Yumurta Ritüeli Dileklerimiz Kabul Olacak Mı

Ben cekmisstim resmini bi yollayim belki senin de böyledir bunlar hazirana kadar doğal yada tedaviyle hamile kalabilecekmiyim diye sorduklarim pişmiş olarak yorumladım

Eklentiler

• IMAG1303.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 616
  • IMAG1304.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 552
Bu mavi kaptaki de ağustosta yapmıştım bekleme aşamasında tuttu mu tutmadı mi tüp bebek diye ve pismedi diğeri ise aynı gece araba almak için yapıp arabasını alan arkadasin ki pisti bi bak istersen

Eklentiler

• IMAG1099.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 653
  • IMAG1098.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 320
  • IMG-20160818-WA0000.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 645
Bu mavi kaptaki de ağustosta yapmıştım bekleme aşamasında tuttu mu tutmadı mi tüp bebek diye ve pismedi diğeri ise aynı gece araba almak için yapıp arabasını alan arkadasin ki pisti bi bak istersen
Fotoğraf yok benimki de cam kaptaki gibiydi. İnşallah bebeğine bir an önce kavuşursun:))

Oldu valla çok şükür Rabbime.
İki şey için yapmıştım ikiside gerçekleşti.
Arkadaşlar bu yumurta ritüelini her zaman yapmayın diye bir açıklama geldi nuray sayarıdan yani sadece ağustos dönemindeki yapılanlardan yorum çıkarabilirmişiz çünkü gezegenlerin kombinasyonu o söylediği zamanda bu ritüel için geçerliymiş bilgilerinize

Ben zaten ağustosta yapmıştım.
Daha doğrusu tam da Nuray sayariyi dinlediğim günün gecesi yapmıştım.
Bunlar vesile Rabbim den diledim.
Birinci dileğim hemen oldu zamanı belliydi netleşti...
İkinci dileğim aylar sonra oldu.

merhaba bugun yine bu rituelin yapılacagı kombinasyonda gezegenler yalnız ben şunu merak ediyorum,iki dilek için yapmışsınız ya 2 dileginizi de aynı gecede mi yaptınız,bugun mesela sadece bu gece yapılcak diye yayınlandı,bir gecede 2 dilek yaptıysanız ikisini ayrı ayrı iki kapta mı yaptınız yoksa farklı günlerde miydi ?

Bu olmuş mu oluyo?

Eklentiler

• image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 142
Bu olmuş mu oluyo?
bu hiçpişmemiş benim pişenler bembeyaz oluyordu ama bunlara takılmayın derim bu ritueli ağustos ayında yapın diyot ben ağustos da araba almak için yaptım pişmedi ama araba aldım hemde hiç aklımda yokken. bebek için yaptımö pişti ama hala bebek ypk

Dün tekrar paylaşmış da bu gece yapın diye, o yüzden yaptım. Hakkımızda hayırlısı artık :) inşallah bi an önce bebeğiniz olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…