- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Sonucu mutlaka yazDemek ki inanmamak lazım. Eğlencesine yapmalı bunları. Benimki belli değil bir taraftan acaba diyorum. İnşallah işlerin istediğin gibi yoluna girer.
TamamSonucu mutlaka yaz
Bencede inanmamak lazım, bi arkadaşım yapmıştı sevgilisiye evlencek mi diye, çocuk 3 hafta sonra başkasıyla nişanlandıDemek ki inanmamak lazım. Eğlencesine yapmalı bunları. Benimki belli değil bir taraftan acaba diyorum. İnşallah işlerin istediğin gibi yoluna girer.
Bir de salı ve çarşamba demiştiBen dün gece ikinci defa yaptım. İlk yaptığımda sabah yeni pişmeye başlamıştı dileğim olmamıştı. Bu sefer pişmişti. İki güne anlaşılır sonuç yazarım size.
Yani bu ritüeli yaptığında yumurta çılbır gibi olmuştu pişmişti bembeyazdı akı
Bencede inanmamak lazım, bi arkadaşım yapmıştı sevgilisiye evlencek mi diye, çocuk 3 hafta sonra başkasıyla nişanlandı
Ohoo o zaman baştan gittiBir de salı ve çarşamba demişti
Olsun bugün var yarın varOhoo o zaman baştan gitti
Bakıcaz artıkOlsun bugün var yarın var
Yani zaten inandırıcı değil açıkçası, öyle olsa arkadaşım sevgilisiyle evlencek çıktı çılbır gibi olmuş yumurta, fotosunu atmıştı bana, şimdi çocuk başkasıyla nişanlıBakıcaz artık
Nasip zaten canım bu işler. Bizde bir söz vardır "Nasipte varsa gelir Şam'dan Yemen'den, nasipte yoksa ne gelir elden"Yani zaten inandırıcı değil açıkçası, öyle olsa arkadaşım sevgilisiyle evlencek çıktı çılbır gibi olmuş yumurta, fotosunu atmıştı bana, şimdi çocuk başkasıyla nişanlı
Tabiki öyle canımNasip zaten canım bu işler. Bizde bir söz vardır "Nasipte varsa gelir Şam'dan Yemen'den, nasipte yoksa ne gelir elden"
Kıyamam ben de bi ara fallara takmıştım olmayınca sorgulayıp dururdumTabiki öyle canımbende söyledim hakkında hayırlısı olsun dedim, çocuğun nişanlanmasından çok benim yumurtam o zaman neden pişti diye sorguladı benle evlenmesi lazım diip durdu
Fotoğrafı var mı yumurtanın ?Sıyırdı da geçtihala bir ihtimal var ama bakalım inşallah
Hayırlı olsunÇekmemişim ama tarif edeyim. Dağılmamıştı kenarları beyazdı üstten sarısı görünüyordu ama ince bir tabaka halinde beyazı katılaşmıştı.
Olmadı kiiii olmadı kiiiiHayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?