• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Busrapink

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
146
Puanlar
23
Kızlar merhaba. Yumurta kalitesi için ne önerirsiniz? Endometriozis ameliyatı, 2 kez tüp bebek, histereskopi ve laparoskopi ameliyatları, tüplerin bağlanması derken 3. Tüp bebeği düşünüyorum nasıl yapsam diye. Kaliteli yumurta çıkmıyor. Kaliteli embriyo oluşmuyor. Bi tane orta kalite embriyo oluşuyor o da tutunamıyor. Yaşam tarzı olarak çok iyi değilim aslında. Biraz sağlıksız, düzensiz bir yaşantım var. Etkisi olur mu, hani yumurta, embriyo kalitesi için tavsiyeleriniz neler kızlar? Yumurtası kalitesiz olanlar neler yapıyorsunuz kızlar? Ya da uygulayıp iyi yanıt alan arkadaşlar neler yaptınız? Ve tabi rahimi nasıl hazırladınız? Embriyonun tutunması için neler yaptınız?

Kızlar merhaba. Yumurta kalitesi için ne önerirsiniz? Endometriozis ameliyatı, 2 kez tüp bebek, histereskopi ve laparoskopi ameliyatları, tüplerin bağlanması derken 3. Tüp bebeği düşünüyorum nasıl yapsam diye. Kaliteli yumurta çıkmıyor. Kaliteli embriyo oluşmuyor. Bi tane orta kalite embriyo oluşuyor o da tutunamıyor. Yaşam tarzı olarak çok iyi değilim aslında. Biraz sağlıksız, düzensiz bir yaşantım var. Etkisi olur mu, hani yumurta, embriyo kalitesi için tavsiyeleriniz neler kızlar? Yumurtası kalitesiz olanlar neler yapıyorsunuz kızlar? Ya da uygulayıp iyi yanıt alan arkadaşlar neler yaptınız? Ve tabi rahimi nasıl hazırladınız? Embriyonun tutunması için neler yaptınız?
Benim geçen sene sağ sol toplamda 7 yumurta gözüküyordu. Kafama göre yaşıyordum. Abur cubur atıştırma vs. Sadece alkol ve sigaram yoktu. Bana bunu öyle bir lanse ettiler ki acil bir şey yapmazsam menepoza giriyorum sandım. Düzenli beslenmeye başladım. Akdeniz mutfagini dikkate aldım. Kahvaltıda renkli tabaklar oluşturdum. Yeşillikler mor erikler kandut, badem ceviz kabak çekirdeği fln. Bayağı elimden geldiğince özen gösterdim. Hatta bazen kahvaltıda ekmek yemiyordum. Günde bir yumurta bazen 2-3 protein ve aminoasit ihtiyacımı karsiliyorum. Ama çok güzel de kilo alıyorsun zira hareket az.. Bunların yanısıra da takviyelerde önem verdim. Elimden geldiğince firmaları tek tek araştırdım. Propolis, arı sütü aldım. Sabah ve akşam kullandım. Spiruluna arada, Multi vitamin her gün arada yine magnezyum tüp bebek tedavisinde tükettim. Sonrasında yavaş yavaş saldım negatifi duyunca. Mutlaka günde bir balık yağı veya krill yağı kullanıyordum. Şimdi unutmazsam sabahları bı tane aç karnına içiyorum. Böylelikle yumurta sayımı arttırmayı başardım. Şimdi sağ sol toplamda 12 tane fln görülüyor. Yeni yeni spora da başladım. Pilates tarzı özellikle karın kaslarını baz alan veya tüm vücut antremanlari yapıyorum evde. Genelde 40 dk fln. Neredeyse her gün yaptığımda o ay müthiş bir kanamam oldu. Ben bunu rahim duvarının kalınlaşmasına yordum. Zira kist fln olsa doktorlar gorurdu. Özellikle karın kası üzerinde durunca oradaki kan akışını arttırdığını düşünüyorum. Böylelikle beslendi diye yorumladım. Tavsiyem : etiket okumasını öğrenin. Türkiye gıda alanında maalesef bir çöplük. Güvenilir satıcılardan ahlaklı olduğunu düşündüğünüz kişilerden alışveriş yapın. Çünkü farkına varmadan bir çok pestisit ve küf vücuda giriyor. Biz vücudu temizleyelim derken daha çok kirletiyoruz. Zaten iğneler takviyeler ilaçlar vücuda yeterince iş çıkıyor. Organların işini kolaylaştırmazsak sonuç hüsran oluyor.

Coq10 ve omega3 yumurta kalitesi için kesinlikle öneririm. Bir de kan değerlerinize baktırıp eksik değerlerinize yönelik takviyeler kullanın d vitamini ve demir düşük olmasın.

Yumurta kalitesi için coenzim Q10 öneriyorlar onu bi denesen

Omega 3 ama güzel bir marka tabii Zinzino önerebilirim, magnezyum, coQH, d vitamini, hareket, çok güzel bir beslenme planı gücünüz varsa bi diyetisyenle çalışmanızı öneririm ve temiz içerikli bakım ürünleri. Yumurta kaliteniz gayet artar ama kendinize 3 ay verin en az

Omega 3 ama güzel bir marka tabii Zinzino önerebilirim, magnezyum, coQH, d vitamini, hareket, çok güzel bir beslenme planı gücünüz varsa bi diyetisyenle çalışmanızı öneririm ve temiz içerikli bakım ürünleri. Yumurta kaliteniz gayet artar ama kendinize 3 ay verin en az
Ben yüksek dozda qoenzim Qh bulamamıştım. Bir de Q10 sen ziyade qq veya qh daha etkili diye duydum. Sizin markanız ne idi qh icin

Benimde yumurta kalitemde sorun var yumurta kalitesinde sorun olup sağlıklı embriyosu oluşan var mi acaba bizede umut olsun

allah rızası için yorumlarda yaşınızı belirtin.

allah rızası için yorumlarda yaşınızı belirtin.
32 yaşındayım ama 40 lı yaşlarda olup rahat tedaviyle çocuk sahibi olanları görüyorum, benim durum sıkıntılı, rahmimle çok oynandı, çok işlem, ameliyat , embriyo 1 tane orta kalite oluşuyor o da tutunamıyor.

Yeme duzeninizi degistirin. Sağlıklı beslenmeye calisin ve vitaminlerinizinde için. Benim de tüp bebekte embriyolar gelismedi transfer yapilmadi. Sonra yeme duzenimi değiştirdim ve vitaminlerimi düzenli kullandim sonrasında. 4 yumurta toplandi 3 embriyo olustu simdi çok şükür gebeyim 🥰

Yeme duzeninizi degistirin. Sağlıklı beslenmeye calisin ve vitaminlerinizinde için. Benim de tüp bebekte embriyolar gelismedi transfer yapilmadi. Sonra yeme duzenimi değiştirdim ve vitaminlerimi düzenli kullandim sonrasında. 4 yumurta toplandi 3 embriyo olustu simdi çok şükür gebeyim 🥰
Hangi vitaminleri kullandiniz

32 yaşındayım ama 40 lı yaşlarda olup rahat tedaviyle çocuk sahibi olanları görüyorum, benim durum sıkıntılı, rahmimle çok oynandı, çok işlem, ameliyat , embriyo 1 tane orta kalite oluşuyor o da tutunamıyor.
Kan pıhtılaşma testi yaptirmadiysaniz yaptirin bence onun sebebebi o da olabilir

Back
X