Yumurta tembelliği

Geçen sene iftertiliteye gittim kan testlerimizi vardır eşimle birlikte hatta eşim sperm testinide verdi rahim filmine gelince sıra kaldık orda özelde cekilirsek daha çabuk olacagini soyledi doktor bizde tamam cektirirz dedik ama para sıkıntımız çok vardı O zamanlar cektiremedik kaldi evlenmeden önce 45 kiloydum evlendim 3 sene oldu 63 kiloya kadar çıktım şuan 63 kiloyum bagirsak sorunlaarim çok oluyor gerçekten kilo vermem gerekiyor sanırım dediğiniz gibi birde size şu eşimin sperm testini paylasayim sonucu nasıl beni bi bilgilendirirmisiniz bilgisi olan varsa?

63 cok degil söyle 5 kg 7 kg versen yeterli bagirsaklara baktir tabi sadece cocuk icin degil senin sagligin öncelik.

Inositol kullan yumurtlama felan düzene girer

Cok kötü degil degerleri sperm konsantrasyonu biraz düsük 11 mily. Cikmis normal sinir 16. milyon ml.

50 /50 sans hareketlilikte ve hareketsizde % 50

Yani sansini korusa da esinde dikat etmeli.

Q10 vitamin icsin esin,

Hergün bi avuc soyulmus kabak cekirdegi, bitter aci cikolata 2-3 kare yeterli.

Findik , muz , pekmez.

Bunlar önemli besin erkekler icin.

Esine tabak hazirla tv izlerken

Tabaga muz dogra findik bol koy üstüne eritilmis bitter cikolata dök. Ben öyle yapiyodum

Muz hergün esime yediriyodum hatta pekmezle kasikla pesine gidiyordum.

Ise yaradi yüzde 50 iyilesme oldu. Bence esinde eger kilo varsa alkol sigara biraksin. Hareketsiz yasam olmasin stress olmayin felan.

Biliyorum kolay degil 3 sene sana cok geliyor haklisin benimde 6 yil oldu 1 tane kimyasal gebeligim var sadece hic tadamadim o sevinci seni anliyorum. Tiroid , bagirsak tüm herseyne baktir ihmal etme saglikli beslenin diyet yapmasniz bile beraber akdeniz usulü beslenin vitaminlerinizi icin

Inositol recete ile mi alinmasi gerek yoksa reçetesiz alabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…