degerleri yazar misinKizlar az oncede konu actim ama pek kimse yazmadi ve sanirim tam anlatamadim. Bugun bu haberle resmen kafam karisti ve umutsuzlugun en dibini yasiyorum. Yumurta rezervim gayet yuksek iyiymis ama kalitesi biraz dusukmus. Amh hormonum cok iyi cikmis yumurta sayim guzelmis ama Fsh hormunda sorun var kalitesi dusukmus. Yani yumurta sayisi rezervisi iyi olupta sadece kalitesi dusuk olan var mi? Umut olacak kimse yok mu biraz beni aydinlatsaniz
Doktorumdan istedim daha gondermedi elimde yok malesef sadece aciklama olarak amh degeri iyi yumurtalik rezervin fazla ve iyi ama fsh yuksekligi buda yumurta kalitesizligi olabilir yazmisdegerleri yazar misin
Simdi doktorumdan istedim fsh 11 amh 22,4 acaba nasil degerlerdegerleri yazar misin
pcos mu var sizdeSimdi doktorumdan istedim fsh 11 amh 22,4 acaba nasil degerler
amh 3 ve uzeri rezerv olarak iyi olsa bile normsl aralik 2-3.4 Arasi isteriz biz doktor olarak demisti. ki benimki 3. 27 idi ona ragmen fsh 10 ve alti daha iyi tabi ibrahim saracoglu fsh yaz istersen . bir de her ay duzenli yumurtlama oluyor mu ivulasyonla takip ettin mi hic ya da doktor yumurta takibi yapti mi ve yas kac ilk cocuk muDoktorumdan istedim daha gondermedi elimde yok malesef sadece aciklama olarak amh degeri iyi yumurtalik rezervin fazla ve iyi ama fsh yuksekligi buda yumurta kalitesizligi olabilir yazmis
hayir yok sukur degerler oyle mi sizcepcos mu var sizde
Iste adete 3 kala yaptigimda fsh 4 cikmisti adet gunu ise 11 cikti. Evet her ay ovulasyon testi yapiyorum ve yumurtlama oluyor doktorumda bakmisti gayet guzel olgunlasiyor dedi. Ilk cocuk bugun dogum gunum 27 oldum sizce bu sonuclar cok mu kotu? Yani rahim filmide cektirdik yumurtaliklarima bakildi rezervi herseyi cok iyi dedi iste bu sonucla kalitesiz olabilme durumu var dedi tum moralim bozudluamh 3 ve uzeri rezerv olarak iyi olsa bile normsl aralik 2-3.4 Arasi isteriz biz doktor olarak demisti. ki benimki 3. 27 idi ona ragmen fsh 10 ve alti daha iyi tabi ibrahim saracoglu fsh yaz istersen . bir de her ay duzenli yumurtlama oluyor mu ivulasyonla takip ettin mi hic ya da doktor yumurta takibi yapti mi ve yas kac ilk cocuk mu
esas olan adetin 3. gunu sonuclaridir. e2 LH fsh ve triod kac adetin 3. gunune gore. bir de Amh 22 acaba Turkiyedeki degerle ayni mi cunku bu cok fazla bir deger . doktir bana 3.27 ciktiginda bile cok dediIste adete 3 kala yaptigimda fsh 4 cikmisti adet gunu ise 11 cikti. Evet her ay ovulasyon testi yapiyorum ve yumurtlama oluyor doktorumda bakmisti gayet guzel olgunlasiyor dedi. Ilk cocuk bugun dogum gunum 27 oldum sizce bu sonuclar cok mu kotu? Yani rahim filmide cektirdik yumurtaliklarima bakildi rezervi herseyi cok iyi dedi iste bu sonucla kalitesiz olabilme durumu var dedi tum moralim bozudlu
Sanirim farkli cunku 22 ye cok iyi dedi buda doktorum yeni gonderdi anlasilmasi zor yaesas olan adetin 3. gunu sonuclaridir. e2 LH fsh ve triod kac adetin 3. gunune gore. bir de Amh 22 acaba Turkiyedeki degerle ayni mi cunku bu cok fazla bir deger . doktir bana 3.27 ciktiginda bile cok dedi
bu deger araligi Turkiye'dekiyle ayni ddgil yorum yapamiyorumSanirim farkli cunku 22 ye cok iyi dedi buda doktorum yeni gonderdi anlasilmasi zor ya
aslinda sorunun estradiol hormonumun cok yuksek olmasi dedi doktorum. Malesef yasima gore cok fazla yuksekmis bilmiyorum bende hic anlayamadim bir turk doktoruna gonderip yorum almayi cok istiyorum ama bu sekilde anlalar mi acababu deger araligi Turkiye'dekiyle ayni ddgil yorum yapamiyorum
Ben doktoruma gostereyim ozelden at bi de testere disli aslan pencesi ibrahim saracoglundan alip icebilirsinaslinda sorunun estradiol hormonumun cok yuksek olmasi dedi doktorum. Malesef yasima gore cok fazla yuksekmis bilmiyorum bende hic anlayamadim bir turk doktoruna gonderip yorum almayi cok istiyorum ama bu sekilde anlalar mi acaba
Bende senin gibiyim canım amh çok yüksek pko var bende.kalite düşük diye klomene rağmen olmuyor gebelikKizlar az oncede konu actim ama pek kimse yazmadi ve sanirim tam anlatamadim. Bugun bu haberle resmen kafam karisti ve umutsuzlugun en dibini yasiyorum. Yumurta rezervim gayet yuksek iyiymis ama kalitesi biraz dusukmus. Amh hormonum cok iyi cikmis yumurta sayim guzelmis ama Fsh hormunda sorun var kalitesi dusukmus. Yani yumurta sayisi rezervisi iyi olupta sadece kalitesi dusuk olan var mi? Umut olacak kimse yok mu biraz beni aydinlatsaniz
Pko var sizde demiSimdi doktorumdan istedim fsh 11 amh 22,4 acaba nasil degerler
hayir bende pko yok amh hormonumda guzel fsh yuksek ve östrojen cok yuksek yasima gore bende hamile kalamiyorum ostrojeni dusurmem lazim ama ilac falan vermedi nasil olacak bilmiyorumPko var sizde demi
Merhaba gebe kalabildiniz mi nasil bir süreçtesiniz bende aynı durumdayım ne yapacağımı şaşirdim amh cok yüksek lh ta yüksek adet oluyorum ama gebe kalamıyorumBende senin gibiyim canım amh çok yüksek pko var bende.kalite düşük diye klomene rağmen olmuyor gebelik
Merhaba gebe kalabildiniz mi nasil bir süreçtesiniz bende aynı durumdayım ne yapacağımı şaşirdim amh cok yüksek lh ta yüksek adet oluyorum ama gebe kalamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?