yumurta takibi yapılduktan sonra hamile kalan varmı

kızlar sağ kasığım çok ağırıyo dün de yumurtlma günmün 14 günü sizce çatlıyomu

iyim sn nasılsın ben yaptım biiti yumurtam büyüyo işte doktorum belliri günlerde ilşki istedi
onları yaptık bakalım e olacak

iyim sn nasılsın ben yaptım biiti yumurtam büyüyo işte doktorum belliri günlerde ilşki istedi
onları yaptık bakalım e olacak

bal tarçın ve çörek otu kürü de büyümesini sağlıyor onuda yapabilirsin.bende iyi olmaya çalışıyorum aslında ocak ayında gittim artık başlayalım yumurta takibine diye 1ay doğum kontrol hapı kullan şubatta başlayalım dedi ama 5günden fazla içemedim eve doktor falan geldi çok yan etki yapmıştı o yüzden şubata kaldı hapı içemeden hemde neyse fazla bekletmeden gelsinler artık ya

evet dün geceden beri düşünüyorum başlamasammı yumurta takibine gelecekse kendiliğinden gelsin diyor bir tarafım sabretmekten başkada yapacak birşey yok iyice sinirleniyor insan

geçniş olsun doğum kontrol habını niçin verdi evet bla çöerek ptunuda duymuştum oda çok iyimş
duydum bekliyicez inşlalh seninde ilk takipte meleğine kavuşursun

aynen acaba tutumumu acaba regil olaçkmıyım acaba hamlemiyim
ne ilbiyim ya kafam çok meşgul

stres yapma da adetin gecikmesin canım ya d.kontrol hapını iyice temizlensin rahim öyle başlayalım takibe demişti ama içemedim malesef kaçıncı günler gittin klomene mi başladınız?

çok var jarnacım ya niye içmedin adedin 10 günüyde
yani adet olduğum tarihinnin birllşikte 10 gün gitiim

kızlar ya biz 3 aydır deniyoruz bu ay çörekotu bal tarçın kullandım . int.den hesaplama yöntemine göre yumurtlama günüm ayın 4. ve 9 günleri çıktı o günler vajinal yapışkan akıntımda geldi o günleride değerlendirdik şimdi beklemedeyim bu ayda olmazsa (Allah korusun) bende doktora gitcem bide şey sorcam benim adet döngüm 29 ekim 25 kasım 25 aralık yumurtlamam ne zaman oluyo tam anlaymadım yardımcı olursanız sevinirim

canım nişalalh bu ay tutar canım canım internetten oluvasyon hesaplama sı var hesapala adetin olduğun ilk gündenberi say 12 , 14 ,16 gün ilşkiye girin değerelndirincanım

slm kızlar yarın doktora gidicem 11de yumurta takibine başlıcaz klomen bitti iğneyide buldum bakalım artık ne olucak
aklıma bişi takıldı ama hem iğnede hemde klomende çoğul gebelikten söz ediyo varmıki klomenle çatlatma iğnesi kullanıp ikiz üçüz doğuran

mrb kızlar bende çatlama tedavisinden sonra hamile kalanlardanım benim normal olmuyor çünkü yumurtalıklarım çok tembel çalıyor ilk adet düzensizliği için gitmiştim çocuk istediğimide söyledim muayeneden sonra yumurtalıklarımın tembel çalıştığını söyledi doktorum klomen verdi ilaç bittikten sonraki ilk çatlama seansında çatlama oluştu vesonuç aldım fakat düşük yaptım ilk hamileliğimde şimdi yine çatlama tedavisi ilk seansta yumurtalıklarım 10mm çıktı doktorum olumsuz konuştu bugün ikinci kez gittiğimde çatlama olmuştu ve yumurtam 23mm olmuştu şimdi denemelere başlıcaz inşallah yine güzel sonuçlar alırım benim hikayemde böyle allah isteyen herkese meleklerini kavuştursun...

aysima geçimş olsunu inşlalah seinde tutar ve hepinizn habi şhaberlerini alırız
bat geçmiş oldsun inşallh bu sefer meleğin 9 ay boyunca senle olur düşüğnnedeni ne peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…