- 17 Kasım 2016
- 1.357
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Melegim elif
-
Hayırlısı inşallah benim de bat 20 ben Çarşamba olmam gereken iğneyi vuracakken içini döktüm ertesi gün vurdum inşallah ise yaramistirSlm kizlar dün catlatma iğnesi oldum bat 22 bakalim ne olacak dua edin
Çatlamıştır inşallah, zaten çatlayacak yumurta çatlıyor. Kist olacağı varsa iğne bile vursan kist oluyor. İğne sadece çatlama zamanını kestirip ona göre ilişki yaşamak için. Bir sorun olmaz yani, sıkma canınıMerhaba kizlar hatırlarsanız çatlatma ignemi zamanında vuramamistim iğneden 36 saat sonra ağrım başladı kasıklarımda sizce catlamismidir
Çatlamistir bende de ayni agrilar olduMerhaba kizlar hatırlarsanız çatlatma ignemi zamanında vuramamistim iğneden 36 saat sonra ağrım başladı kasıklarımda sizce catlamismidir
Gece vurulmak lazımdı sabah 10 da vuruldum iğnenin içindeki sıvı döküldü sabah iğne bulabildimÇatlamistir bende de ayni agrilar oldu
Tam 36 saat sonra ağrım oldu kasıklarımda öğünü degerlendirdim kafaya takmadan bat tarihine kadar gelebilsekÇatlamıştır inşallah, zaten çatlayacak yumurta çatlıyor. Kist olacağı varsa iğne bile vursan kist oluyor. İğne sadece çatlama zamanını kestirip ona göre ilişki yaşamak için. Bir sorun olmaz yani, sıkma canını
Biri 16 mm biri 20 mm idi iğne oldum canım 5.gün kasıklarm hala agrıo ve akıntı devam edıo sanırım yumurtada 2 gun aralık ile catladı sanırımYumurtan kac mm olmustu benimkisi 18mm bir gün sonra yaptimbigneyi o zamana kadar 20 mm olur dedi hadi birlikte bekleyelim
Akintin var mi onsan anliyormuşGece vurulmak lazımdı sabah 10 da vuruldum iğnenin içindeki sıvı döküldü sabah iğne bulabildim
Benimde akinti bugün vardi kasik ağrım çok ama adet ağrısı gibiBiri 16 mm biri 20 mm idi iğne oldum canım 5.gün kasıklarm hala agrıo ve akıntı devam edıo sanırım yumurtada 2 gun aralık ile catladı sanırım
Kaçıncı gün canım seninBenimde akinti bugün vardi kasik ağrım çok ama adet ağrısı gibi
Vardı yapışkan uzayanAkintin var mi onsan anliyormuş
Benim yumurtlama sorunumda yok adet düzensizliğimde ama bu ay femara ve ovitrelle vuruldum canım 3 ayda böyle deniycez olmazsa hsg cekilicemYumurta takibi yumurtlama sorunu yada adet düzensizliği olmasa bile yarar sağlar mı gebelik için? Yoksa bu problemleri olanlar mı tercih ediyor?
Erkek faktörü olsa bile denenebilir mi? Sperm morfoloji ve hız düşüklüğü varBenim yumurtlama sorunumda yok adet düzensizliğimde ama bu ay femara ve ovitrelle vuruldum canım 3 ayda böyle deniycez olmazsa hsg cekilicem
Benim eşimde hiç sıkıntı yok canım ama bizimde 1 yıldır olmadıErkek faktörü olsa bile denenebilir mi? Sperm morfoloji ve hız düşüklüğü var
Bugün catlatma ignesinin 3. GünüKaçıncı gün canım senin
Hayırlısı olsn canımBugün catlatma ignesinin 3. Günü
O zaman tamam çatlamış bendede bu vardiVardı yapışkan uzayan
Hepimiz icin deHayırlısı olsn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?