- Konu Sahibi Melegim elif
-
Aa ne guzel yumurtaniz geliismis insallah bu ay ikimize hatta hepimize umut olur , cunku dr m ureme kafada biter dedi kafani rahatlatmazsan tup bebekte ypsak gebe kalamazsin dediBende 2.5 yıldır gebelik düşünüyorum herseyimiz temiz hsgde temiz 4 5 ay bekledim ama olmadı ilk defa kullandım bende klomen 2yumurtam gelismis
Yok ama bn tum hormonlari vs hpsini yptrdimProgesteron için cagrdimi doktorunuz sizi
Gün aşırı dediDoktorum bna duruma gore yapariz catlatma ignesini dedi bakalim ayin 7 sine randevum var , bu arada hngi gunler iliski tavsiye etti
Ya dün yediğim bir sey dokundu dünden beri karnım agriyor kasıklarım ağrıyor İnan hiç iyi değilim Eylül ayının iyi geçeceğine çok inanmıştım ilk günü kötü geçti.sonu hayragecer insallahİnşallah Bi sıkıntı olmazBi de iğne de ağrı yapıyor inşallah sizde çok olmaz
İğnede çok ağrı yapıyor ben dayanamayıp ilaç içmiştim. Benimde bu ay ters gitti herşey inşallah sonu hayırlı olur bizlereYa dün yediğim bir sey dokundu dünden beri karnım agriyor kasıklarım ağrıyor İnan hiç iyi değilim Eylül ayının iyi geçeceğine çok inanmıştım ilk günü kötü geçti.sonu hayragecer insallah
Amin canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bu haftayı değerlendirip artık beklicemİğnede çok ağrı yapıyor ben dayanamayıp ilaç içmiştim. Benimde bu ay ters gitti herşey inşallah sonu hayırlı olur bizlere
Herşeyin başı önce stres maalesef. Stres oldukça olmuyor. Kafaya takmayan kim varsa hemen hamile kalıyorAmin canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bu haftayı değerlendirip artık beklicem
Bata kac gun var ? Bnm dongum kisa mesela 24-25 gun suruyo , suan batima 19 gun var , onerilen iliskiden kac gun sonra idrarda cikar kiGün aşırı dedi
Henuz o asamaya gelemedik canim bu daha ilk deneme haplaBende yaptırdım ama ilişki degrrlndriktne sonra 21.gunu bakiyolar o değere yumurta catlamismi diye kontrol etmek amacli
19 eylül bat canımBata kac gun var ? Bnm dongum kisa mesela 24-25 gun suruyo , suan batima 19 gun var , onerilen iliskiden kac gun sonra idrarda cikar ki
Bnmde 21 eylul ck heyecanli insallah o ay bu ay19 eylül bat canım
İğne oldum ama sadece iğne gununu degerlendirebldıkBnmde 21 eylul ck heyecanli insallah o ay bu ay
Anladım hayırlısı olsunHenuz o asamaya gelemedik canim bu daha ilk deneme hapla
Olur insallah kotu dusunmeyin bna doktorum ureme asagida degil beyinde dedi , inan bn anne olacagim de dedi , szde oyle yapin olacak diyinİğne oldum ama sadece iğne gununu degerlendirebldık
Eylul bizim ayimiz insallahAnladım hayırlısı olsun
İnşallahOlur insallah kotu dusunmeyin bna doktorum ureme asagida degil beyinde dedi , inan bn anne olacagim de dedi , szde oyle yapin olacak diyin
Benmde bat 22 bende salı oldm iğneSlm kizlar dün catlatma iğnesi oldum bat 22 bakalim ne olacak dua edin
Yumurtan kac mm olmustu benimkisi 18mm bir gün sonra yaptimbigneyi o zamana kadar 20 mm olur dedi hadi birlikte bekleyelimBenmde bat 22 bende salı oldm iğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?