- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 43
- 30
- Konu Sahibi Melegim elif
-
Bende gecen ay predictor ile cizgi gorup umutlanmstm adetm gecsn kan vereym dedm adet oldm ama kanama rengi pembe idi ve cok yogun baslardı kanamam iki gün bi ped bile dolmadı dedim yerlesme kanaması hamileym dedm gittim kan verdm 0 cıktı kan verince direk kanamam yogunlastı cok uzulmustumBiraz gecsin bakalım direk kan vermeyi düşünüyorum 4 5 gün sonra falan üzülmek istemiyorum çok umutlaninca daha çok üzülüyorum
Bende öyle bat 1 Eylül 15 ağustosta pik olarak yumurtlama gördüm hayırlı haberler alırız inşAllahMerhaba canım benim bat 5 Eylül ovulasyonla takip ettim 16 Ağustos yumurtalama gördüm ve değerlendirdim şuan beklemedeyim
Ben pkoluyum 5 aydır deniyorum hangi sehirBenim de sat 21 Ağustos bat 16 Eylül. Bu ay ovulasyon test aldım bir de c life. Doktora gitmedim henüz. (Doktor arayışı içerisindeyim)
Gecikme olunca insan umitleniyor normalde duzensizmiMerhaba canımm ben doktora gitmedim bu ayda benimde.olmadı eylüle girersek 7. Ay olicak bebek isteyeli adetimin gelmesi bekliyorum sonrasında obulasyonla takip edicem temmuzda da etmiştim yumurtlamam oldu ama tam değerlendiremedim agustosda yani bu ayda saldım biraz ama adetim geçikti 4 gün test yaptım negatif bekliyorum artık
İnşallah tutmuştur canım Ne zamandır deniyorsunMerhaba canım benim bat 5 Eylül ovulasyonla takip ettim 16 Ağustos yumurtalama gördüm ve değerlendirdim şuan beklemedeyim
2 senedir istiyorum 3klomen 1 aşılamam var olumsuz inşallah canımİnşallah tutmuştur canım Ne zamandır deniyorsun
Eylül ayı hepimiz için uğurlu gelir inşallahBenimde bat 20 eylül bende yarın femara başlayacağım
Bende pko varmış bir kızım var Ekim'de 4 yaşına basacak onda klomenle hamile kalmıştım ikinci denemede düşük yaptım üçüncüde tekrar kızıma hamile kaldim2 senedir istiyorum 3klomen 1 aşılamam var olumsuz inşallah canım
İnşallah bazı doktorlar dördüncü gün başlıyorlar Eylül ayından çok umitliyimMerhaba kızlar bugün benim de reglin 3. Günü. Bu ay 3.klomen denememizi yapacaktık, normalde 3. Gün başlıyorum ama sabah kendimi iyi hissetmediğim için gidemedim doktora, yarın gideceğim. Bu ay da 4. Günü başlayayım1 yıldır istiyoruz inşallah bu ay güzel haberler alırız.
Rabbim uzun ömürler versin inşallah kızınızaBende pko varmış bir kızım var Ekim'de 4 yaşına basacak onda klomenle hamile kalmıştım ikinci denemede düşük yaptım üçüncüde tekrar kızıma hamile kaldim
Her ay bir ümitle başlıyor, sonra hüsran oluyor, inşallah bu ay farklı olur. Eşimin sperm değerleri iyiydi ama yine de bu ay keçiboynuzu ve çakşır suyu içirecem ona daİnşallah bazı doktorlar dördüncü gün başlıyorlar Eylül ayından çok umitliyim
Bu benim beşinci deneyisim olacak letu diye bir ilaç verdi bugün ikinci günüm .Rabbim uzun ömürler versin inşallah kızınızaşimdi ne tedavisi görüyorsunuz
Keçi boynuzu pekmezi bende iciriyorum.caksir neHer ay bir ümitle başlıyor, sonra hüsran oluyor, inşallah bu ay farklı olur. Eşimin sperm değerleri iyiydi ama yine de bu ay keçiboynuzu ve çakşır suyu içirecem ona da
O da bir bitkitmiş, aktarlarda hazır suyu satılıyor. Sperm hızı ve kalitesine çok katkısı varmışKeçi boynuzu pekmezi bende iciriyorum.caksir ne
İnşallah bu sefer olur canimBu benim beşinci deneyisim olacak letu diye bir ilaç verdi bugün ikinci günüm .
Yok canım normalde 29 günde oluyor ama bu ay gecikti covid aşı olucaktım 2 gün geçikme vardı test yaptım nolur nolmaz diye negatif çıktı bekliyorum artık bide bu ay tatil falan çok yolculuk yaptık ondan mı oldu geç mi yumurtladım anlamadım ama şimdi hatırladım adetimin tama ortasında 14 .günde ovulasyon yaptım pik değildi dedim daha yumurtlamadım herhalde dedim kesin geç gelir öylede oldu temmuzda tam 14.günde pik olmuştu agustosda farklı günde oldu demekkiGecikme olunca insan umitleniyor normalde duzensizmi
Inşallah canımEylül ayı hepimiz için uğurlu gelir inşallah
Geçen ay 5 yumurta vardı toplam, iğne de yapıldı, doktor kesin hamilesin dedi. Olmadı. Bu ay 3. Klomene başlayacağım, olmazsa hsg demişti doktor. Hsg çok korkuyorum inşallah olurBen de varım kızlarrr 3. Klomen kullanisim adetime 11 12 gün var hayırlısı çok ümidim yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?