yumurta takibi yapılduktan sonra hamile kalan varmı

ben geçen sene 2 ay takip yaptırdım sonra bıraktım şimdi eekimden beri takipteyim klomen menagon iğne kullandım bu ayda mola verdim hayırlısı henüz bir sonuç yok(

inşalah hepinizn güzel haberlerini alırım mirage şu an oluruna bırkqamışsın naldığım kadrıyla inşalh kendiliğind gelcek

diğer arakdaşalrda tksibi ypatıracak lanalr sizinde güze lhabereleriinizalırım nişlaalh

bugün iğnelerimi vuruldum yarın gece 3.30da ilşki olucak dedi doktor sonrası gün aşırı olsun dedi inşallah olur

slm kızlar bende yumurta takibi yaptırdım bu ay ve kendiliginden yumurtam çatladı şimdi beklemedeyim işallah hamiş kalırım..sizi bu durumdan haberdar ederim geri sayım son 10 günüm kaldı..:))

Arkadaşlar pkoluyum 2.5 yıllık evliyim 1 yıldır uğraşıyodum olmuyoduilkinde olmadı.2.de adetin3.günü klomen kullandım11. günü dr.a gittim 13.günü tekrar baktı ve 15.günü 18 mm ulaşmıştı gece saat 10 gibi acile gidip çift doz prengly yaptırdım ve kan testim yanlış değilse pozitif çıktı 5 haftalık hamileyim.İmsan inanamıyor hale bebişim yok gibi hissediyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...

merhaba arkadaşlar,
ben de önümüzdeki hafta adetin 21. günü yapılan progesteron testini yaptırıcam yumurtlayıp yumurtlamadığıma bakılacak umarım herşey yolunda gider..diğer testlerin hepsi yapıldı bir sorun yok..sonra iş yumurta takibine kalıyor sanırım..bir defa bakılmıştı 4 ay önce falan ben 14. gün yumurtladığımı sanırken 21.gün yumurtlamıştım

bende PKO liyim.2.5yıllık evliyim ve adetlerim düzensizdi,şuandan itibaren bebek istiyoruz.doktor hemen ilk etapta klomen verdi,sonra yumurta takibine başlıcaz dedi.çok korkuyorum ve tedirginim,inş hayırlısı,,birde çatlatma iğneleri nereden vuruluyo onu da merak ediyorum açıkçası..bi bilginiz var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…