Gebeliğe Hazırlık Yumurta takibi yapıp Eylül'de hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay 5 yumurta vardı toplam, iğne de yapıldı, doktor kesin hamilesin dedi. Olmadı. Bu ay 3. Klomene başlayacağım, olmazsa hsg demişti doktor. Hsg çok korkuyorum inşallah olur
Hsg hiç korkulacak bir şey değil canım benden tedaviye başlamadan önce istemişti doktor o zaman rahîm filmi çektirdim işlem zaten kısa sürüyor bi ara bi sanci bi baskı hissediyorsun karnında ama anlık bii şey sonra geçiyor benim hsg sonrasında da çok hafif sancim oldu o kadar yani korkulacak bi şey değil belki hamile kalmana bile yardimci olurr

Bilmiyorum kimisi çok korkunçtu falan yazmış. Anestezili olmayı düşünüyordum o yüzden. Belki sizinki şu c kollu cihaz dedikleri yeni nesil cihazdır. O ağrı yapmıyormuş çok

Bilmiyorum kimisi çok korkunçtu falan yazmış. Anestezili olmayı düşünüyordum o yüzden. Belki sizinki şu c kollu cihaz dedikleri yeni nesil cihazdır. O ağrı yapmıyormuş çok

Ben de çok araştırdım çok korktum ama hiç korkulacak bir şey değilmiş istanbuldaysaniz çekindiğim yeri önerebilirim

İnan psikolojim alt üst
Aaa hayır canım morelini yüksek tut bu çok önemli elbet olucak sıkma canını benimde olursa ilk cocuğum olucak 1 yıl yeni bitti evleneli 7.aya girdik hayırlısı bakalım neler olucak 1 yıl deniycem olmazsa öyle doktora gideyim diyorum inşallahda olur ya bende insülün vardı şuan düzelmiş 3 yadır doktor ilacı kesti eskiden pko vardı düzeldi adetim de düzwnw girdi şuan ne durumda bilmiyorum +tiroid bezlerim az çalışıyor ilaç kullanıyorum hemde 75 lik dozda ama ovulasyonds yumurtlamam oluyor

Haklısın morel çok önemli ben yapı olarak çok sitresli ve takintiliyim biraz yenmeye calisiyorum

Herkese merhaba arkadaşlar benim normalde takvimde yumurtlamam 22 Ağustos gösteriyor takvimde önceden 3 ay ovulasyon ile takip yapmiştim ama değerlendirmeler tam olmamıştı az çok tahmin edebiliyorum nezaman yumurtlama olduğunu geçen ay ki adetim çok az sürdü ve çok ağrılı geçerdi bu sefer hiç ağrım olmadı 7 gün süren adet 3 gün sürdü sonra kahverengi lekeyle devam etti şuan çok şiddetli ağrım var sizce bu ne olabilir yerleşme ağrısı olurmu bilmiyorum lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-25-18-46-05-276_com.popularapp.periodcalendar.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 25
Benimde öyle oldu iki gün sürdü adetim iki gündür de kahver rengi gelmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…