- 25 Aralık 2014
- 8.272
- 27.976
- 748
Sinirlerim bozuldu yorumları okudukça kahkaha atıyorum istem dışı. Önüne sürmek nedir gerçekten ya, tepside börek olsa fırına sürersin de. Gözümde yumurtalı bez fırıncı küreği falan canlanıyor. Mevlam akıl sağlımızı koru.
Bi sürü kadinin boyle yumurtanin sarisindan hamile kaldiginj gorenlerin beyanlari okumadiniz sanirimOlacak iş değil sacmalamayın ya.
İnşallah yoktur.Susam da var mı?
Çorek otu koy susam yoksa o da yakisirSusam da var mı?
Çorek otu koy susam yoksa o da yakisir
AhahahahaCivciv çıkacak kuş çıkacak, ne çıkacak ya?
Arkadaşım yumurta sarısına kuluçkaya yatıp bebek doğacağına inanmanız?
Tarihe geçersiniz, valla bak
Vajinayı yumurtaya banmak nedir ya, karabiber de serptik mi ohh tadından yenmez.Ahahahaha
Bence topluca bebek isteyen kişiler olarak yumurta üzerine oturalım belki olur jsjsjsjs en son temiz delireceğiz ya
Bi sürü kadinin boyle yumurtanin sarisindan hamile kaldiginj gorenlerin beyanlari okumadiniz sanirim
Gezen tavuk yumurtası olursa çocuk erken yürür diyollaaaAhahahaha
Bence topluca bebek isteyen kişiler olarak yumurta üzerine oturalım belki olur jsjsjsjs en son temiz delireceğiz ya
Kesinlikle katılıyorum size ben birinden duydum şok oldum o yüzden yazdım burayaAy olur mu öyle şey, enfeksiyon falan kaparsınız bir de Allah korusun kaş yaparken göz çıkarmayın
Hurafedir o, tavuk muyuz biz yumurta sarısının üzerine yatalım kuluçka gibi:)
Senin yumurtan sana yeter.
NE?Arkadaşlar merhaba daha önce keçe üzerine yeni köy yumurtası koyup sadece sarısını önüne pet şeklinde veren var mı ?bu şekilde hamile kalan var mı eski kadınlar yada hekimler yaparmış bana pek doğru gelmedi yapan varsa yazarsa çok mutlu olurum .
Hahahahaha kahkaha attım gerçekten çok haklısın ya ben yapıcam demedim ki duydum bana çok ilginç geldi bu yüzden sormak istedim yapan var mı diyeSinirlerim bozuldu yorumları okudukça kahkaha atıyorum istem dışı. Önüne sürmek nedir gerçekten ya, tepside börek olsa fırına sürersin de. Gözümde yumurtalı bez fırıncı küreği falan canlanıyor. Mevlam akıl sağlımızı koru.
Ben inandığımı söylemedim ki inansam buraya niye yazayım sorayım ben inanmadığım için ilginç geldiği için sormak istedim böyle şeylere. İnanmıyorum eğer bu şeyler işe yarasaydı doktor ilaç olmazdı ztnCivciv çıkacak kuş çıkacak, ne çıkacak ya?
Arkadaşım yumurta sarısına kuluçkaya yatıp bebek doğacağına inanmanız?
Tarihe geçersiniz, valla bak
Bencede mikrop kapılır diye düşünüyorumNE?
Saçmalamayın mikrop kaparsınız, tavuk musunuz siz yumurtayla hamile kalacaksınız?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?