi verilmedi. Çok hızlı toplatma mı yapmalı yoksa ek destek alıp mı geleyim diye sordum bugün ve "fark etmez" yanıtını aldım. Hocalara gerçekten danışıldı mı bilmiyorum. Güncel çalışmalar konusunda da haklısınız. DHEA hormonumu da kontrol ettireceğim. Sevgiler. Sağlıklı mutlu günler.
Tabi onlara göre fark etmez.
Gelsin paralar.
Yumurta kaliteli kalitesiz çok umurlarında sanki.

Back
X