Yumurta Ritüeli Dileklerimiz Kabul Olacak Mı

Demek ki inanmamak lazım. Eğlencesine yapmalı bunları. Benimki belli değil bir taraftan acaba diyorum. İnşallah işlerin istediğin gibi yoluna girer.
Bencede inanmamak lazım, bi arkadaşım yapmıştı sevgilisiye evlencek mi diye, çocuk 3 hafta sonra başkasıyla nişanlandı

Yani zaten inandırıcı değil açıkçası, öyle olsa arkadaşım sevgilisiyle evlencek çıktı çılbır gibi olmuş yumurta, fotosunu atmıştı bana, şimdi çocuk başkasıyla nişanlı
Nasip zaten canım bu işler. Bizde bir söz vardır "Nasipte varsa gelir Şam'dan Yemen'den, nasipte yoksa ne gelir elden"

Nasip zaten canım bu işler. Bizde bir söz vardır "Nasipte varsa gelir Şam'dan Yemen'den, nasipte yoksa ne gelir elden"
Tabiki öyle canım bende söyledim hakkında hayırlısı olsun dedim, çocuğun nişanlanmasından çok benim yumurtam o zaman neden pişti diye sorguladı benle evlenmesi lazım diip durdu

Tabiki öyle canım bende söyledim hakkında hayırlısı olsun dedim, çocuğun nişanlanmasından çok benim yumurtam o zaman neden pişti diye sorguladı benle evlenmesi lazım diip durdu
Kıyamam ben de bi ara fallara takmıştım olmayınca sorgulayıp dururdum

Çekmemişim ama tarif edeyim. Dağılmamıştı kenarları beyazdı üstten sarısı görünüyordu ama ince bir tabaka halinde beyazı katılaşmıştı.

kızlar bu yumurta ritüeli tutuyor galiba ben ilk tüp bebek denememde bekleme aşamasında yaptım hiç pişmedi olduğu gibi kaldı ve tutumadı aynı geve arkadaşım yaptı araba almak için pişti ve arabasını da aldı. hatta ben gecen tekrar yaptım hamile kalabilecekmiyim tedaviyle yada doğal diye pişti. bir umut oldu. deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…