yumurta rezervi az olan varmi ne olur yardim

bende DHEA 25 mg kullanıyorum (21 century) doktorum verdi.ama yaklaşık 1 aydır kendi fab.dada yokmuş ilaç.bulamıorum.inş. en kısa zamanda tekrar temin edebilirim.kaliteyi artırırır inş. yumurtalarımızın

Semos'cum ilaçlarımız sanırım aynı içerikli, fakat firmaları farklı. Benimki 21 century değil, GNC'nin ürünü.

ben de DHA içmiştim. benimki 21. century idi sanırım ben markayı rastgele almıştım. DHA GNC yi memoral mi verdi gunde kaç tane içiyorsunuz?

nil canim sana bi kür söylicem onu mutlaka uygula.yumoslara gerçekten etkisi oluyo.ben bu ay uyguladim ve bayag yumosum olmustu.adetin 2.günü basliyosun.küçük boy kaseye bal koydum.içine 1 tatli kasigi tarçin ile 1 tatli kasigi çörek otu (aktardan ögütülmüs aldim) koydum.iyice karistirip sabah aç karnina aksamlari ise yatmadan 1 tatli kasigi uyguladim.hazirlamasi hem çok kolay.doktora gittim ve adetin 6. günü bayag yumosum olmustu.denemeni tavsiye ederim.incir kürününde faydasi oluyo.ama bi zamandan sonra üsendigim için yapmadim açikçasi.

nil canim sana bi kür söylicem onu mutlaka uygula.yumoslara gerçekten etkisi oluyo.ben bu ay uyguladim ve bayag yumosum olmustu.adetin 2.günü basliyosun.küçük boy kaseye bal koydum.içine 1 tatli kasigi tarçin ile 1 tatli kasigi çörek otu (aktardan ögütülmüs aldim) koydum.iyice karistirip sabah aç karnina aksamlari ise yatmadan 1 tatli kasigi uyguladim.hazirlamasi hem çok kolay.doktora gittim ve adetin 6. günü bayag yumosum olmustu.denemeni tavsiye ederim.incir kürününde faydasi oluyo.ama bi zamandan sonra üsendigim için yapmadim açikçasi.

bal yerine aktardan bal-polen-arısütü karışımı var ondan alıp her sabah 1 tatlıkaşığına 1 tatlıkaşığı çörekotu eklerseniz daha da iyi. tarçın da eklenebilir. daha faydalı.

ılacın reçetesini doktorum yazdı GNC mağazalarından kendim aldım cnm. Günde 3 kapsül içiyorum.

tesekkür ederim denizcim.bu ay yaptim ama esim yurt disinda oldugu için spermler eksik kaldi :) artik önümüzdeki dedigin karisimi uygularim :) sende durumlar nasil arkadasim .

selam benım yasım kırk...........on yum oldu ben bu kez 4. tedavım..........akupuntura gıttım faydasını gordum..........ve tedavuı basında bal çorekotu tarcın kurunu uyguladım...........ınş senınde olur uç blast emr verıldı hepsı tutu sukur..............ınş rabbım tum ısteyenler versın ınşşşşşşşşşşşşşş

el muallim akupunktura nereye gittin nasıl faydasını gördün.önceden yumurta var mıydı peki.ne kadar ödedin kaç seans gittin canım

el muallim akupunktura nereye gittin nasıl faydasını gördün.önceden yumurta var mıydı peki.ne kadar ödedin kaç seans gittin canım
Kizlar Allah razi olsun sizden cok caresizim 7. migrom olacak ben yurt disindayim burda aktar yok acaba corek otunu marketten alip yapsam olmazmi ben VIOLA isminde bitkisel tablet aliyorum DHEA -"25- bende kullandim pek faydasi olmadi benim en son tedavide CO-KULTUR yapildi yani yapay rahim gende olmadi hersey nasip ARTIK BUNU KABULLENDIM INANIN Allah ol derse oluyor akupunkturu bende yapacam bakalim .:emir_bebek:

semoş canım akupuntur olan bı klınıge gıttım............cogu yerde var tedavıden ıkı hafta once başlamıştım sanırım haftada bı gun gıttım bıde transferden bı gun once...........onceden yum vardı ama daha azdı ve bu kez besıncı gune dek dayandı emrıyolar...........ınş sızede faydası olur..........hemde sakınlaeştırıyooooo

Kizlar Allah razi olsun sizden cok caresizim 7. migrom olacak ben yurt disindayim burda aktar yok acaba corek otunu marketten alip yapsam olmazmi ben VIOLA isminde bitkisel tablet aliyorum DHEA -"25- bende kullandim pek faydasi olmadi benim en son tedavide CO-KULTUR yapildi yani yapay rahim gende olmadi hersey nasip ARTIK BUNU KABULLENDIM INANIN Allah ol derse oluyor akupunkturu bende yapacam bakalim .:emir_bebek:

Olmaz olur mu arkadaşım aynı şey tabi burda aktarlarda bulabildikleri için öğütülmüş daha rahat olduğu için yapanlar tavsiye ediyor.Sende alıp kendin ezersin inşallah da derdine derman olur..
Allah gönlündekini tez zamanda versin inşallah:Saruboceq:

valla ben corekotunu ezmedım bal tarcın kattım yedım yerken ezdım ve hatta öle yuttum..........ılac gıbı

denızcım o ezılmıştır yıyebılırsın....................
akman bende ezmeden ıctım hatta bazen cığnemdım bıle ................ama gercekten faydası oluyo denemekte fayda var zor değıl

kızlar çörek otun ezilmişi daha faydalı olmazmı acaba ?
yani bütün uyguladım , olduğu gibi dışkıile çıkıyor , vucut alamıyor sanırım ,

Bende ıncır kÜrÜnÜ 10 gÜn yaptım.Şımdı adetıme 1 hafta var dıye soĞan kÜrÜnÜ yapıorum.ama ıncırıde kÜr Şeklınde deĞılde gÜnde 2-3 tane ıyorum akŞamları.bakalım bu ay doktorum yumuŞ gÖrecekmı nasıl olacak bende Çok merak edıyorum gelıŞme olursa hemen buraya yazıcam arkadaŞlar.ıncır ıŞe yaradı dıye.yapın muhakkak dıcem.allah yardımcımız olsun bu mÜbarek aylarda ınŞ.

slm kızlar.şu ballı çörekotu kürünü tam olarak bir daha yazarmısınız.dr umda bana yumurtalarımın istenilen büyüklükte olmadığını söylemişti.bu kürü yapsam işe yararmı acaba.
:sinifsinif:

JUSTING76 CANIM tabiiki faydası olur.bir kaseye ben göz kararı bal koyuyorum.tarçını da 1 tatlı kaşığı koy çörek otunun da toz halini al 1-2 tatlı kaşığı atabilirsin çörekotunuda karıştır macun gibi oluyor.sabahları 1 talı kaşığı ye adetin.2.gününden 14. güne kadar yapıyorsun bende öyle okudum sitede

Back
X