Yumurta rezervi üşük olan bayanlar beraber dertleşelim...............

Selam canim
Aglayabildigin kadar agla bana doktorum oyle demisti insallah bir gunde kuzucugun kucaginda aglarsin Allahim tattirsin ins evet Allahimiza zor yoook yeterki istesin öperim teyzesi coook tatli pasamiz yavrularimiz hayirli uzun omurlu olsunlar aminnnnnnn
PEK geriyi okumadim ama rezervinmi az?
Yoksa erkek infertilesimi?
Merkezde coook onemli birde labaratuar hk

inşallahh Rabbim o günlerini göstersin adaklar adadımmm:14:
evet cnm benim rezervim az ,eşimde de sorun var varda var yani:50:

Son düzenleme:
kızlar selam hepinize..öncelikle pisikoloji nin çok önemli olduğunu söylemek istiyorum..benim 13 yaşında bir kızım var ilk evliliğimden...ikinci eşim evlendiğimde bekardı..benim var ama onun olmadığı için çocuğu çok istedim..başta eşimin spermogramı düşüktü ama sonra normal değerlere geldi..benim de çikolata kistim vardı..fsh ım da 10 du..bir an önce aşılamay geçelim dendi..denedik olmadı ama sonra başka bi dr durumumun ameliyatlık olduğunu söyledi..önceki sezeryan olduğu için yapışıklıklar varmış temizlicez dendi..histeroskopi ve laparoskopiyi aynı anda oldum..açmışken çikolata kistimi de almış dr um..bir kaç ay normal gebelik bekleyelim dedi olmazsa tüp dedi..bekledik olmadı..sonra tüp te daha deneyimli olduğunu duyduğumuz başka bi dr a gittik..ameliyatımın %90 başarılı olduğunu sis diye birşey yaparak söyledi...(rahime sıvı verdi...)tüp tedavisine başladık..benim kısa protokol oldu..ama dr un umduğu kadar yumurta çıkmadı..sadece 5 tane..tedaviyi yarım bırakalım istersen bi dahaki ay uzun protokol yapalım dedi..biz istemedik devam dedik..yumurtalarımdan 2 tanesi transfer günü sağ kaldı..2. gün transferi yapıldı..ama benim ümidim hiç yoktu..bekleme süresince hep başkalarıyla kıyaslama yapıp ağladım ..tutmayacağına emindim...ve öylede oldu..ama sonra bana büyük bi hafifleme geldi..eşimle ancak 8 ay sonra bir daha tüp yapabilecektik..o süreyide asla kendime zehir etmicektim..eşimle bebek için değil de kendimiz için birlikte olacağımıza dair birbirimize söz verdik..o ay kayınvalde ve kayınpederimin hastaneye yatması sebebiylede eşimle sadece iki kere birlikte olduk..eşimde bende genelede hastaneye gidip kalıyorduk çünkü..sonraki adetim 10 gün gecikmişti..ama ben asla düşünmedim hamileyimdir diye inatla yapmadım..ama sonra kist oluşacağı korkusuyla dr u aramak istedim..aramadan öncede tahlil yapıp hamile olmadığımı teyit edeyim dedim kiiiiii çift çizgiyi o zaman gördüm...şoktaydım..benim tedavimde ilaç dozlarım çok yükseltilmişti yumurtalar olgunlaşmadığı için..amh testi yaptırmayı düşünüyordum dr um yumurta rezerv azlığından şüphelenmişti çünkü..ama tedavide ki ilaçlar 2-3 ay daha etkili olabiliyormuş..sanırım yumurtalarım olgunlaştı ve pisikolojim de iyi olduğundan o ara hamile kalmışım...bir kızım daha oldu..şuan 20 aylık..inş sizede rabbim böyle bir mucize verir...canınızı sıkmayın ..dua edin..ben meryem suresini 41 gün hiç ara vermeden okumuştum..adetliyken de annem okudu..bitincede 3 gün oruç tutuyosunuz...bunu yapıpta hamile kalan çok arkadaşım var...biraz uzun yazdım ama size ümit olmak için yazdım...en yakın zamanda kucağınıza bebişlerinizi almanız dileğiyle......

canım hepimize umut oldu allah senden razı olsun bebeyin salıklı uzun ömürlü olsun senin yazından sonra artık hiç kötü düşünmeyeceğim kızlar bu yıl bizim yılımız olacak inşallah

herkez nerde beni terkmi ettiniz yoksa ne olur bırakmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

merhaba arkadaşlar,bende aynı dertle uğraşıyorum amh ım 0.40,fsh ım iyi çok şükür.. ve ben bu amh la 3 kere doğal yolla gebe kaldım..hepsi bi şekilde olumsuz sonuçlandı çünkü benim birde kan pıhtılaşma problemim var..Çok zor bi savaş içindeyiz, hepimiz bişiler düzelsin diye elimizden geleni yapıyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız sonunda ve bebeklerimize kavuşuruz...

merhaba arkadaşlar,bende aynı dertle uğraşıyorum amh ım 0.40,fsh ım iyi çok şükür.. ve ben bu amh la 3 kere doğal yolla gebe kaldım..hepsi bi şekilde olumsuz sonuçlandı çünkü benim birde kan pıhtılaşma problemim var..Çok zor bi savaş içindeyiz, hepimiz bişiler düzelsin diye elimizden geleni yapıyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız sonunda ve bebeklerimize kavuşuruz...

canı merhaba bendede var aynı sorun kan pıhtılaşması yüzünden ilk bebeyimi kaybemişim önce bilinmiyordu genetik arştımalar sonucu örendik şimdi 3. denemeyi düşünüyorum hayırlısı artık allah yardımcımız olsun

kızlar ben balla çörek otunu çook fazla yemiştim..bir de kavanoz kavanoz arısütü..belki onlarında yararı olmuştur..ama ben hayıtı da çok duydum..ama bunları yapıcaksınız ama hemen kesmicekmişiniz..en az 3 ay yapmak gerekiyormuş..vücut 3 ay sonra bunların faydasını görebiliyormuş yani...

İncir kürüne basladım,Berbat bişiyyy çook tatlı.Ben 21 gün bunu yaparsam tosba olurum.

Geçtimiz Cuma eşimin kuzeni doğum yaptı onun ev ziyaretine gittik,Benim kayınvaldem ve görümcem(hediye) bebek çeyizi gibi birşey yapmış.Bebek kiyafetleri,önlük,patik.sampuan vs.Tek tek açıp gösterdiler.Moralim bozuldumu (hıımm bide ağladılar ) EVET ama ertesi gun geçti

EEE ne olmus diceksiniz ama Hastalandım ve 2 aydır ilk defa ağladım.Belki kendiliğinden olurdu gene olmadı,okadar ovulasyon hesapları yapıp,denk gelsin diye oyunlar kurdum. Olmadı

Benden bukadar hepinizi öptüm.

İncir kürüne basladım,Berbat bişiyyy çook tatlı.Ben 21 gün bunu yaparsam tosba olurum.

Geçtimiz Cuma eşimin kuzeni doğum yaptı onun ev ziyaretine gittik,Benim kayınvaldem ve görümcem(hediye) bebek çeyizi gibi birşey yapmış.Bebek kiyafetleri,önlük,patik.sampuan vs.Tek tek açıp gösterdiler.Moralim bozuldumu (hıımm bide ağladılar ) EVET ama ertesi gun geçti

EEE ne olmus diceksiniz ama Hastalandım ve 2 aydır ilk defa ağladım.Belki kendiliğinden olurdu gene olmadı,okadar ovulasyon hesapları yapıp,denk gelsin diye oyunlar kurdum. Olmadı

Canım bende yapptımm alışıyosun bir süre sonraaa...İnş şifaa olsunnnnnnnn..

kızlar ben geldim laparaskopi oldum oyüzden yazamadım iki ay sonra tüp denicez hayırlısı bakalım sizden ne haber

kızlar ben geldim laparaskopi oldum oyüzden yazamadım iki ay sonra tüp denicez hayırlısı bakalım sizden ne haber

Geçmiş Olsuun,Nasılsın şimdi? Doktor ne dedi ?

Bende Bir gelişme yok,Mayısı bekliyorum.İncir Kürüne basladım.Gayet kötü kürle aram.Bu arada bol doğum ve hayırlı olsuna gidiyorum :)

19 da en yakın arkadaşım ve ikizleri ile Adanaya gidiyorum.Heyecanlıyım.Bukadar

Son düzenleme:
Geçmiş Olsuun,Nasılsın şimdi? Doktor ne dedi ?

Bende Bir gelişme yok,Mayısı bekliyorum.İncir Kürüne basladım.Gayet kötü kürle aram.Bu arada bol doğum ve hayırlı olsuna gidiyorum :)

19 da en yakın arkadaşım ve ikizleri ile Adanaya gidiyorum.Heyecanlıyım.Bukadar

anım iyim amaliyat güzel geçti şimdi evdeyim dinleniyorum iki ay sonra tüp denicez dedi doğumkontrol hapı verdi tahlillerin normal dedi hayırlısı artık

incir kürüne bende başlicam başlak için bir gün gerekiyormu bide hayıt suyumu ne bibilgin varmı

sevindim canım..2 ay sonraya tüp bebek demek..çok güzel..bende beklemedeyim..mayıst dondurulmuşlar var..hayırlısı...

beim dondurulmuş yok baştan başlicaz zaten topu topu 6 yumurta çıkıyor onunda kaçı kaliteli ise onu yereştiriyorlar ama busefer olursa sanmam ama bende dondurtmayı düşünüyorum

Canı ben ikinci denememi yaparken yozgatlı bi bayan vardı dokdorlar ona çok ümit vermedi hatta transver olduktan sonra hiç yatmadı nasılsa olmazmış dedi ama rabbim işte ol deyince oluyor ve oldu hiç şans vememişlerdi çok şaşırmıştı yani rabbim istedikten sonra olmicak yok ümit kesmeyelim inşallah

bende bi şey duydum Branca ursului diye sadece romanyada oluyormuş duyan varmı kısırlı için çok iyimiş

Back
X