yumurta rezervi az olup gebe kalanlar

sonkaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
189
63
48
35
kızlar merhaba cumartesi günü opu işlemim oldu 3 yumurta toplanmış. amh 1 yıl önce 0.91 di şuan tekrar test yaptırdım düşmüştür muhtemelen. bu şekilde olup gebelik elde eden oldu mu acaba. hastaneden haber gelmedi akşam üstü arıyorlarmış.beklemek çok zor gerçekten.

kızlar merhaba cumartesi günü opu işlemim oldu 3 yumurta toplanmış. amh 1 yıl önce 0.91 di şuan tekrar test yaptırdım düşmüştür muhtemelen. bu şekilde olup gebelik elde eden oldu mu acaba. hastaneden haber gelmedi akşam üstü arıyorlarmış.beklemek çok zor gerçekten.
Merhaba benimde amh değerim 0.56 2. Denemde hamile kaldım yalnız kalbi durdu. 3. Denemedyz. 1 tane ile bile hamile kalan çok insan var. Ümidimizi yitirmeyelim güzel haberlerinz gelsn inşallah 😊

Benimde üç yumurta toplanıp iki tanesi döllenmişti benim amh 0.46 çıkmıştı 😔 şimdi gebeyim şükür hiç moral bozmayın inşallah olucak hastane geç arıyor maalesef beni iki üç günde bir falan aradılar hatta 😊

Merhaba benimde amh değerim 0.56 2. Denemde hamile kaldım yalnız kalbi durdu. 3. Denemedyz. 1 tane ile bile hamile kalan çok insan var. Ümidimizi yitirmeyelim güzel haberlerinz gelsn inşallah 😊
ilk denemem benimde medical park Hediye hnmla deneyelim dedik. 3 yıldır hastanelerdeyim inşallah emeklerimizin karşılığını aliriz çok yorucu yıpratıcı bir süreç gerçekten. hangi merkezde tedavi oluyorsunuz

Benimde üç yumurta toplanıp iki tanesi döllenmişti benim amh 0.46 çıkmıştı 😔 şimdi gebeyim şükür hiç moral bozmayın inşallah olucak hastane geç arıyor maalesef beni iki üç günde bir falan aradılar
evet akşam üstü arıyorlarmış işlemler bitince embriyolog 3 olgun yumurta vardı 3üde döllendi diye bilgi verdi inşallah 5 güne de ulaşır. sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın miniğinizi 🤲

evet akşam üstü arıyorlarmış işlemler bitince embriyolog 3 olgun yumurta vardı 3üde döllendi diye bilgi verdi inşallah 5 güne de ulaşır. sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın miniğinizi 🤲
Ben bursada tedavi oluyorum pembe mavi hastanesinde ☺️ inşallah sizinki de tez zamanda hayırlı sonuca ulaşır benim ili tane döllendi ikiside ulaştı 5. Güne. Ben rahattım zaten kaliteli mi şöyle mi böyle mi diye sormadım bile güvendim hep sürece 🤲 Ümit yitirmeyin ben az desem bile oradaki hemşireler hep tek yumurta yeter dedi doğru dediler herşeyin zamanı var süreç yıpratıcı sağlıkla alırız inşallah kucaklarımıza

ilk denemem benimde medical park Hediye hnmla deneyelim dedik. 3 yıldır hastanelerdeyim inşallah emeklerimizin karşılığını aliriz çok yorucu yıpratıcı bir süreç gerçekten. hangi merkezde tedavi oluyorsunuz
Acıbadem maslaktz tedavi oluyorum. Benim 7 yumurta toplandi 2 tanesi 5. Günegitti. 1 tanesi pgt den normal geldi yani yumurta sayısı deil elde kalan sayı önmli

pgt nasıl yaptırılıyor peki çok okudum yaptırmakta kararsız kaldım ücret ne söylediler size pgt için

pgt nasıl yaptırılıyor peki çok okudum yaptırmakta kararsız kaldım ücret ne söylediler size pgt için
Benim 2 denemede hamile kaldım yalnız kalbi durdu. Buda sağlıksız bi gebelik olduğu için. O yüzden pgt yaptırdım aynı şeyi yaşamamak adına.biz 2 embriyoya 14 bin vermiştk

Benim amh 0.2 yaş da 35 oldu bence pgt genetikse yaptırma ki 3. Gün 5. Güne de takılma bak benim 2 embiryoyu 3. Gün dondurdular. Ki embiryologda doktorda iyi oldukları için dondurduk dedi. İnş 3 de 3. Günü de görürler. Bizim gibi hastalara havuz yapılması gerek ben böyle yapacağım yani su akarken kovayı az çok demeden doldurmak gerekir.

Benim amh 0.2 yaş da 35 oldu bence pgt genetikse yaptırma ki 3. Gün 5. Güne de takılma bak benim 2 embiryoyu 3. Gün dondurdular. Ki embiryologda doktorda iyi oldukları için dondurduk dedi. İnş 3 de 3. Günü de görürler. Bizim gibi hastalara havuz yapılması gerek ben böyle yapacağım yani su akarken kovayı az çok demeden doldurmak gerekir.

Merhaba 0.2 amh değeriyle hamile kalabildiniz mı acaba? Kaçıncı denemede ve nerde yaptırdınız? Kaccyumurta olmuştu biraz bilgi verirmisiniz

Back
X