Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım bende seninle aynı durumdayım fsh ı 5 e düşürdüm çok şükür dr kontrolüm olacak bakalım yumurtam gelişiyormu inş bitkisel tabletler kullanıyorum dr sonucundan sonra size de tavsiye ederim ürünleri40 yaşındayım fsh 20 lerde 5 tüp bebek denedim basarısız yumurtalarım gelişmiyor yumurta olmuyor 3 kez embriyo oluşturabildiler onda da gebelik olmadı hayatımın sonuna gelmiş gibi hissediyoruum acı umutsuzluk hüsran basarısızlık.ok mutsuzum
Merhaba benim amh 1.18 sen nasıl hamile kaldınarkadaşlar benim amh değerim 0,90 çıkmış internetten baktım düşük yumurta rezervi yazıyo diğer tahlillerime doktor normal demişti ama bitek bunu gösteremedim yarın sonuç göstercem yaşım 25 böbrek hastasıyım aynı zamanda . çocuk sahibi olmadan ölmek istemiyorumbunu çok istiyorum psikolojim alt üst oldu
doğal yollaMerhaba benim amh 1.18 sen nasıl hamile kaldın
Allah bagislasin senin adına çok sevindimdoğal yollaçok şükür
dünyayı döndüren duaymış dua etmekten asla vazgeçme inşallah allahım seninkinide kabul eder
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Peki yumurta kaliteniz nasıldı?Merhabalar, 2 buçuk senedir evliyim.Son 1 buçuk senedir çocuk sahibi olmak istiyorduk ancak olamadı.Prolaktinim 3 katı yüksekti sebebi bulunamadı.Yumurta rezervim düşüktü, AMH 0.48 di.Aralık ayında 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. Mart ayının başında 2.denemeya başlayacakken gebe olduğumu öğrendim.Ben de her gün bu forumları okuyordum.Bir nebze de olsa sizlere umut vermek istedim.Bol bol dua edin,sabredin,Allah'a sığının.Her şey Rabbimin "OL"demesiyle oluyor.Kun fe yekun...
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.![]()
Teşekkür ederim,Allah razı olsun.Kalite nasıl hesaplanıyor bilmiyorum ama diğer sonuçlarım iyiydi.Yumurta toplama esnasında sol yumurtamda basit kist vardı onu da aldılar.Ayrıca 1.tedavinin başarısız olduğunu öğrendikten sonra prowomen kullandım 1 ay bunların etkisi olabilir diye düşünüyorum.Bir de hiç bir ot çöp karışım vb.denemedim ama yediklerime dikkat ettim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Peki yumurta kaliteniz nasıldı?
Bende rezerv sıkıntısı yok şubatta ilk tüp bebek tedavimi oldum 8 yumurta toplandı ancak ertesi günü doktor arayıp yumurtaların kalitesiz olduğunu söyledi ve transferi iptal etti.3 ay boyunca impryl ve artmed diye iki tane takviye kullanmamı istedi şu an 2.kutudayım 2 ay sonra 2.tüp bebeğe geçeceğiz.Teşekkür ederim,Allah razı olsun.Kalite nasıl hesaplanıyor bilmiyorum ama diğer sonuçlarım iyiydi.Yumurta toplama esnasında sol yumurtamda basit kist vardı onu da aldılar.Ayrıca 1.tedavinin başarısız olduğunu öğrendikten sonra prowomen kullandım 1 ay bunların etkisi olabilir diye düşünüyorum.Bir de hiç bir ot çöp karışım vb.denemedim ama yediklerime dikkat ettim.
Benden de 13 tane toplanmıştı 11 tanesi döllendi 3.gün 1 kaliteli transfer yapıldı.Dondurmaya kalmadı.Bende rezerv sıkıntısı yok şubatta ilk tüp bebek tedavimi oldum 8 yumurta toplandı ancak ertesi günü doktor arayıp yumurtaların kalitesiz olduğunu söyledi ve transferi iptal etti.3 ay boyunca impryl ve artmed diye iki tane takviye kullanmamı istedi şu an 2.kutudayım 2 ay sonra 2.tüp bebeğe geçeceğiz.
Çok teşekkür ederim umut olduğunuz için.Ben de 4 yıllık evliyim 30 yaşındayım 1buçuk yıldır istiyoruz.1 kez kimyasal 1 kez de dış gebelik geçirdim inşallah bu kez sağlıklı hamilelik geçirebilirimBenden de 13 tane toplanmıştı 11 tanesi döllendi 3.gün 1 kaliteli transfer yapıldı.Dondurmaya kalmadı.
Bakarsınız 2 ay sonra tedaviye gerek kalmaz Rabbimin mucizesi gerçekleşir. :)
Bu yollardan geçen birisi olarak herkese her gün bol bol dua ediyorum![]()
Benim arkadaşımda 40 yaşında yumurta rezervi düşük olduğu icin geç kalmadan tüp bebek yaptiracakti. Karat verdiği ay normal hamile kaldı.
Inşallah sizlerde aynı durum gerçekleşir.
İnşallah![]()
Merhaba yazdıklarınızı okudum.Umarım şifa buluruz hep beraber.Fsh için size önereceğim bir çay var.ibrahim saraçoğlunun testere dişli aslanpençesi çayı.sabah akşam kür şeklinde içiliyor.benim fsh 10du önce Allahın sonra bu çayın sayesinde 6ya düştü.sadace 1 ay düzenli kullandım.ara ara da hala bitki çayı niyetine atlıma düştükçe içiyorum.c- life a gelince onu da 3 şişe kadar kullandım bana faydası olmadı.hatta prolaktim hormonum her zaman normalken onu kullandıktan sonra 102lere kadar çıktı.şifa olduğu kişi çok ama bünyeden bünyeye değişiyor.Merhabalar , ben de yeni sayılırım burda. 29 yaşındayım.
Geçen sene Haziran ayında hiç adet olamayınca doktora gittim. Fsh ım Temmuz 2018 de 80 lerdeydi. Hastanenin tüp bebek merkezindeki doktor gayet soğukkanlılıkla tüp bebekle bile çocuğun olmayabilir diye konuştu. Bi arkadaşım sayesinde bulduğum doktorum ise tam tersi bi yaklaşımla bana Biosteron , Folik Asit, Hibor 5000 iğne, haftada bir de B12 verdi. Sen canını sıkma halledicez , Fsh ın 12 nin altına düşünce hemen tüp bebek yapıcaz dedi.Bunları 1 ay kullanınca adet oldum ve adet olunca doğum kontrol hapı da dahil oldu ilaçlarıma. 9 aydır kullanıyorum hepsini . Fsh ım 80 den 50 lere ordan 36 lara derken ine çıka ine çıka 26 lara geldi. Şu an 3 aydır 26 larda. Ama 12 nin altına düşmeden tüp bebek de yapamıyoruz. Doktorum düşmezse yapılcak bişi yok gibi konuştu. Bu yüzden bu hafta sonu Ankara'da bi tüp bebek merkezine gidicem farklı bi doktora da muayene olayım diye. Ama kafam çok karışık düşecek mi diye.
Bu arada her gün 1 saat yürüyüşün de çok önemi olduğunu söyledi doktor. Ama inanın hareketin çok faydası varmış. Kış dönemi hareketsizdim iş yerinde. Bi iki ay daha hareketli günler geçirdim ve yürüyüşü her gün yapamasamda çoğu zaman yapmaya çalıştım. Son muayenemde bi kaç yumurta göründü.Doktor bile şaşırdı. Ama lanet fsh düşmeden hiç bişy yapamıyorum.. Çok çaresizim. Etrafımdaki tüm arkadaşlarım patır patır doğururken bu durumda olmak çok acı verici. Elbette Allah en hayırlı zamanı bekliyordur ama bunu şu an kabullenebilmek zor.
Bu arada Hayıt tohumunu bende kullanmak istiyodum ilaçlara etki eder diye cesaret edememiştim. Ama artık içicem zaten fsh ın düştüğü yok.
Ha bir de bilmeyenler için ; C-life diye bi macun var instagramda. Bu macununda çok faydasını gören var. ben yine doğum kontrol hapıyla kullanım önerilmediğinden bu macunu da kullanamıyorum ama bilmeyen varsa bir araştırın derim.