aysima geçimş olsunu inşlalah seinde tutar ve hepinizn habi şhaberlerini alırız
bat geçmiş oldsun inşallh bu sefer meleğin 9 ay boyunca senle olur düşüğnnedeni ne peki
aysima geçimş olsunu inşlalah seinde tutar ve hepinizn habi şhaberlerini alırız
bat geçmiş oldsun inşallh bu sefer meleğin 9 ay boyunca senle olur düşüğnnedeni ne peki
ah canım çok geçmiş olsun inşaalh bir daha böyle talihsizlikler yaşamsın
Ben de bu a takİp yaptırmayı dÜŞÜnÜyorum İnŞ..
Arkadalar sİze bİ sorum olacak...
Özel hastanede y. Takİp yapılırken dr kendİ odasında mı ve vajİnal olarak yumurta Çatlayana kadar takİp edİyor deĞİl mİ? Ya ben 1,5 yıl Önce 1 defa yaptırmıŞtım dr benİ 80 tl ek Ücret alarak ayrıntılı Çekİlen usg odasına gÖnderdİ . Sİze de bÖyle mİ yapıldı?
canım nasılsın yumurta takibini doktora bizmi önerecez benim doktlarım neden gerek duymuyorlar yaöyledir büyük ihtimalle değerlendir bugünlerini:kedi:
bende yumurta çatlama takibini özel hastanede yaptırdım doktor kendi odasında takip yapıyor bende gün aşırı gittim ikinci seansta çatlama oldu şuan yeni başladık çalışmalara inşallah tuttururuz bu ay darısı tüm isteyenlere...
ben de takibimi özel hast.yaptırdım ama öyle bir sorun yaşamadım.doktorum odasında vajinal usg ile baktı hatta 2 günde bir gittim.hastaneye giriş yaptırdıktan sonra 10 gün içindeki diğer kontrollerimde ücret ödemedim.2.takibimde hamile kaldım.Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?