o bebeğin ömrü yokmuşama seni o an düşünemedim,belli ki çok güçlü bir kadınsın,gurur duymalısın kendinle.benim sıkıntım 1 çatlatma ve bir aşılama olmasından kaynaklandı.en az 3 aşılama lazımmış
hani derler ya bebek kısmeti ile gelir :) bizimkilerde oyle olucak.
Testlerde bişiy yok,sıkılma hsg ( rahim filmi) zaten bitmiş.kan vericen.operasyonda gayet rahat geçicek.sen benden daha tecrübelisin.
Tüpbebeğe baslayınca iğneler biraz sıkıcı.benim vucudum çok morarmıştı :)
sende mayısda baslıycakmıssın belki beraber hamile kalırız,bu seferde beraber gebelik bulantımızdan ve aldığımız kiloları konusuruz.kuantum yapalım :d
inşallah bitanem allah yardımcın olsun inan ben hiç üçüncüyü düşünmemiştim ama sanki içim kıpır kıpır neden bilmiyorum hemen tedaviye başlamak istiyorum sanki içimden bi ses busefer olucak başarıcaksın diyor ah canım neler çektim bi bilsen aslında eşimin aile durumu çok iyi ama bize bi faydaları yok zaten çocuk olmuş olmamış umurlarında deyil allahım bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah ilk bebeyimi kaybettiğimde bile inanmadılar yalan söylüyosun dediler eşim çok iyi hiç üzmedi beni ben seninle evlenirken anlaşma yapmadım çocuk olur veya olmaz diye dedi ben seni seviyorum olmasada sevicem dedi onun mutluluğu için bikere daha denicem ben hep burda olucam aksilik olmassa birbirimizi haberdar edelim güzel haberini alırım inşallah allah yar ve yardımcın olsun canım