Yumurta sarısını vajinaya koymak

Susam da var mı?

Civciv çıkacak kuş çıkacak, ne çıkacak ya?
Arkadaşım yumurta sarısına kuluçkaya yatıp bebek doğacağına inanmanız?
Tarihe geçersiniz, valla bak
Ahahahaha

Bence topluca bebek isteyen kişiler olarak yumurta üzerine oturalım belki olur jsjsjsjs en son temiz delireceğiz ya

Ahahahaha

Bence topluca bebek isteyen kişiler olarak yumurta üzerine oturalım belki olur jsjsjsjs en son temiz delireceğiz ya
Vajinayı yumurtaya banmak nedir ya, karabiber de serptik mi ohh tadından yenmez.
Tövbe yarabbim, akıl akıl lütfen akıl şu insanlara

Bi sürü kadinin boyle yumurtanin sarisindan hamile kaldiginj gorenlerin beyanlari okumadiniz sanirim

At yalanını sev inananı diyorum bunlara. Doğal yolla kalmıştır o Allah nasip etmişse verir yani. O ot bu sapla alakası yok ama inanan insanlar çıkıyor işte korkunç.

İşe yarar mı bilmem de eşler arası seks hayatını bitirir bu eylem kokudan dolayı. Düşününce hamile kalma yönteminden ziyade korunma yöntemi gibi duruyor

Kusucam galiba
Yumurtadan mı hamile kalınacak anlamadım ki çok saçma

NE?
Saçmalamayın mikrop kaparsınız, tavuk musunuz siz yumurtayla hamile kalacaksınız?!

Hahahahaha kahkaha attım gerçekten çok haklısın ya ben yapıcam demedim ki duydum bana çok ilginç geldi bu yüzden sormak istedim yapan var mı diye

Civciv çıkacak kuş çıkacak, ne çıkacak ya?
Arkadaşım yumurta sarısına kuluçkaya yatıp bebek doğacağına inanmanız?
Tarihe geçersiniz, valla bak
Ben inandığımı söylemedim ki inansam buraya niye yazayım sorayım ben inanmadığım için ilginç geldiği için sormak istedim böyle şeylere. İnanmıyorum eğer bu şeyler işe yarasaydı doktor ilaç olmazdı ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…