Yumurta rezervi üşük olan bayanlar beraber dertleşelim...............

ordamısınız bende burda sohbetinize katılmak istiyorum gönderdiğiniz ling açılmıyor

canım burdayım sen özel mesaj göndermekmi istiyorsun aslında ben de çok olmadı üye olalı pek anlamıyorum arkadaşlara sorarız ama şimdi herkez meşkul sanırım

arkadaşlar yumurtalık rezervimde azalma var düzenli adet görüyorum amh sonucum 0,93 geçen ayki FSH ım 14,96
folüküler faz normal
ovulasyon normal
luteal faz yüksek
postmenepoz düşük

birde kilonuz varmı arkadaşlar ben çok kilo aldım doktor kiloyla alakası yok diyor ama kilo verde diyor Anti TPO yüksek şimdilik haşimato oldum buda rezerve düşüklüğü yapıyor ve haşimatodan çok zor kilo veriliyor tekrar fsh testi yaptırıcam bakalım sonuçları ne çıkıcak hayırlısı

arkadaşlar yarın tedaviye başlıyorum kısmetse tedaviyle birlikte incir kürü yapılmasının sakıncası varmı acaba deneyen oldumu cevaplarsanız sevinirim

kızlar bu incir kürünü deneyip başarılı olan varmı? ablamın solda hiç yumurta yok sağ da da çok düşük tüp bebek bile yapmadı doktor , paran boşa gider demiş :( ben incir kürünü dene diyorum enişte uğraşma diyormuş :( siz ne dersiniz deneyen varmı?

Merhaba
Uzun zaman olmus yazismalardan ancak ogunden bugune ne degisti acaba? Mutlu haber aldiniz mi merak ettim
Sevgiler

kizlar ben ibrahim saracoglun ari sütü bal polen aldim adetimin 3 gunu başladim bu ay sonu yeni tüp bebel tedavsime başlicam inş kaliteli yumurtalim olur benim ilk tedavimde 15 yumurta oldu 14 tanesi olgugun cikti 9 tanesi 5 gune kdr geldi 2 tane transfer etti digerleri kaliteli değil dedi dondurmadi bile :(

kızlar bu incir kürünü deneyip başarılı olan varmı? ablamın solda hiç yumurta yok sağ da da çok düşük tüp bebek bile yapmadı doktor , paran boşa gider demiş :KK43: ben incir kürünü dene diyorum enişte uğraşma diyormuş :KK43: siz ne dersiniz deneyen varmı?
Merhaba
Bu yazinizdan sonra bi degisiklik oldu mu ablanizda?

kizlar ben ibrahim saracoglun ari sütü bal polen aldim adetimin 3 gunu başladim bu ay sonu yeni tüp bebel tedavsime başlicam inş kaliteli yumurtalim olur benim ilk tedavimde 15 yumurta oldu 14 tanesi olgugun cikti 9 tanesi 5 gune kdr geldi 2 tane transfer etti digerleri kaliteli değil dedi dondurmadi bile :KK43:
Merhaba
Arisutu karisimina bende baslayacagim.
İnsallah etkisini goruruz. Sanslisiniz yumurtalarinizin sayisi yuksek benim 1-3tane oluyor

ben arisütünü dedim bakalim adetime 6 gün var cok sirtim agriyor arisütünü kullandigim zaman yumurtam cok güzel büyümüştü doktor bile şaşirmişti tavsiye ederim

Arkadaslar amh değerleriniz nedir paylasırmısınız benim 1,42 çıktı doktor yumurtalık rezervin az dedi işin ilginc yanı bu doktor dısında aynı sonucları baska dört bes doktora gösterdim hiçbiride birşey demedi bugün gittiğim doktor dedi sadece

Back
X