Yumurta toplama ağrılı mı

havanur-havanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2017
86
80
88
34
Cumartesi yumurta toplamam olacak lütfen bana süreç hakkında bilgi verebilir misiniz? İşlem sonrası ağrı oluyor mu. Yumurta sayısı coksa ağrı çok oluyormuş diyorlar. Çok tedirgin ve heyecanlıyım

Cumartesi yumurta toplamam olacak lütfen bana süreç hakkında bilgi verebilir misiniz? İşlem sonrası ağrı oluyor mu. Yumurta sayısı coksa ağrı çok oluyormuş diyorlar. Çok tedirgin ve heyecanlıyım
Kendinizi çok sıkmayın ben ilkinde çok sıkmışım kendimi dr dedi. Zor bayılttık diye.
İlkinde baya ağrım olmuştu ama sonra 2 kere daha yaptırdım adet ağrısı gibiydi.
Merak etmeyin korkmayın da.
İlkinde gaz olayı çok olmuştu bende onunda ağrısı olmuştu.
Bunlara dikkat ederseniz hafif bir ağrıyla atlatırsınız.

Benim hiç ağrım olmadı sadece gaz sıkıntısı çektim az bir lekelenme oldu o kadar ☺️

Kendinizi çok sıkmayın ben ilkinde çok sıkmışım kendimi dr dedi. Zor bayılttık diye.
İlkinde baya ağrım olmuştu ama sonra 2 kere daha yaptırdım adet ağrısı gibiydi.
Merak etmeyin korkmayın da.
İlkinde gaz olayı çok olmuştu bende onunda ağrısı olmuştu.
Bunlara dikkat ederseniz hafif bir ağrıyla atlatırsınız.
Çok teşekkürler cevap için keşke Elimde olsada kendimi rahatlatabilsem

Ben pko hastasıyım. Tam hatırlamıyorum da 20 den fazla yumurtam toplanmıştı. Sonrasinda şişkinlik ve kabızlık yasadim. Başka da bir ağrım olmamıştı.

Benim 22 yumurtam toplandı güle oynaya gittim gram stres değildim ama çıkışım için aynı konuşamıycam . Asansörde gözümü açtım feci bir bulantıyla bir yandan afedersin çıkarıyorum bir yandan acıdan ağlıyorum sanki rahmimi almışlar gibi her ay adet sancısı çekerim majeziksiz serumsuz geçmez sancım ama bu adet sancısından kaç kat ağrılıydı anlatamam ağladığım video bile var eşim çekmiş izliyorum arada ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok sanki korkutmuş gibi oldum ama yaşadığımı yazdım.

Benim 22 yumurtam toplandı güle oynaya gittim gram stres değildim ama çıkışım için aynı konuşamıycam . Asansörde gözümü açtım feci bir bulantıyla bir yandan afedersin çıkarıyorum bir yandan acıdan ağlıyorum sanki rahmimi almışlar gibi her ay adet sancısı çekerim majeziksiz serumsuz geçmez sancım ama bu adet sancısından kaç kat ağrılıydı anlatamam ağladığım video bile var eşim çekmiş izliyorum arada ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok sanki korkutmuş gibi oldum ama yaşadığımı yazdım.
Hadiya 😔 off bi atlatsam şu süreci Allah'ım yardım etsin

Back
X