Gebeliğe Hazırlık Yumurta takibi yapıp Eylül'de hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende şubattan beri deniyordum ovülasyon testi ile 2 ay takip ettim daha sağlıklı oldu. Gebelik testlerini attım evden yapmamak in sürekli bekledim ovülasyon ile tanıştıktan sonra 2. Adet dönemimde hamile kaldım :)

Ay inşallah canım adetim hala gelmedi inşallah bende hamile kalırım

Ayrıca kizlar ben soğan suyu kaynatıp içiyorum sabah ve akşam her gün taze hazırlıyorum

Merhaba arkadaşlar bugün reglimin 3. Günü doktor bana letu verdi letu kullanan hamile kalan varmı sat tarihim 21 Ağustos 20 eylul bat tarihim bu beşinci deneyisim deneyimleriniz nelerdir?
Banada doktorum letu verdi 14 Ağustos ta gittim büyümüş dedi iğne vermedi bide ben ilaçla adet olmuştum ilaçla adet olduğum tarihi mi baz alacam farkedermi ilişki günleri verdi değerlendirmek için beklemeye başladım ilaçla adet olduğum tarihi baz alırsam 3 eylülde adet olmmam lazım 3 gecikirse test ver dedi

İlaçla olması farketmiyor regl olduğun ilk günü sayıp ogunu bazalacaksin inşallah hamiş kalmissindir var mı belirti

İlaçla olması farketmiyor regl olduğun ilk günü sayıp ogunu bazalacaksin inşallah hamiş kalmissindir var mı belirti
Amin inşAllah hepimiz hamiş kaliriz hayirli saglikli evlatlar kucagimiza almak nasip olur .Arada kasiklarda ağrı var mide eksimesibel ağrısi ama bunlar adet de olabilir

Amin inşAllah hepimiz hamiş kaliriz hayirli saglikli evlatlar kucagimiza almak nasip olur .Arada kasiklarda ağrı var mide eksimesibel ağrısi ama bunlar adet de olabilir
Aynen malesef hamilelikle adet belirtisi aynı en iyisi gününün gecmesini bekle direk kan testi yap .inşallah tutmustur

Merhaba arkadaşlar bugün reglimin 3. Günü doktor bana letu verdi letu kullanan hamile kalan varmı sat tarihim 21 Ağustos 20 eylul bat tarihim bu beşinci deneyisim deneyimleriniz nelerdir?
Senin kullandığını bilmiyorum ama en içten dileklerimle söylüyorum umarım eylülde hamileyim diye mesajını alırız Merhaba benim 1 yıldır çocuğum olmuyo hep yanlış doktorlara gitmişim şimdi 1 tane buldum çok iyi ilgilendi meğer rahim duvarım inceymiş döllenme olsada çatlamıyormuş onun için estroferm ve lactogyn verdi kullanıyorum hala devam ediyorum ama rahim duvarım çok şükür kalınlaştı eğer ki çatlarsa çocuk tutunabilmek umarım tutar hasretim bitsin pazar çatlatma iğnesi vuruldum 11 de pazartesi 23 ilişki çarşamba cuma pazar dedi umarım bu sefer tutar da aşılama ve tüp bebeğe gerek kalmaz ya rabbi sen tüm anne adaylarını gör isteyen herkese hayırlı evlat nasip et bizi evlatla sınama nolur

Aminn

Amin canım güzel dileklerin için sağol. Sıkıntının ne olduğunu öğrenmen çok iyi olmuş en azından bir yıl geçmiş inşaallah o güzel duyguyu yaşarsın bende pko varmış benim Ekim'de 4 yaşını dolduracak kızım var ozaman yumurta tembelliği demişlerdi ikinci için uğraşıyorum pko görünümlü dediler ama kistim yok Her ay tek çizgi görmek çok moral bozucu rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah duam hiç anne olamayanların öncellikle tez vakitte bebislerine kavuşmaları

Bana iğne vermedi inş hepimiz güzel haberler alırız
Ne kadar dan beri deniyorsun ben 1 yıldır deniyorum benim rahim duvarım inceydi o yüzden çatlamıyordu dölleniyor çatlamıyor ondan iğne verdi şimdi rahim duvarı kalınlaştı çocuğun tutunabilecek kalınlığa geldi ama bakalım nasip 1 günlüktü üğne bakalım inşallah çatlar ve tutar bi de iğneyi vermesi için yumurtalığın belli büyüklükte olması lazım 18 mm benimdi 20.04 mm sol yumurtalıkta büyüme var gelişiyor ama bakalım inşallah mucizem bebeğim gelir çok bekletti beni gelsin artık

1
Daha önce ilk aylarda bir kimyasal geçirdim 11 aydır deniyoruz

İnşallah canım Allah bağışlasın sağlık uzun ömür versin güzeller güzeli kızına boşuna vakit kaybı oldu ams 5. Doktorum sanki iyi diğerleri yaşım genç diye kimi eli boş gönderdi düzenli ilişki dedi kimi folik asit kimi progestan verdi kimi kistim olmadığı halde pko var senin çocuğun olmaz dedi uğraşmak istemedi bariz belliydi şimdiki doktorum çok çok detaylı bakıyo inşallah faydasını görürüm

1

1

Çoktan
1

seni çok iyi anlıyorum ama stres yapmamaya çalış desem de yapacaksın biliyorum kendimden biliyorum benim ağlamışlığım bile var artık ağlamıyorum çok düşünmemeye çalışıyorum bakalım nasip bu da olmadı aşılama olmadı tüp bebek deneriz napalım alnımızdaki yazıyı değiştiremiyoruz malesef

İnşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…