canım mrb.benimde kistten dolayı yumurta rezervim düşüktü,ilk denememdi sadece 10 tane yumurtam vardı 8 i işlem gördü ve döllendi,bu sitede yer alan bi ballı karışım var ben onu denemiştim,bal,çörek otu,tarçın,karanfil ve keten tohumundan oluşan o karışımdan yedim belkide onun faydası dokunmuştur,bide pek stres yapmadım tedavim boyunca,sonuçta yumurta sayılı düşüktü ama kalitesi iyiydi..Sende o karışımı bi dene istersen..burda deneyen çok arkadaş var..sevgilerimleArkadaşlar merhaba, ben pztesi günü dr'umla görüşmeye gittim ve büyük ihtimalle yumurtalarda sorun olduğunu öğrendim. Ancak ne olabileceği ve nasıl düzeltilebileceğine dair bir öneride bulunamadı, müdahale etmemiz mümkün değil dedi. Belki dönemseldi, belki de kalıcı bir durumdur. Ümitsiz değilsin ama denemen lazım dedi. Pek iç açıcı konuşmadı yani anlicanız. Beslenme, vitamin vs. ile uğraşma, hiçbir faydası olmaz...ancak spor yap, metabolizmanı hızlandır dedi. Bu arada benim 2. tüp bebek denemem bu ayın 17.'sinde negatif sonuçlandı. Her iki denemede 13 yumurta toplanıyor ancak sadece 4-5 tanesi kullanılabiliyor, bunlardan da 3 tanesi falan dölleniyor. Yani dönemsel bir durum gibi durmuyor aslında. Aynı durumda olup da bir sonuç elde eden veya denemeler arasında kalitede artış gören var mı aranızda? Ne yapıcamı inanın bilmiyorum...Yazın 3. denememi yapıcam, ama aynı sonucu elde edersem nolur orasını düşünmek bile istemiyorum
canım yabancı siteden keşfettiğin çay karışımınıda yazarmısınArkadaşlar cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Beni düşündüren de aslında sayısı değil, kalitesi. Ben de kendimi aslında avutuyordum, taa ki dr'um durum çok parlak değil deyinceye kadar. Resmen yıkıldım ve yapılacak hiç bir şey yok dedi...Öyle deyince, bende aklıma ne kadar bitkisel karışım geldiyse denemeye karar verdim. O ballı karışımdan yaptım hemen ve şimdiden kullanmaya başladım. Sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yemeye başladım. Bir de yabancı bir sitede bi çay karışımı keşfettim, aktardan alıp önümüzdeki ay da ona başlicam. Gerisi zaten Allah'a kalmış, ol dediği an tek yumurta bile kafi, ama şu an çoook üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?