encan
Bebek mağazası süper :) bende çok isterdim benimde olsun

Tabi bebek mucadelesi verirken devamlı anne ve anne adayları görmek insanı nasıl etkiler bilemiyorum ama ben sık sık girip bakarım bebek kiyafeti.Benimde olunca şunu alıcam bunu alıcam diyerek hayel kuruyorum.Galiba görgüsüz bir anne olacağım.
Ben Anadolu yakasına yeni tasındım sayılır 1 Yıl oldu.Hemde (İst bilir) Anadolunun son semti nerdeyse :) Avrupa yakasında çok nezih bir semtte oturup,metropolun ortasında çalışıyordum.Eşimin işi taşınıp ve evlilik benim işten hasar görmeye başlayınca işi bırakıp geldik ve iş bulamadım.Bunları niye anlatıyorum.Çalışman bence süper iyi yönden bak,kafan dağılıyor.Evde daha çok kuruyosun.
Wannabemmuy
36 Yasında olman seni korkutmasın,bizler sonucda bir olumsuzlukla bas ediyoruz he 22 olmuş he 32.Aynı dert ,bence en kısa zamanda alıcaksın guzel haberler.
Kitabı bende alıyım.Avpupa yakasında doktorun hangi semtte yada merkezin ismi ne.Bende Avrupa yakasında tedavi görüyorum.
Millstone
Ben inanıyorum bol dua ve morel ile bundan 2-3 ay sonra bebeklerimiz hakkında konusucaz.
Justin
Moram için çok sağol,bende duyuyorum hep,öbür ay tüp tedavisine başlamaya gidicek ama hamile kalmış.Biosteron kullanırken kalmış.Moral tabi :)
Tüm kızlara MFÖ den " Benim Hala Ümidim Var" sarkısını armağan ediyorum