- 8 Mart 2020
- 49
- 19
- 38
- 27
- Konu Sahibi Seymahamit
-
Kül falan yada doğal biseyler denemedin mi ben daha aşılama denemedim ama ona gücüm yok eşimde üzüldüğümü gördükçe hastaneye gitmemi istemiyor bnde evde doğal yöntemler denemek istiyorum ama ne faydalı bilmiyorumBende de yumurta tembelliği var canım ilk gebeliğim doğal yollarla oldu fakat erken doğum yaptım malesef.. aradan bir buçuk sene geçti ama bende gebe kalamadım çok zor bi durum gerçekten..bir sürü ilaç kullandım bende ama hiç biri fayda etmedi.. bir kez de aşılama yaptırdım ama oda tutma
Kül falan yada doğal biseyler denemedin mi ben daha aşılama denemedim ama ona gücüm yok eşimde üzüldüğümü gördükçe hastaneye gitmemi istemiyor bnde evde doğal yöntemler denemek istiyorum ama ne faydalı bilmiyorum
Ben kendim için incir kürü eşim için de keçiboynuzu kürü denedim ama bir sonuç alamadım.. ayriyeten soğan kürü denedim ama o da ters etki yaptı bir ay lekelenme yaşamama ve adetimin gecikmesine sebep oldu..Kül falan yada doğal biseyler denemedin mi ben daha aşılama denemedim ama ona gücüm yok eşimde üzüldüğümü gördükçe hastaneye gitmemi istemiyor bnde evde doğal yöntemler denemek istiyorum ama ne faydalı bilmiyorum
Önce bir tencereye 2 bardak su koymuştum .. o su kaynayınca içerisine 5-6 adet keçiboynuzunu kırıp atmıştım..sonra 7-8 dakika kaynamaya bırakmıştım.. sabah akşam eşime içirmiştim.. incir kürünü de tencereye 2 bardak su koyuyosun.. 7-8 adet incir atıp kaynamaya bırakıyosun.. tahmini 7dk felan kaynatmıştımve sabah akşam içmiştim ..kaynama sürelerini tam hatırlamıyorum yine de bi araştır sen.. bana doktorum bu şekilde anlatmıştı .. bu arada her gün taze taze yapıp tüketiyosun.. bugün çok yapıyım da yarına kalsın gibi bişey yok..Keçiboynuzu kürü nasıl oluyor ve incir kürü
Kesinlikle yürüyüş ve spor tavsiye ederim çok güzel çalıştırıyor yumurtalıkları ayrıca şeker ve karbonhidratı azaltıp incir kürü işe yarıyorMerhaba üç yıldır evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum ama gördüğüm tedavilerin bı işe yaramadi...kloman kullandim bı kaç ay yumurta büyüdü çatlatma ignesi kullandık çatladi ama bı sonuç alamadım sonra doktorum ilaç değiştirdi floman adında bi ilaç oda aynı şekil büyüdü çatladi hata geçen ay ilacı kullandım doktora gittim iğneye gerek kalmadan catlamisti bu ay umutluydum ama yine olmadı gittikçe umudumda kayboluyor artık ne yapacağımı bilmiyorum bu ay doktora gitmedim bakalim ne olacak diye bu sorunu yaşayan var mı ne iyi gelir ha eşimde doktora göründü o da gayet iyi kusura bakmayın biraz uzun oldu...
İncir kürünü hem buntarif ettiğin şekilde yaptım hemde küçük parçalara ayırıp zeytinyağının içine koydum bir kavanozda her sabah birkaç parça yedik çok faydası oldu bendeÖnce bir tencereye 2 bardak su koymuştum .. o su kaynayınca içerisine 5-6 adet keçiboynuzunu kırıp atmıştım..sonra 7-8 dakika kaynamaya bırakmıştım.. sabah akşam eşime içirmiştim.. incir kürünü de tencereye 2 bardak su koyuyosun.. 7-8 adet incir atıp kaynamaya bırakıyosun.. tahmini 7dk felan kaynatmıştımve sabah akşam içmiştim ..kaynama sürelerini tam hatırlamıyorum yine de bi araştır sen.. bana doktorum bu şekilde anlatmıştı .. bu arada her gün taze taze yapıp tüketiyosun.. bugün çok yapıyım da yarına kalsın gibi bişey yok..
Peki insülin direnci yüksek olan biri de incir kürü uygulayabilir mi ??Kesinlikle yürüyüş ve spor tavsiye ederim çok güzel çalıştırıyor yumurtalıkları ayrıca şeker ve karbonhidratı azaltıp incir kürü işe yarıyor
Onu doktora sormalısın bence incir şeker oranı çok yüksek sonuçta zararı da olmasınPeki insülin direnci yüksek olan biri de incir kürü uygulayabilir mi ??
Demi o yüzden bu tür kürleri uygulamaktan korkuyorum ben artık .. herkese iyi gelmiyor malesefOnu doktora sormalısın bence incir şeker oranı çok yüksek sonuçta zararı da olmasın
Tabikide kürler genel olarak riskli aslında kist falan oluşabiliyorDemi o yüzden bu tür kürleri uygulamaktan korkuyorum ben artık .. herkese iyi gelmiyor malesef
Evet canım en iyisi o ama malesef öyle bi alışkanlık yok bir gün yapsam ertesi gün unutuyorum .. dur bakalım bu kez şekeri bırakma kararı aldımTabikide kürler genel olarak riskli aslında kist falan oluşabiliyor
Ama insülin direnci en iyi gelen şey spor veya pilates hem hiç bi riski de yok
Ben herseyi demedim kürler tüp bebek tedavileri yumurtalarım boş çıkıyordu şekeri karbonhidratı bırakıp yürüyüş yaptım 1 ay sonra hamile kaldım ama çok düzenli yaptım kesinlikle denemelisin canımEvet canım en iyisi o ama malesef öyle bi alışkanlık yok bir gün yapsam ertesi gün unutuyorum .. dur bakalım bu kez şekeri bırakma kararı aldımbelki faydası olur
Sadece yazın yürüyüş yapabildim gerçekten faydası oluyordu evet .. göbek bölgem de yağlanma oluyodu yürüyüş sayesinde gitmişti.. şimdi havalar soğuyunca eve kapandım eski halime geri döndüm ..Ben herseyi demedim kürler tüp bebek tedavileri yumurtalarım boş çıkıyordu şekeri karbonhidratı bırakıp yürüyüş yaptım 1 ay sonra hamile kaldım ama çok düzenli yaptım kesinlikle denemelisin canım
Ne olursa olsun hergün çıkmaya calıs bence çıkamıyorsan pilates yapabilirsin onunda fardası oluyorSadece yazın yürüyüş yapabildim gerçekten faydası oluyordu evet .. göbek bölgem de yağlanma oluyodu yürüyüş sayesinde gitmişti.. şimdi havalar soğuyunca eve kapandım eski halime geri döndüm ..
Denerim canım..Ne olursa olsun hergün çıkmaya calıs bence çıkamıyorsan pilates yapabilirsin onunda fardası oluyor
Benimde aynı sorunum var maalesef ılk ay tutmadı esım asker olduğu ıcın tedavıyı bıraktım ama ben tek gıdınce yumurtlama ve catlatma sorununu gıderebılme sansımız varmı yanı yada sız başka tedavi uyguladınız mıMerhaba üç yıldır evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum ama gördüğüm tedavilerin bı işe yaramadi...kloman kullandim bı kaç ay yumurta büyüdü çatlatma ignesi kullandık çatladi ama bı sonuç alamadım sonra doktorum ilaç değiştirdi floman adında bi ilaç oda aynı şekil büyüdü çatladi hata geçen ay ilacı kullandım doktora gittim iğneye gerek kalmadan catlamisti bu ay umutluydum ama yine olmadı gittikçe umudumda kayboluyor artık ne yapacağımı bilmiyorum bu ay doktora gitmedim bakalim ne olacak diye bu sorunu yaşayan var mı ne iyi gelir ha eşimde doktora göründü o da gayet iyi kusura bakmayın biraz uzun oldu...
Ben tedavi gördüm eşim görmedi ama eşinizin askerden gelmesini beklerseniz daha iyi sonuç alırsınızBenimde aynı sorunum var maalesef ılk ay tutmadı esım asker olduğu ıcın tedavıyı bıraktım ama ben tek gıdınce yumurtlama ve catlatma sorununu gıderebılme sansımız varmı yanı yada sız başka tedavi uyguladınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?