- 14 Ağustos 2020
- 189
- 63
- 48
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benimde amh değerim 0.56 2. Denemde hamile kaldım yalnız kalbi durdu. 3. Denemedyz. 1 tane ile bile hamile kalan çok insan var. Ümidimizi yitirmeyelim güzel haberlerinz gelsn inşallahkızlar merhaba cumartesi günü opu işlemim oldu 3 yumurta toplanmış. amh 1 yıl önce 0.91 di şuan tekrar test yaptırdım düşmüştür muhtemelen. bu şekilde olup gebelik elde eden oldu mu acaba. hastaneden haber gelmedi akşam üstü arıyorlarmış.beklemek çok zor gerçekten.
Benimde üç yumurta toplanıp iki tanesi döllenmişti benim amh 0.46 çıkmıştıkızlar merhaba cumartesi günü opu işlemim oldu 3 yumurta toplanmış. amh 1 yıl önce 0.91 di şuan tekrar test yaptırdım düşmüştür muhtemelen. bu şekilde olup gebelik elde eden oldu mu acaba. hastaneden haber gelmedi akşam üstü arıyorlarmış.beklemek çok zor gerçekten.
ilk denemem benimde medical park Hediye hnmla deneyelim dedik. 3 yıldır hastanelerdeyim inşallah emeklerimizin karşılığını aliriz çok yorucu yıpratıcı bir süreç gerçekten. hangi merkezde tedavi oluyorsunuzMerhaba benimde amh değerim 0.56 2. Denemde hamile kaldım yalnız kalbi durdu. 3. Denemedyz. 1 tane ile bile hamile kalan çok insan var. Ümidimizi yitirmeyelim güzel haberlerinz gelsn inşallah![]()
evet akşam üstü arıyorlarmış işlemler bitince embriyolog 3 olgun yumurta vardı 3üde döllendi diye bilgi verdi inşallah 5 güne de ulaşır. sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın miniğiniziBenimde üç yumurta toplanıp iki tanesi döllenmişti benim amh 0.46 çıkmıştışimdi gebeyim şükür hiç moral bozmayın inşallah olucak hastane geç arıyor maalesef beni iki üç günde bir falan aradılar
Ben bursada tedavi oluyorum pembe mavi hastanesindeevet akşam üstü arıyorlarmış işlemler bitince embriyolog 3 olgun yumurta vardı 3üde döllendi diye bilgi verdi inşallah 5 güne de ulaşır. sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın miniğinizi![]()
Acıbadem maslaktz tedavi oluyorum. Benim 7 yumurta toplandi 2 tanesi 5. Günegitti. 1 tanesi pgt den normal geldi yani yumurta sayısı deil elde kalan sayı önmliilk denemem benimde medical park Hediye hnmla deneyelim dedik. 3 yıldır hastanelerdeyim inşallah emeklerimizin karşılığını aliriz çok yorucu yıpratıcı bir süreç gerçekten. hangi merkezde tedavi oluyorsunuz
Benim 2 denemede hamile kaldım yalnız kalbi durdu. Buda sağlıksız bi gebelik olduğu için. O yüzden pgt yaptırdım aynı şeyi yaşamamak adına.biz 2 embriyoya 14 bin vermiştkpgt nasıl yaptırılıyor peki çok okudum yaptırmakta kararsız kaldım ücret ne söylediler size pgt için
Pgtli embriyo transferi oldunuz mu. Tuttu mu acabaBenim 2 denemede hamile kaldım yalnız kalbi durdu. Buda sağlıksız bi gebelik olduğu için. O yüzden pgt yaptırdım aynı şeyi yaşamamak adına.biz 2 embriyoya 14 bin vermiştk
Adetimin ilk günü bu ay transfer olucam inşallah..Pgtli embriyo transferi oldunuz mu. Tuttu mu acaba
Benim amh 0.2 yaş da 35 oldu bence pgt genetikse yaptırma ki 3. Gün 5. Güne de takılma bak benim 2 embiryoyu 3. Gün dondurdular. Ki embiryologda doktorda iyi oldukları için dondurduk dedi. İnş 3 de 3. Günü de görürler. Bizim gibi hastalara havuz yapılması gerek ben böyle yapacağım yani su akarken kovayı az çok demeden doldurmak gerekir.