- 8 Mart 2020
- 49
- 19
- 38
- 27
- Konu Sahibi Seymahamit
-
Canım yalnız ben zaten zayıf 42 kilodayım yürüyüş yapmak bana yarar mı yoksa zarar mı onu bilmiyorumSadece yazın yürüyüş yapabildim gerçekten faydası oluyordu evet .. göbek bölgem de yağlanma oluyodu yürüyüş sayesinde gitmişti.. şimdi havalar soğuyunca eve kapandım eski halime geri döndüm ..
Tsklr cnm bu ay deniyecemÖnce bir tencereye 2 bardak su koymuştum .. o su kaynayınca içerisine 5-6 adet keçiboynuzunu kırıp atmıştım..sonra 7-8 dakika kaynamaya bırakmıştım.. sabah akşam eşime içirmiştim.. incir kürünü de tencereye 2 bardak su koyuyosun.. 7-8 adet incir atıp kaynamaya bırakıyosun.. tahmini 7dk felan kaynatmıştımve sabah akşam içmiştim ..kaynama sürelerini tam hatırlamıyorum yine de bi araştır sen.. bana doktorum bu şekilde anlatmıştı .. bu arada her gün taze taze yapıp tüketiyosun.. bugün çok yapıyım da yarına kalsın gibi bişey yok
Yürüyüş yapmanın hiç bir türlü zararı olmaz kuzum ..Canım yalnız ben zaten zayıf 42 kilodayım yürüyüş yapmak bana yarar mı yoksa zarar mı onu bilmiyorum
Kimi yerlerde okudum kür yapmak yerine sabah 2 tane kuru incir yiyolarmış ..kürler malum biraz sakıncalı .. hormonlarımızı altüst edebiliyo.. önce istersen bi yemeyi dene.. baktın olmuyor sonrasında kür yapmayı deneTsklr cnm bu ay deniyecem
Tm cnmKimi yerlerde okudum kür yapmak yerine sabah 2 tane kuru incir yiyolarmış ..kürler malum biraz sakıncalı .. hormonlarımızı altüst edebiliyo.. önce istersen bi yemeyi dene.. baktın olmuyor sonrasında kür yapmayı dene
İnsülin direncine ve yüksek prolaktininiz varsa incir kürü iyi gelmezPeki insülin direnci yüksek olan biri de incir kürü uygulayabilir mi ??
Demi kuzum bende öyle düşünmüştüm.. glifor diye bi ilaç vermişti ama kullanmadım malesef çok fazla mide bulantısı yapmıştı..İnsülin direncine ve yüksek prolaktininiz varsa incir kürü iyi gelmez
Bu kürleri kullanmadan önce hormon ve kan degerlerini bilmek gerekiyor bana iyi gelen baskasına gelmeyebilirDemi kuzum bende öyle düşünmüştüm.. glifor diye bi ilaç vermişti ama kullanmadım malesef çok fazla mide bulantısı yapmıştı..
Hormonlara baktıkları halde verdiler demekki o zaman bi sorun yoktu hormonlarımda... Ama kullandıktan sonra insülin direncim yüksek çıktı ayriyeten tiroidim de öyle ..Bu kürleri kullanmadan önce hormon ve kan degerlerini bilmek gerekiyor bana iyi gelen baskasına gelmeyebilir
Geçmiş olsunHormonlara baktıkları halde verdiler demekki o zaman bi sorun yoktu hormonlarımda... Ama kullandıktan sonra insülin direncim yüksek çıktı ayriyeten tiroidim de öyle ..
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
İncir kurunden fayda gördünüz muKesinlikle yürüyüş ve spor tavsiye ederim çok güzel çalıştırıyor yumurtalıkları ayrıca şeker ve karbonhidratı azaltıp incir kürü işe yarıyor
Merhaba,Merhaba üç yıldır evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum ama gördüğüm tedavilerin bı işe yaramadi...kloman kullandim bı kaç ay yumurta büyüdü çatlatma ignesi kullandık çatladi ama bı sonuç alamadım sonra doktorum ilaç değiştirdi floman adında bi ilaç oda aynı şekil büyüdü çatladi hata geçen ay ilacı kullandım doktora gittim iğneye gerek kalmadan catlamisti bu ay umutluydum ama yine olmadı gittikçe umudumda kayboluyor artık ne yapacağımı bilmiyorum bu ay doktora gitmedim bakalim ne olacak diye bu sorunu yaşayan var mı ne iyi gelir ha eşimde doktora göründü o da gayet iyi kusura bakmayın biraz uzun oldu...
Hamile kaldığım ay incir kürü denemiştim etkisi oldu mu bilmiyorum ama ilk denememdi incir kürünüİncir kurunden fayda gördünüz mu
Bnde seninle aynı durumdayım cnm ilk gebelik dogal ikincisi zor bendede yumurta tembelliği var mış bugün vitamin verdi Plentyfert diye bı ilaç bugün başladım bakalım bı faydasıni görecek miyimBende de yumurta tembelliği var canım ilk gebeliğim doğal yollarla oldu fakat erken doğum yaptım malesef.. aradan bir buçuk sene geçti ama bende gebe kalamadım çok zor bi durum gerçekten..bir sürü ilaç kullandım bende ama hiç biri fayda etmedi.. bir kez de aşılama yaptırdım ama oda tutmadı..
Bnde seninle aynı durumdayım cnm ilk gebelik dogal ikincisi zor bendede yumurta tembelliği var mış bugün vitamin verdi Plentyfert diye bı ilaç bugün başladım bakalım bı faydasıni görecek miyim
İnşaallah ya ....Görürsün inşallah kuzum .. ben artık tüp bebek tedavisine yönelicem iki seneye yaklaşıcak hala gebelik elde edemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?