Yumurta tembelliği

Canım yalnız ben zaten zayıf 42 kilodayım yürüyüş yapmak bana yarar mı yoksa zarar mı onu bilmiyorum

Tsklr cnm bu ay deniyecem

Demi kuzum bende öyle düşünmüştüm.. glifor diye bi ilaç vermişti ama kullanmadım malesef çok fazla mide bulantısı yapmıştı..
Bu kürleri kullanmadan önce hormon ve kan degerlerini bilmek gerekiyor bana iyi gelen baskasına gelmeyebilir

Bu kürleri kullanmadan önce hormon ve kan degerlerini bilmek gerekiyor bana iyi gelen baskasına gelmeyebilir
Hormonlara baktıkları halde verdiler demekki o zaman bi sorun yoktu hormonlarımda... Ama kullandıktan sonra insülin direncim yüksek çıktı ayriyeten tiroidim de öyle ..

Merhaba,

maalesef yumurtanin büyümesi sonra da catlamasi bir gebelik olusacak anlamina gelmiyor. Benim 1 senedir her ay kendiliginden kaliteli bir yumurtlamam olmasina ragmen gebelik elde edemedim.

Bnde seninle aynı durumdayım cnm ilk gebelik dogal ikincisi zor bendede yumurta tembelliği var mış bugün vitamin verdi Plentyfert diye bı ilaç bugün başladım bakalım bı faydasıni görecek miyim

Görürsün inşallah kuzum .. ben artık tüp bebek tedavisine yönelicem iki seneye yaklaşıcak hala gebelik elde edemedim..
Bnde seninle aynı durumdayım cnm ilk gebelik dogal ikincisi zor bendede yumurta tembelliği var mış bugün vitamin verdi Plentyfert diye bı ilaç bugün başladım bakalım bı faydasıni görecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…