- Konu Sahibi noclearmind
-
hic mi pişmedi resmini çektiysen yollaOlmadı kiiii olmadı kiiii
Fotoğraf yokBu mavi kaptaki de ağustosta yapmıştım bekleme aşamasında tuttu mu tutmadı mi tüp bebek diye ve pismedi diğeri ise aynı gece araba almak için yapıp arabasını alan arkadasin ki pisti bi bak istersen
Teşekkür ederim inşallah cam kaptaki gibiyse pişmiş o zaman ben cam kaptakini olumlu yorumluyorumFotoğraf yokbenimki de cam kaptaki gibiydi. İnşallah bebeğine bir an önce kavuşursun:))
Senin yumurta baya pişmiş dileğin oldu mu merak ettim yazarsan sevinirimNeylerse Rabbim eyler güzel eyler diyelim...
Bunlar öylesine vesile tabii kii sonuç O'nun dediği gibi olur..
Herkes İçin hayırlısını nasip etsin Rabbim...
Dileğin kabul oldu mu merak ettimBen döktüm canım lavaboya. Saklayın felan denmedi çünkü
Benim dileğim geniş vadedeydi. Ama her sey sarpa sardi olmadi yaniDileğin kabul oldu mu merak ettim
Senin yumurta baya pişmiş dileğin oldu mu merak ettim yazarsan sevinirim
Arkadaşlar bu yumurta ritüelini her zaman yapmayın diye bir açıklama geldi nuray sayarıdan yani sadece ağustos dönemindeki yapılanlardan yorum çıkarabilirmişiz çünkü gezegenlerin kombinasyonu o söylediği zamanda bu ritüel için geçerliymiş bilgilerinize
Oldu valla çok şükür Rabbime.
İki şey için yapmıştım ikiside gerçekleşti.
Olmadıysa daha güzel bişeyler olacağı içindirOlmadı kiiii olmadı kiiii
Agustos denemişti ki dolunay ya da çarşamba akşamı demişti ağustos ayi değilse yapmiyomuyiz yani simdiOlmadıysa daha güzel bişeyler olacağı içindir
Arkadaşlar bu yumurta ritüelini her zaman yapmayın diye bir açıklama geldi nuray sayarıdan yani sadece ağustos dönemindeki yapılanlardan yorum çıkarabilirmişiz gezegenlerin kombinasyonu o söylediği zamanda bu ritüel için geçerliymiş bilgilerinize
İnşallahhhh canımmmmOlmadıysa daha güzel bişeyler olacağı içindir
Evet sadece o zamana aitmiş kasımdaki dolunayda sormuşlardı o da böyle bi cevap verdiAgustos denemişti ki dolunay ya da çarşamba akşamı demişti ağustos ayi değilse yapmiyomuyiz yani simdi
Çok sevindim hayırlı olsunBen zaten ağustosta yapmıştım.
Daha doğrusu tam da Nuray sayariyi dinlediğim günün gecesi yapmıştım.
Bunlar vesile Rabbim den diledim.
Birinci dileğim hemen oldu zamanı belliydi netleşti...
İkinci dileğim aylar sonra oldu.
merhaba bugun yine bu rituelin yapılacagı kombinasyonda gezegenler yalnız ben şunu merak ediyorum,iki dilek için yapmışsınız ya 2 dileginizi de aynı gecede mi yaptınız,bugun mesela sadece bu gece yapılcak diye yayınlandı,bir gecede 2 dilek yaptıysanız ikisini ayrı ayrı iki kapta mı yaptınız yoksa farklı günlerde miydi ?Ben zaten ağustosta yapmıştım.
Daha doğrusu tam da Nuray sayariyi dinlediğim günün gecesi yapmıştım.
Bunlar vesile Rabbim den diledim.
Birinci dileğim hemen oldu zamanı belliydi netleşti...
İkinci dileğim aylar sonra oldu.
bu hiçpişmemiş benim pişenler bembeyaz oluyordu ama bunlara takılmayın derim bu ritueli ağustos ayında yapın diyot ben ağustos da araba almak için yaptım pişmedi ama araba aldım hemde hiç aklımda yokken. bebek için yaptımö pişti ama hala bebek ypkBu olmuş mu oluyo?
bu hiçpişmemiş benim pişenler bembeyaz oluyordu ama bunlara takılmayın derim bu ritueli ağustos ayında yapın diyot ben ağustos da araba almak için yaptım pişmedi ama araba aldım hemde hiç aklımda yokken. bebek için yaptımö pişti ama hala bebek ypk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?