Yumurta rezervi üşük olan bayanlar beraber dertleşelim...............

o bebeğin ömrü yokmuş :( ama seni o an düşünemedim,belli ki çok güçlü bir kadınsın,gurur duymalısın kendinle.benim sıkıntım 1 çatlatma ve bir aşılama olmasından kaynaklandı.en az 3 aşılama lazımmış
hani derler ya bebek kısmeti ile gelir :) bizimkilerde oyle olucak.
Testlerde bişiy yok,sıkılma hsg ( rahim filmi) zaten bitmiş.kan vericen.operasyonda gayet rahat geçicek.sen benden daha tecrübelisin.
Tüpbebeğe baslayınca iğneler biraz sıkıcı.benim vucudum çok morarmıştı :)
sende mayısda baslıycakmıssın belki beraber hamile kalırız,bu seferde beraber gebelik bulantımızdan ve aldığımız kiloları konusuruz.kuantum yapalım :d

inşallah bitanem allah yardımcın olsun inan ben hiç üçüncüyü düşünmemiştim ama sanki içim kıpır kıpır neden bilmiyorum hemen tedaviye başlamak istiyorum sanki içimden bi ses busefer olucak başarıcaksın diyor ah canım neler çektim bi bilsen aslında eşimin aile durumu çok iyi ama bize bi faydaları yok zaten çocuk olmuş olmamış umurlarında deyil allahım bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah ilk bebeyimi kaybettiğimde bile inanmadılar yalan söylüyosun dediler eşim çok iyi hiç üzmedi beni ben seninle evlenirken anlaşma yapmadım çocuk olur veya olmaz diye dedi ben seni seviyorum olmasada sevicem dedi onun mutluluğu için bikere daha denicem ben hep burda olucam aksilik olmassa birbirimizi haberdar edelim güzel haberini alırım inşallah allah yar ve yardımcın olsun canım

çok korkulacak bi ameliyat değil,iyi ellerde yapılırsa.ben 2.ci gün ayağa kalkıp evde iş bile yaptı.yalnız eğilerek iş yapamıyodum karnım ağrıyodu.ayakta yemek falan yaptım.ilk ameliyattan sonra 3 ay dinlenmiştim.2. Ci ameliyatımdan sonra 2 ay dinlenicem sonra tedavim başlıyacak allah nasip ederse.sanada çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah.çocuk uğuruna bu eziyettlere katlanıyoruz,inşalla kucağımıza aldığımızda hepsini unutacağız...

inşallah bitanem beni okadar bekletirmi bilmem elimizi çabuk tutalım dedi dr bakalım tahlillerimi memlekette yaptırıcam sonra temizlen gel dedi antalya yolcusuyum yani allah herkezin gönlüne göre versin allah seninde yardımcın olsun..

canım ben 32 yaşındayım.bende erken yumurta yetmezliği eşimdede %97 morfoloji bozuk .benimde 6 yumoş oluştu 1 embriyo trans edildi.2. Denememiz. Bugün hamile olduğumu öğrendim.amh değerim 0,4 fshımı 18 lerden 12 ye soğan kürü ile düşürdüm

canı tebrik ederim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasp etsin bebeyinle hep mutlu ol inşallah yakında bizde güzel haberler alırız inşallah bize dua et hamiş hamiş

canım ben 32 yaşındayım.bende erken yumurta yetmezliği eşimdede %97 morfoloji bozuk .benimde 6 yumoş oluştu 1 embriyo trans edildi.2. denememiz. bugün hamile olduğumu öğrendim.amh değerim 0,4 fshımı 18 lerden 12 ye soğan kürü ile düşürdüm

Tebrik ederiimmmmmmm.Allah analı babalı sağlıkla dunyaya gelmesini nasip etsin

inşallah bitanem allah yardımcın olsun inan ben hiç üçüncüyü düşünmemiştim ama sanki içim kıpır kıpır neden bilmiyorum hemen tedaviye başlamak istiyorum sanki içimden bi ses busefer olucak başarıcaksın diyor ah canım neler çektim bi bilsen aslında eşimin aile durumu çok iyi ama bize bi faydaları yok zaten çocuk olmuş olmamış umurlarında deyil allahım bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah ilk bebeyimi kaybettiğimde bile inanmadılar yalan söylüyosun dediler eşim çok iyi hiç üzmedi beni ben seninle evlenirken anlaşma yapmadım çocuk olur veya olmaz diye dedi ben seni seviyorum olmasada sevicem dedi onun mutluluğu için bikere daha denicem ben hep burda olucam aksilik olmassa birbirimizi haberdar edelim güzel haberini alırım inşallah allah yar ve yardımcın olsun canım

Allaha sukur bende de öyle bir es var.Bana okadar çok destek oldu ki,birazda onun için çok istiyorum ve güçlü duruyorum.
Bende senin haberlerini bekliyorum,lakopsi nasıl geçti Doktor ne dedi,Beni de haberdar et canım

allaha sukur bende de öyle bir es var.bana okadar çok destek oldu ki,birazda onun için çok istiyorum ve güçlü duruyorum.
Bende senin haberlerini bekliyorum,lakopsi nasıl geçti doktor ne dedi,beni de haberdar et canım

tamam bitanem bugun kan verdim yarın çıkarmış sonuçlar sana yazarım değerleri büuük ihtimalle de pazartesi gideriz bana dua edin

tamam bitanem bugun kan verdim yarın çıkarmış sonuçlar sana yazarım değerleri büuük ihtimalle de pazartesi gideriz bana dua edin

Banada yaz canımm:9::9::9::9: Küserimm heeee:19::19::19::19::19::19: Fsh değerin inşşşşşşşşşşşş çok güsel çıkarr her şey sorunsuz ilerlerr:29::29::29::29::29:

bugün pazara gittim gezdim dolaştım şimdide kocacımın yanındayım sizi özledim girdim nete size okadar alıştım ki sizinle derleşmek çok güzel arkadaşlar hepinizi çooooooooooook öpüyorum....

bugün pazara gittim gezdim dolaştım şimdide kocacımın yanındayım sizi özledim girdim nete size okadar alıştım ki sizinle derleşmek çok güzel arkadaşlar hepinizi çooooooooooook öpüyorum....

Evet canım kk bağımlılık yapıyorrrrrr:9::9::9: Bende çook öpttüm seniii hatta sıkı sıkı sarıldımmm:70::70::70:

millstone:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:

yaaa arkadaşlarrr tüm rezerv sorunu olan hatunlar bi başlıkta toplansak diyorum..başım dönüyo nere ne yazdım unutuyorum heee
birleşelim güçlenelim :6::6::6::6::6:

millstone:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:

yaaa arkadaşlarrr tüm rezerv sorunu olan hatunlar bi başlıkta toplansak diyorum..başım dönüyo nere ne yazdım unutuyorum heee
birleşelim güçlenelim :6::6::6::6::6:

Aynenn canım hatta ben sırf bu yüzden başlık açmadımm bu konuyla o kadar araştırıp ilgilenmeme rağmenn..AMa dedim demekki açanlar böyle daha uygun görüyorlarrr..Şimdi orada bizim diğer topik yumurta rezervi ve hamilelik varken mesela bu topik açılmışş..Napalımm takılcaz artık böyleeee mecburenn tüm kızlar toplandıkk toplanndıkk yapsayydık daha iyiydi dee olllsunnnn bu topiğide sevelim destekleyelimm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

encann burada dertleşmek istemişşşşşşş wannebemummmmm napalım yaniiii:30::30::30::30::30::30: O da bizim topiğe gelirrr paslaşırızz dimi amaaaaa:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

encan kardeşe saygımız sonsuz şimdi ben biraz yaş almış hatun olunca hzıınıza yetişemiyorum....
olmadı kur sen rezerv azlıgı platformunu....
tüm topiclerin birleşkesidir de:40:

encan kardeşe saygımız sonsuz şimdi ben biraz yaş almış hatun olunca hzıınıza yetişemiyorum....
Olmadı kur sen rezerv azlıgı platformunu....
Tüm topiclerin birleşkesidir de:40:

bana uyar kızlar hadi buluşalım da biraz sohbet edeli dimi

Olmadı kur sen rezerv azlıgı platformunu....
Tüm topiclerin birleşkesidir de:40:

bana uyar kızlar hadi buluşalım da biraz sohbet edeli dimi

Kızlar ben burdayım siz ne derseniz ben ordayım

çok tatlısın encan kardeş...
böle bi kaç topic olunca nere ne yazdığımı bilemiyorum:))
yaa konuşalım dertleşelimmm...benim buara içim sıkılıyooo
elektirik almam lazımmm
zaten burası olmasa sizlerle paylaşmasam çizittirirdimm:36::36::36:

çok tatlısın encan kardeş...
Böle bi kaç topic olunca nere ne yazdığımı bilemiyorum:))
yaa konuşalım dertleşelimmm...benim buara içim sıkılıyooo
elektirik almam lazımmm
zaten burası olmasa sizlerle paylaşmasam çizittirirdimm:36::36::36:

canım ben sana veririm ceryan merak etme sen bende yüksek volt var ana tırafa gibiyim valla boşaltmam lazım ...

Back
X