Yumurta kendiliğinden çatlarsa yinede transfer olur mu ?

aycicegix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2023
866
406
33
29
Hanımlar günaydın doğal siklus transfer yapılacak. 9. Güne kadar lekelenmelerim sürdü. Ama yumurtalarım büyümüştü 15 mm olmuştu en büyüğü. Lekelenmeler kesildi sonrasında reglinin 11. Günü rahim kalınlığı 6.5 ölçüldü. Yumurtada 20 mm olmuş. Doktorum 1 2 gün daha beklete bilirim seni dedi tabi kan değerleri ile süreci belirlicez dedi. Yumurtam beklerken kendiliginden çatlarsa bir sorun olur mu transfer günü açısından. Transferim iptal olabilir mi ? Rahim kalınlığımda yeterli değil ya da bu kalınlıkta transfer yapabilir mi ?

Oxotide vs vermedi mi canım bir yandan yumurta büyütme iğnelerini vuruluyor musun

Oxotide vs vermedi mi canım bir yandan yumurta büyütme iğnelerini vuruluyor musun
Ekstra ilaç vermedi canım. Suan vuruluyorum gonalf 50 reglimin 12 günü bugün yarın tekrar randevum var. E2 86 çıktı dün 3 gun oncede 42 ydi. Yumurtada 20mm lh 9.4 tü 3. gun once dünde 6.4 olmus yükselmemis hatta düşmüş. Progesteron 0.31 anlam veremedim yumurtam catlamanin yanından bile gecmiyor. Sanırım icide bos. Yarin tekrar randevum var. E2 düşük olsa da transferimi yaparmı rahim 7 mm olursa

8 11 arası ideal diyorlar kuzucum ama transefere kadar 8 olur muhtemelen

Benim de rahim kalınlığı son ultrasonda 7yi zor görüyordu her seferinde doktorum 7 yeterli demişti. Nar suyu için bol bol. Ben son iki denemede her gün 1 bardar nar suyu içip bol pancar yedim, son denemede 9.2 çıktı kalınlık doktor bile şaşırdı

Sonraki kontrolüm de 10.5 ölçüldü. 2 gunde artmış. E2 de 86 di 259 a çıkmış. Nasıl oldu anlamadım bende sadece su icmeyi arttırıp bacak hareketleri falan yapıyordum evin icinde kan dolaşımı olsun diye.

Canım adetin kaçıncı günü gitmiş olacaksın ona göre az çok anlaşılır kaç mm olacağı
2 gun sonraya gittim canim reglinin 13. Günü olmus oldu. 2 gun icinde 6.5 dan 10.5 olmus E2 de 86 dan 259 çıkmıştı. Cok şaşırdım 4 mm birden artmasına cok şükür iptal olmadı. Catlatma ignesi vurdum. Pazartesi transferim olacak

Çok şükür canım çok sevindim. İnşallah çok güzel ilerler süreç transferden sonra bekleme kervanına hadi bakalım

Çok şükür canım çok sevindim. İnşallah çok güzel ilerler süreç transferden sonra bekleme kervanına hadi bakalım
İnşallah canım ya catlatma ignesi oldugum icinde erkenden test yapamicam transferden sonra mecbur beklicem 3. Denemem olcak İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur. Hepimiz guzel sonuclar alalım İnşallah

Hayırlı olsun inşallah. Doğal siklus olabildiği için çok şanslısınız. İnanın yapay siklus her açıdan çok zor. Çok güzel geçsin inşallah :)

İnşallah canım ya catlatma ignesi oldugum icinde erkenden test yapamicam transferden sonra mecbur beklicem 3. Denemem olcak İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur. Hepimiz guzel sonuclar alalım İnşallah
Çatlatmadan sonra 10 gün geçsin yeter test yapma test boşver bataklık

Hayırlı olsun inşallah. Doğal siklus olabildiği için çok şanslısınız. İnanın yapay siklus her açıdan çok zor. Çok güzel geçsin inşallah :)
Teşekkür ederim benim bu 3. Denemem daha önce 2 defa yapay olarak ilerledik. 1 negatif 1 kimyasal gebelik yaşadım. 1 kere de dogal ilerleyelim derken transfer iptali oldu yumurta büyümedi diye. Ben inanmadım bu seferde olacağına degistirmek istedim. Doktorum istemedi deneyelim yine dedi dinledim doktorumu ve dogal olabildi bu sefer. Ama ultrasonu beklerken ne dualar ettim insallah kalinlasmistir diye 2 gunde 4 mm artması mucize gibi geldi.

Çatlatmadan sonra 10 gün geçsin yeter test yapma test boşver bataklık
Transferin 5. günü falan başlarım ozaman ben bu pazartesi aksam oldum catlarma ignesini. perşembe progesteron başlıyorum. Zaten transfere kadar 1 hafta olmus olacak vurulalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…