Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni katıltım ama mesaj göndermsini beceremiyorum llütfen bana ukaşın
tüp bebek hakkında görüşlerimi ve tecrübelerimi belirtmek istiyorum
ordamısınız bende burda sohbetinize katılmak istiyorum gönderdiğiniz ling açılmıyor
arkadaşlar yarın tedaviye başlıyorum kısmetse tedaviyle birlikte incir kürü yapılmasının sakıncası varmı acaba deneyen oldumu cevaplarsanız sevinirim
Merhabakızlar bu incir kürünü deneyip başarılı olan varmı? ablamın solda hiç yumurta yok sağ da da çok düşük tüp bebek bile yapmadı doktor , paran boşa gider demişben incir kürünü dene diyorum enişte uğraşma diyormuş
siz ne dersiniz deneyen varmı?
Merhabakizlar ben ibrahim saracoglun ari sütü bal polen aldim adetimin 3 gunu başladim bu ay sonu yeni tüp bebel tedavsime başlicam inş kaliteli yumurtalim olur benim ilk tedavimde 15 yumurta oldu 14 tanesi olgugun cikti 9 tanesi 5 gune kdr geldi 2 tane transfer etti digerleri kaliteli değil dedi dondurmadi bile![]()
sayisi yuksek olsa neolcak kaliteli değilMerhaba
Arisutu karisimina bende baslayacagim.
İnsallah etkisini goruruz. Sanslisiniz yumurtalarinizin sayisi yuksek benim 1-3tane oluyor
Yok canım ya başka sağlık sorunları çıktı yapmadı yapıp sonuç alan varsa tekrar ısrar edecem .Merhaba
Bu yazinizdan sonra bi degisiklik oldu mu ablanizda?