- 17 Kasım 2016
- 1.357
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Melegim elif
-
Merhaba nasılsın sende durumlar nasıl sesin çıkmıyor?Bende 2 sefer letu kullandım. İlk kullandığımda tek yumurtam oldu ve 20 mm di. Bu ayda kullandım inadına büyümedi 11mmdi doktor 3 günlük merional iğne ve sonra çatlatma iğnesi verdi en son 18mm di. Benimde bat 7si bu ay gerçi herşey tersine gitti ama hayırlısı olsun. Bu ayda olmazsa aşılamaya geçeceğiz. 2 ay klomen 2 ay letu kullandım. Sizin sebepsiz mi ne kadar zamandır deniyorsunuz?
İyiyim maalesef adet oldum dün. Aşılamaya gidecektim normalde bugun eşim maalesef ani görev çıktı onun için gitti. Benim de aşılama işi Kasım aralık ayına kaldıMerhaba nasılsın sende durumlar nasıl sesin çıkmıyor?
Çatlatma iğnesinin 8. Günü bugün .bekliyorum günümü .sanki dün kasiklarim ağrımaya başladı gibi .yada banami öyle geldi diyorum bekleme aşamasındayım.sizin içinde hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inşallahİyiyim maalesef adet oldum dün. Aşılamaya gidecektim normalde bugun eşim maalesef ani görev çıktı onun için gitti. Benim de aşılama işi Kasım aralık ayına kaldısiz napıyorsunuz nasıl gidiyor
Çok teşekkürler inşallah bu ay nasip olur size de hayırlısıylaÇatlatma iğnesinin 8. Günü bugün .bekliyorum günümü .sanki dün kasiklarim ağrımaya başladı gibi .yada banami öyle geldi diyorum bekleme aşamasındayım.sizin içinde hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inşallah
İnşAllah hayırlara vesile olur bizleri de haberdar edinAmin dün başladı o batmalar diğer günlerde birşey yoktu bakalım bekliyelim artık.hayirlisiyla inşallah
İnşallah bir hafta sonra haberdar ederimİnşAllah hayırlara vesile olur bizleri de haberdar edin
Benimde 5. Deneyisim bat 20 eylul gelen giden yok bekliyorum günleri değerlendirdik gecikirse test yaparım kaset test yamtim önce negatif umarım vardırSelamlar bizde 7 ay oldu istiyoruz ama bir turlu olmuyor doktora gittik yumurtaliklarin cok guzel dedi kasim ayina kadar olmazsa geri gel Rahim filmi cekinecekmisim insallah bu ay hayirlisiyla olur bat 22 eylul degerlendiricez insallah gerci her ay yumurtlama gununde degerlendiriyoruz ama kîsmet olmuyo
Insallah gercekten zor ya herkes evlendiginin ilk ayi hamile kaliyolar kac aydan beri ugrasiyorum ama bnm adettimde cok sancili gecer afedersin hep parca parca gelir acaba diyorum kaliyomuyum biseyler oluyo geri mi dusuyoBenimde 5. Deneyisim bat 20 eylul gelen giden yok bekliyorum günleri değerlendirdik gecikirse test yaparım kaset test yamtim önce negatif umarım vardır
Canım benim de sat 23 ağustos, 4 Eylülde çatlama gördüm ovulasyon testinde, 2,3, 4,6 Eylül değerlendirdim, 14 eylülde kaset testte çift çizgiyi gördüm. Normal kasık ağrısı dışında bir belirti yok hiç aramaMerhaba kizlar benim sat tarihim 21 Ağustos . 1 Eylül'de doktora gitmiştim yumurtan çatlamış dedi toplamda üç yumurtan var dedi 2eylulde çatlatma iğnesini oldum 36 saat sonra kasık ağrılarım ve rahim de bicak gibi batmalarim oldu iki kere yumurtlama olabilirmiyim sizce iğnenin 6. Günü ağrım sızım yok sizce tutarsa belirtiler ne zaman baslar
Regl oldum sanırımCanım benim de sat 23 ağustos, 4 Eylülde çatlama gördüm ovulasyon testinde, 2,3, 4,6 Eylül değerlendirdim, 14 eylülde kaset testte çift çizgiyi gördüm. Normal kasık ağrısı dışında bir belirti yok hiç arama
Yaaa dur bakalım, benim de kahve leke geldi, eşime adet oldum dedim üzüldük, sonra devamı gelmedi. Hamileymişim. Belki senin de öyle olur.Regl oldum sanırımkahve rengi şeklinde geldi canım çok sıkkın Eylül ayı bize yaramadı .rabbim seninkine sağlık versin inşallah
Merhaba arkadaşım bende doktora gittim kolmen ve folikasjt verdi doktorum yumurta takibi yapıyorum iki düşügum oldu kan pihtilasmasindan en son haziran ayında kürtaj oldum şimdi de Eylül ayında planlıladik herseyin hayırlısı herkes için ve bizim için deMerhaba arkadaşlar bugün reglimin 3. Günü doktor bana letu verdi letu kullanan hamile kalan varmı sat tarihim 21 Ağustos 20 eylul bat tarihim bu beşinci deneyisim deneyimleriniz nelerdir?
Sizden haber bekliyordum noldu doktor ne dedi çok üzüldüm inşallah bu ay olurRegl oldum kırmızıya döndü salı günü tekrar doktora gidecem bakalım ne diyecek
Bu ayda letu verdi günde 3 adet .moralini yüksek tut olacak diyor.Sizden haber bekliyordum noldu doktor ne dedi çok üzüldüm inşallah bu ay olur
Aşılama yapacak mısınzız
Ben regl oldum tekrar yumurta takibi yapacaz sat tarihim 19 Eylül 1 Ekim'de kontrolüm var hayaller ekime kadiMerhaba arkadaşım bende doktora gittim kolmen ve folikasjt verdi doktorum yumurta takibi yapıyorum iki düşügum oldu kan pihtilasmasindan en son haziran ayında kürtaj oldum şimdi de Eylül ayında planlıladik herseyin hayırlısı herkes için ve bizim için de
Niye 3 adet ki yumurtanız büyümüyor mu?Bu ayda letu verdi günde 3 adet .moralini yüksek tut olacak diyor.
Bende PCO var yumurtalarım büyümüyor . İlaçla büyüyor hattaa ikidir kendi kendine çatlıyor. Ama anlamış değilim neden olmuyorNiye 3 adet ki yumurtanız büyümüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?