Gebeliğe Hazırlık Yumurta takibi yapıp Eylül'de hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba nasılsın sende durumlar nasıl sesin çıkmıyor?

İyiyim maalesef adet oldum dün. Aşılamaya gidecektim normalde bugun eşim maalesef ani görev çıktı onun için gitti. Benim de aşılama işi Kasım aralık ayına kaldı siz napıyorsunuz nasıl gidiyor
Çatlatma iğnesinin 8. Günü bugün .bekliyorum günümü .sanki dün kasiklarim ağrımaya başladı gibi .yada banami öyle geldi diyorum bekleme aşamasındayım.sizin içinde hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inşallah

Çok teşekkürler inşallah bu ay nasip olur size de hayırlısıyla çatlatma iğnesinin etkileri olabiliyor o batmalar bende de olmuştu. İnşallah tutunur bebeğiniz

Amin dün başladı o batmalar diğer günlerde birşey yoktu bakalım bekliyelim artık.hayirlisiyla inşallah

Selamlar bizde 7 ay oldu istiyoruz ama bir turlu olmuyor doktora gittik yumurtaliklarin cok guzel dedi kasim ayina kadar olmazsa geri gel Rahim filmi cekinecekmisim insallah bu ay hayirlisiyla olur bat 22 eylul degerlendiricez insallah gerci her ay yumurtlama gununde degerlendiriyoruz ama kîsmet olmuyo

Benimde 5. Deneyisim bat 20 eylul gelen giden yok bekliyorum günleri değerlendirdik gecikirse test yaparım kaset test yamtim önce negatif umarım vardır

Benimde 5. Deneyisim bat 20 eylul gelen giden yok bekliyorum günleri değerlendirdik gecikirse test yaparım kaset test yamtim önce negatif umarım vardır
Insallah gercekten zor ya herkes evlendiginin ilk ayi hamile kaliyolar kac aydan beri ugrasiyorum ama bnm adettimde cok sancili gecer afedersin hep parca parca gelir acaba diyorum kaliyomuyum biseyler oluyo geri mi dusuyo

Canım benim de sat 23 ağustos, 4 Eylülde çatlama gördüm ovulasyon testinde, 2,3, 4,6 Eylül değerlendirdim, 14 eylülde kaset testte çift çizgiyi gördüm. Normal kasık ağrısı dışında bir belirti yok hiç arama

Regl oldum sanırım kahve rengi şeklinde geldi canım çok sıkkın Eylül ayı bize yaramadı .rabbim seninkine sağlık versin inşallah

Regl oldum sanırım kahve rengi şeklinde geldi canım çok sıkkın Eylül ayı bize yaramadı .rabbim seninkine sağlık versin inşallah
Yaaa dur bakalım, benim de kahve leke geldi, eşime adet oldum dedim üzüldük, sonra devamı gelmedi. Hamileymişim. Belki senin de öyle olur.

Eğer regl olduysan bile önümüzdeki aya inşallah, can sıkmak yok

Merhaba arkadaşlar bugün reglimin 3. Günü doktor bana letu verdi letu kullanan hamile kalan varmı sat tarihim 21 Ağustos 20 eylul bat tarihim bu beşinci deneyisim deneyimleriniz nelerdir?
Merhaba arkadaşım bende doktora gittim kolmen ve folikasjt verdi doktorum yumurta takibi yapıyorum iki düşügum oldu kan pihtilasmasindan en son haziran ayında kürtaj oldum şimdi de Eylül ayında planlıladik herseyin hayırlısı herkes için ve bizim için de

Ben regl oldum tekrar yumurta takibi yapacaz sat tarihim 19 Eylül 1 Ekim'de kontrolüm var hayaller ekime kadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…