- 17 Kasım 2016
- 1.357
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Melegim elif
-
Merhaba canımm ben doktora gitmedim bu ayda benimde.olmadı eylüle girersek 7. Ay olicak bebek isteyeli adetimin gelmesi bekliyorum sonrasında obulasyonla takip edicem temmuzda da etmiştim yumurtlamam oldu ama tam değerlendiremedim agustosda yani bu ayda saldım biraz ama adetim geçikti 4 gün test yaptım negatif bekliyorum artıkMerhaba arkadaşlar bugün reglimin 3. Günü doktor bana letu verdi letu kullanan hamile kalan varmı sat tarihim 21 Ağustos 20 eylul bat tarihim bu beşinci deneyisim deneyimleriniz nelerdir?
Benim de sat 21 Ağustos bat 16 Eylül. Bu ay ovulasyon test aldım bir de c life. Doktora gitmedim henüz. (Doktor arayışı içerisindeyim)Merhaba arkadaşlar bugün reglimin 3. Günü doktor bana letu verdi letu kullanan hamile kalan varmı sat tarihim 21 Ağustos 20 eylul bat tarihim bu beşinci deneyisim deneyimleriniz nelerdir?
Test yaptın mı canımMerhaba canım benim bat 5 Eylül ovulasyonla takip ettim 16 Ağustos yumurtalama gördüm ve değerlendirdim şuan beklemedeyim
Çok erken adetime 12 gün var yumurtlamanin üzerinden 9 gün geçti göğüs ağrım vardı birde akıntım elimde erken gebelik testi yaptım çok hafif silik çıktı hemde o an beklemeden açıkçası guvenmedim çünkü çok erkenTest yaptın mı canım
Erken değil normal canım erken gebelikteÇok erken adetime 12 gün var yumurtlamanin üzerinden 9 gün geçti göğüs ağrım vardı birde akıntım elimde erken gebelik testi yaptım çok hafif silik çıktı hemde o an beklemeden açıkçası guvenmedim çünkü çok erken
Sanmıyorum ya bata 12 gün var evet yumurtlamanin üstünden 1ə gün gecseydi belki ama çok erken yinedeErken değil normal canım erken gebelikte
6 gün sonrra testi tekrarla canım istersen eğer silik ise pozitif olma olasılığı yüksekÇok erken adetime 12 gün var yumurtlamanin üzerinden 9 gün geçti göğüs ağrım vardı birde akıntım elimde erken gebelik testi yaptım çok hafif silik çıktı hemde o an beklemeden açıkçası guvenmedim çünkü çok erken
Ayy inşallah canim direk kan verecem6 gün sonrra testi tekrarla canım istersen eğer silik ise pozitif olma olasılığı yüksek
Bende ilk hamılelımı oyle ogrensm varmı fotoSanmıyorum ya bata 12 gün var evet yumurtlamanin üstünden 1ə gün gecseydi belki ama çok erken yinede
En iyisi canım. Bakalım dayanabilecek misiin o güne kadarAyy inşallah canim direk kan verecemöyle dusunuyorum net olsun sonuç
AttimBende ilk hamılelımı oyle ogrensm varmı foto
Ben görmedim canım yukarılarda kaldı heralde
Testti attım demek istemiştimBen görmedim canım yukarılarda kaldı heralde
Ben ilk hamileliğimi gözle bakınca cok zor gorulen bi silik cizgi ile ogrendm halada saklarım :)Testti attım demek istemiştim
Ben açıkçası çok emin olamadim hala da emin degilim testin bozuk olduğunu düşünüyorum çok erken diyeBen ilk hamileliğimi gözle bakınca cok zor gorulen bi silik cizgi ile ogrendm halada saklarım :)
Canım erken gebelık testleri 4 ve yukarısını gosterıyo kaset test yapsan smdi mesela ben gbi olur senınde silik cıkar ama zor gorursunBen açıkçası çok emin olamadim hala da emin degilim testin bozuk olduğunu düşünüyorum çok erken diye
Biraz gecsin bakalım direk kan vermeyi düşünüyorum 4 5 gün sonra falan üzülmek istemiyorum çok umutlaninca daha çok üzülüyorumCanım erken gebelık testleri 4 ve yukarısını gosterıyo kaset test yapsan smdi mesela ben gbi olur senınde silik cıkar ama zor gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?