Gebeliğe Hazırlık Yumurta takibi yapıp Eylül'de hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar hatırlarsanız çatlatma ignemi zamanında vuramamistim iğneden 36 saat sonra ağrım başladı kasıklarımda sizce catlamismidir

Merhaba kizlar hatırlarsanız çatlatma ignemi zamanında vuramamistim iğneden 36 saat sonra ağrım başladı kasıklarımda sizce catlamismidir
Çatlamıştır inşallah, zaten çatlayacak yumurta çatlıyor. Kist olacağı varsa iğne bile vursan kist oluyor. İğne sadece çatlama zamanını kestirip ona göre ilişki yaşamak için. Bir sorun olmaz yani, sıkma canını

Tam 36 saat sonra ağrım oldu kasıklarımda öğünü degerlendirdim kafaya takmadan bat tarihine kadar gelebilsek

Yumurtan kac mm olmustu benimkisi 18mm bir gün sonra yaptimbigneyi o zamana kadar 20 mm olur dedi hadi birlikte bekleyelim
Biri 16 mm biri 20 mm idi iğne oldum canım 5.gün kasıklarm hala agrıo ve akıntı devam edıo sanırım yumurtada 2 gun aralık ile catladı sanırım

Yumurta takibi yumurtlama sorunu yada adet düzensizliği olmasa bile yarar sağlar mı gebelik için? Yoksa bu problemleri olanlar mı tercih ediyor?

Yumurta takibi yumurtlama sorunu yada adet düzensizliği olmasa bile yarar sağlar mı gebelik için? Yoksa bu problemleri olanlar mı tercih ediyor?
Benim yumurtlama sorunumda yok adet düzensizliğimde ama bu ay femara ve ovitrelle vuruldum canım 3 ayda böyle deniycez olmazsa hsg cekilicem

Merhaba kizlar benim sat tarihim 21 Ağustos . 1 Eylül'de doktora gitmiştim yumurtan çatlamış dedi toplamda üç yumurtan var dedi 2eylulde çatlatma iğnesini oldum 36 saat sonra kasık ağrılarım ve rahim de bicak gibi batmalarim oldu iki kere yumurtlama olabilirmiyim sizce iğnenin 6. Günü ağrım sızım yok sizce tutarsa belirtiler ne zaman baslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…