- 17 Kasım 2016
- 1.357
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Melegim elif
-
Amin canımm
İki gün normal kan şeklindeydi ikinci günün akşamı azaldı iki gündür kahve rengi seklindeBenimde 7 .güne kadar kahverengi lekem dev etti ama asla adet gibi değildi
Bende şubattan beri deniyordum ovülasyon testi ile 2 ay takip ettim daha sağlıklı oldu. Gebelik testlerini attım evden yapmamak in sürekli bekledim ovülasyon ile tanıştıktan sonra 2. Adet dönemimde hamile kaldım :)Merhaba canımm ben doktora gitmedim bu ayda benimde.olmadı eylüle girersek 7. Ay olicak bebek isteyeli adetimin gelmesi bekliyorum sonrasında obulasyonla takip edicem temmuzda da etmiştim yumurtlamam oldu ama tam değerlendiremedim agustosda yani bu ayda saldım biraz ama adetim geçikti 4 gün test yaptım negatif bekliyorum artık
Ay inşallah canım adetim hala gelmedi inşallah bende hamile kalırımBende şubattan beri deniyordum ovülasyon testi ile 2 ay takip ettim daha sağlıklı oldu. Gebelik testlerini attım evden yapmamak in sürekli bekledim ovülasyon ile tanıştıktan sonra 2. Adet dönemimde hamile kaldım :)
Yani eylül ayında ovulasyonla hamile kalırım inşallah bu ay zaten negatifAy inşallah canım adetim hala gelmedi inşallah bende hamile kalırım
Banada doktorum letu verdi 14 Ağustos ta gittim büyümüş dedi iğne vermedi bide ben ilaçla adet olmuştum ilaçla adet olduğum tarihi mi baz alacam farkedermi ilişki günleri verdi değerlendirmek için beklemeye başladım ilaçla adet olduğum tarihi baz alırsam 3 eylülde adet olmmam lazım 3 gecikirse test ver dediMerhaba arkadaşlar bugün reglimin 3. Günü doktor bana letu verdi letu kullanan hamile kalan varmı sat tarihim 21 Ağustos 20 eylul bat tarihim bu beşinci deneyisim deneyimleriniz nelerdir?
İlaçla olması farketmiyor regl olduğun ilk günü sayıp ogunu bazalacaksin inşallah hamiş kalmissindirBanada doktorum letu verdi 14 Ağustos ta gittim büyümüş dedi iğne vermedi bide ben ilaçla adet olmuştum ilaçla adet olduğum tarihi mi baz alacam farkedermi ilişki günleri verdi değerlendirmek için beklemeye başladım ilaçla adet olduğum tarihi baz alırsam 3 eylülde adet olmmam lazım 3 gecikirse test ver dedi
Amin inşAllah hepimiz hamiş kaliriz hayirli saglikli evlatlar kucagimiza almak nasip olur .Arada kasiklarda ağrı var mide eksimesibel ağrısi ama bunlar adet de olabilirİlaçla olması farketmiyor regl olduğun ilk günü sayıp ogunu bazalacaksin inşallah hamiş kalmissindirvar mı belirti
Aynen malesef hamilelikle adet belirtisi aynı en iyisi gününün gecmesini bekle direk kan testi yap .inşallah tutmusturAmin inşAllah hepimiz hamiş kaliriz hayirli saglikli evlatlar kucagimiza almak nasip olur .Arada kasiklarda ağrı var mide eksimesibel ağrısi ama bunlar adet de olabilir
Senin kullandığını bilmiyorum ama en içten dileklerimle söylüyorum umarım eylülde hamileyim diye mesajını alırız Merhaba benim 1 yıldır çocuğum olmuyo hep yanlış doktorlara gitmişim şimdi 1 tane buldum çok iyi ilgilendi meğer rahim duvarım inceymiş döllenme olsada çatlamıyormuş onun için estroferm ve lactogyn verdi kullanıyorum hala devam ediyorum ama rahim duvarım çok şükür kalınlaştı eğer ki çatlarsa çocuk tutunabilmek umarım tutar hasretim bitsin pazar çatlatma iğnesi vuruldum 11 de pazartesi 23 ilişki çarşamba cuma pazar dedi umarım bu sefer tutar da aşılama ve tüp bebeğe gerek kalmaz ya rabbi sen tüm anne adaylarını gör isteyen herkese hayırlı evlat nasip et bizi evlatla sınama nolurMerhaba arkadaşlar bugün reglimin 3. Günü doktor bana letu verdi letu kullanan hamile kalan varmı sat tarihim 21 Ağustos 20 eylul bat tarihim bu beşinci deneyisim deneyimleriniz nelerdir?
InşAllah amin Allah'm hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAynen malesef hamilelikle adet belirtisi aynı en iyisi gününün gecmesini bekle direk kan testi yap .inşallah tutmustur
AminnSenin kullandığını bilmiyorum ama en içten dileklerimle söylüyorum umarım eylülde hamileyim diye mesajını alırız Merhaba benim 1 yıldır çocuğum olmuyo hep yanlış doktorlara gitmişim şimdi 1 tane buldum çok iyi ilgilendi meğer rahim duvarım inceymiş döllenme olsada çatlamıyormuş onun için estroferm ve lactogyn verdi kullanıyorum hala devam ediyorum ama rahim duvarım çok şükür kalınlaştı eğer ki çatlarsa çocuk tutunabilmek umarım tutar hasretim bitsin pazar çatlatma iğnesi vuruldum 11 de pazartesi 23 ilişki çarşamba cuma pazar dedi umarım bu sefer tutar da aşılama ve tüp bebeğe gerek kalmaz ya rabbi sen tüm anne adaylarını gör isteyen herkese hayırlı evlat nasip et bizi evlatla sınama nolur
Amin canım güzel dileklerin için sağol. Sıkıntının ne olduğunu öğrenmen çok iyi olmuş en azından bir yıl geçmiş inşaallah o güzel duyguyu yaşarsın bende pko varmış benim Ekim'de 4 yaşını dolduracak kızım var ozaman yumurta tembelliği demişlerdi ikinci için uğraşıyorum pko görünümlü dediler ama kistim yok Her ay tek çizgi görmek çok moral bozucu rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah duam hiç anne olamayanların öncellikle tez vakitte bebislerine kavuşmalarıSenin kullandığını bilmiyorum ama en içten dileklerimle söylüyorum umarım eylülde hamileyim diye mesajını alırız Merhaba benim 1 yıldır çocuğum olmuyo hep yanlış doktorlara gitmişim şimdi 1 tane buldum çok iyi ilgilendi meğer rahim duvarım inceymiş döllenme olsada çatlamıyormuş onun için estroferm ve lactogyn verdi kullanıyorum hala devam ediyorum ama rahim duvarım çok şükür kalınlaştı eğer ki çatlarsa çocuk tutunabilmek umarım tutar hasretim bitsin pazar çatlatma iğnesi vuruldum 11 de pazartesi 23 ilişki çarşamba cuma pazar dedi umarım bu sefer tutar da aşılama ve tüp bebeğe gerek kalmaz ya rabbi sen tüm anne adaylarını gör isteyen herkese hayırlı evlat nasip et bizi evlatla sınama nolur
Günümü beklicem erken yaparsam pozitif çıkar çatlatma iğnesi vuruldum içinInşAllah amin Allah'm hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bana iğne vermedi inş hepimiz güzel haberler alırızGünümü beklicem erken yaparsam pozitif çıkar çatlatma iğnesi vuruldum için
Ne kadar dan beri deniyorsun ben 1 yıldır deniyorum benim rahim duvarım inceydi o yüzden çatlamıyordu dölleniyor çatlamıyor ondan iğne verdi şimdi rahim duvarı kalınlaştı çocuğun tutunabilecek kalınlığa geldi ama bakalım nasip 1 günlüktü üğne bakalım inşallah çatlar ve tutar bi de iğneyi vermesi için yumurtalığın belli büyüklükte olması lazım 18 mm benimdi 20.04 mm sol yumurtalıkta büyüme var gelişiyor ama bakalım inşallah mucizem bebeğim gelir çok bekletti beni gelsin artıkBana iğne vermedi inş hepimiz güzel haberler alırız
Ne kadar dan beri deniyorsun ben 1 yıldır deniyorum benim rahim duvarım inceydi o yüzden çatlamıyordu dölleniyor çatlamıyor ondan iğne verdi şimdi rahim duvarı kalınlaştı çocuğun tutunabilecek kalınlığa geldi ama bakalım nasip 1 günlüktü üğne bakalım inşallah çatlar ve tutar bi de iğneyi vermesi için yumurtalığın belli büyüklükte olması lazım 18 mm benimdi 20.04 mm sol yumurtalıkta büyüme var gelişiyor ama bakalım inşallah mucizem bebeğim gelir çok bekletti beni gelsin artık
1Ne kadar dan beri deniyorsun ben 1 yıldır deniyorum benim rahim duvarım inceydi o yüzden çatlamıyordu dölleniyor çatlamıyor ondan iğne verdi şimdi rahim duvarı kalınlaştı çocuğun tutunabilecek kalınlığa geldi ama bakalım nasip 1 günlüktü üğne bakalım inşallah çatlar ve tutar bi de iğneyi vermesi için yumurtalığın belli büyüklükte olması lazım 18 mm benimdi 20.04 mm sol yumurtalıkta büyüme var gelişiyor ama bakalım inşallah mucizem bebeğim gelir çok bekletti beni gelsin artık
Daha önce ilk aylarda bir kimyasal geçirdim 11 aydır deniyoruzNe kadar dan beri deniyorsun ben 1 yıldır deniyorum benim rahim duvarım inceydi o yüzden çatlamıyordu dölleniyor çatlamıyor ondan iğne verdi şimdi rahim duvarı kalınlaştı çocuğun tutunabilecek kalınlığa geldi ama bakalım nasip 1 günlüktü üğne bakalım inşallah çatlar ve tutar bi de iğneyi vermesi için yumurtalığın belli büyüklükte olması lazım 18 mm benimdi 20.04 mm sol yumurtalıkta büyüme var gelişiyor ama bakalım inşallah mucizem bebeğim gelir çok bekletti beni gelsin artık
İnşallah canım Allah bağışlasın sağlık uzun ömür versin güzeller güzeli kızınaAmin canım güzel dileklerin için sağol. Sıkıntının ne olduğunu öğrenmen çok iyi olmuş en azından bir yıl geçmiş inşaallah o güzel duyguyu yaşarsın bende pko varmış benim Ekim'de 4 yaşını dolduracak kızım var ozaman yumurta tembelliği demişlerdi ikinci için uğraşıyorum pko görünümlü dediler ama kistim yok Her ay tek çizgi görmek çok moral bozucu rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah duam hiç anne olamayanların öncellikle tez vakitte bebislerine kavuşmaları
1
Daha önce ilk aylarda bir kimyasal geçirdim 11 aydır deniyoruz
Çoktan1
seni çok iyi anlıyorum ama stres yapmamaya çalış desem de yapacaksın biliyorum kendimden biliyorum benim ağlamışlığım bile var artık ağlamıyorum çok düşünmemeye çalışıyorum bakalım nasip bu da olmadı aşılama olmadı tüp bebek deneriz napalım alnımızdaki yazıyı değiştiremiyoruz malesef1
Çoktan
seni çok iyi anlıyorum ama stres yapmamaya çalış desem de yapacaksın biliyorum kendimden biliyorum benim ağlamışlığım bile var artık ağlamıyorum çok düşünmemeye çalışıyorum bakalım nasip bu da olmadı aşılama olmadı tüp bebek deneriz napalım alnımızdaki yazıyı değiştiremiyoruz ma
Çoktan
seni çok iyi anlıyorum ama stres yapmamaya çalış desem de yapacaksın biliyorum kendimden biliyorum benim ağlamışlığım bile var artık ağlamıyorum çok düşünmemeye çalışıyorum bakalım nasip bu da olmadı aşılama olmadı tüp bebek deneriz napalım alnımızdaki yazıyı değiştiremiyoruz malesef
İnşallah olurÇoktan
seni çok iyi anlıyorum ama stres yapmamaya çalış desem de yapacaksın biliyorum kendimden biliyorum benim ağlamışlığım bile var artık ağlamıyorum çok düşünmemeye çalışıyorum bakalım nasip bu da olmadı aşılama olmadı tüp bebek deneriz napalım alnımızdaki yazıyı değiştiremiyoruz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?