Gebeliğe Hazırlık Yumurta takibi yapıp Eylül'de hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz gecsin bakalım direk kan vermeyi düşünüyorum 4 5 gün sonra falan üzülmek istemiyorum çok umutlaninca daha çok üzülüyorum
Bende gecen ay predictor ile cizgi gorup umutlanmstm adetm gecsn kan vereym dedm adet oldm ama kanama rengi pembe idi ve cok yogun baslardı kanamam iki gün bi ped bile dolmadı dedim yerlesme kanaması hamileym dedm gittim kan verdm 0 cıktı kan verince direk kanamam yogunlastı cok uzulmustum

Gecikme olunca insan umitleniyor normalde duzensizmi

Merhaba kızlar bugün benim de reglin 3. Günü. Bu ay 3.klomen denememizi yapacaktık, normalde 3. Gün başlıyorum ama sabah kendimi iyi hissetmediğim için gidemedim doktora, yarın gideceğim. Bu ay da 4. Günü başlayayım 1 yıldır istiyoruz inşallah bu ay güzel haberler alırız.

İnşallah bazı doktorlar dördüncü gün başlıyorlar Eylül ayından çok umitliyim

Bende pko varmış bir kızım var Ekim'de 4 yaşına basacak onda klomenle hamile kalmıştım ikinci denemede düşük yaptım üçüncüde tekrar kızıma hamile kaldim
Rabbim uzun ömürler versin inşallah kızınıza şimdi ne tedavisi görüyorsunuz

İnşallah bazı doktorlar dördüncü gün başlıyorlar Eylül ayından çok umitliyim
Her ay bir ümitle başlıyor, sonra hüsran oluyor, inşallah bu ay farklı olur. Eşimin sperm değerleri iyiydi ama yine de bu ay keçiboynuzu ve çakşır suyu içirecem ona da

Gecikme olunca insan umitleniyor normalde duzensizmi
Yok canım normalde 29 günde oluyor ama bu ay gecikti covid aşı olucaktım 2 gün geçikme vardı test yaptım nolur nolmaz diye negatif çıktı bekliyorum artık bide bu ay tatil falan çok yolculuk yaptık ondan mı oldu geç mi yumurtladım anlamadım ama şimdi hatırladım adetimin tama ortasında 14 .günde ovulasyon yaptım pik değildi dedim daha yumurtlamadım herhalde dedim kesin geç gelir öylede oldu temmuzda tam 14.günde pik olmuştu agustosda farklı günde oldu demekki

Ben de varım kızlarrr 3. Klomen kullanisim adetime 11 12 gün var hayırlısı çok ümidim yok ama
Geçen ay 5 yumurta vardı toplam, iğne de yapıldı, doktor kesin hamilesin dedi. Olmadı. Bu ay 3. Klomene başlayacağım, olmazsa hsg demişti doktor. Hsg çok korkuyorum inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…