Yumurta Tembelliği ?

aburcubur91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
98
39
38
34
Merhaba arkadaşlar, Gebelik istiyoruz 3-4 aydır olmuyor, bugün doktora gittim doktor biraz yumurta tembelliğin var ama yumurtlama yoğunluğun fazla hatta bugün de belirgin büyüklükte yumurtaların var dedi. Bugün adetin 15. günü. Yumurta tembelliği tam olarak nedir, acaba ben troid hastasıyım ilaç kullanıyorum ondan mı ? Adetlerim de çok düzenlidir. Bir kaç yerde de polikistik over diye okudum iyice korkmaya başladım.

Merhaba ben bekarım ama adetlerim çok düzensizdi olduğum zaman aşırı kanama oluyordu ve son 3 4 ay boyunca ise hiç adet görmedim. Bir kadın doğum uzmanına gittim bana yumurtalıklarımda tembellik olduğunu fazla kilom da olduğu için olumsuz etkilediğini söyledi
6 ay boyunca ilaç tedavisi göreceğim ve 6 ay içerisinde mutlaka düzenli olarak kilo vermemi istedi
Şu an ilaç tedavisinde 2. aydayım henüz kilo vermek için yeni girişimlerde bulunuyorum

Anladığım kadarıyla ilerlediği durumlarda çocuk için sıkıntı oluyormuş ve infertilite dedi kısırlık sanırım ona dönüşüyormuş. Bir tanıdığımda da varmış ilaçlarla düzeldiğini söyledi başka bir doktora gidip ayrıntılı bilgi al istersen

Back