• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Yumurta toplama günü 2 kere sperm örneği alındı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Melin1234

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
46
51
8
39
arkadaşlar merhaba benim bugün yumurta toplama günümde eşimden 2 kere sperm örneği almışlar ilk örnekte ileri hareketlilik bulunamadı dediler ikinci örnekte ileri hareketlilik bulundu dediler bu sperm örnekleri arasında max yarım saat var. Başına böyle birşey gelen oldumu

arkadaşlar merhaba benim bugün yumurta toplama günümde eşimden 2 kere sperm örneği almışlar ilk örnekte ileri hareketlilik bulunamadı dediler ikinci örnekte ileri hareketlilik bulundu dediler bu sperm örnekleri arasında max yarım saat var. Başına böyle birşey gelen oldumu
Ewet canım bizim de Öyle yapıldı 1 de sayı az dediler tekrar istediler ikisini birleştirip iyisini seçeceğiz dedidoktorumux aralarımda 1 saate yakım zaman vardı

Anladım cnm ohh içim rahatladı çok saol cevap verdiğin için. Sen sonucu ne zaman alıcasın

Canım ben de bahcecide ilk denememi yaptırdım. Aynısını bize de yaptılar. Yarım saat bile yoktu arasında. Transfer sürecine gidemedik çünkü embriomuz gelişmedi. İnşallah sizin embriolarınız çok sağlıklı olur.

Canım ben de bahcecide ilk denememi yaptırdım. Aynısını bize de yaptılar. Yarım saat bile yoktu arasında. Transfer sürecine gidemedik çünkü embriomuz gelişmedi. İnşallah sizin embriolarınız çok sağlıklı olur.
İnş birdahakine gelişir embriyolarınız cnm peki neden gelişmedi ne bilgi verdiler tekrar başlayacakmışım sizinde mi sorununuz sperm hareketsizligiydi

İnş birdahakine gelişir embriyolarınız cnm peki neden gelişmedi ne bilgi verdiler tekrar başlayacakmışım sizinde mi sorununuz sperm hareketsizligiydi
Evet canım sperm hareketsizliği. İleri hızlı hiç yok. Doktorum embriyo gelişmeyince problem erkek kaynaklı, ben Kadın ve tüp bebek doktoruyum. Erkek problemi benim alanıma girmiyor dedi. Saçma bir yorum yapıp bizi bahcecideki androloga yönlendirdi ama biz bir daha orada denemeyecegiz. Kadınlar kulübünden araştırdım problemi ve bazı arkadaşlar beni yönlendirdi sağolsunlar. Spermde dna hasarı olabilirmiş bu tip sonuçlarda. Şimdi bu duruma baktırmak için doktora gideceğiz.
İlk tüp bebek denemelerinde bu tarz yaklaşımlar olabiliyor. Bu yüzden doktorunu ve kliniği iyi araştırmanı ve öncesinde mutlaka sperm için bir infertilite doktoruna görünmeni tavsiye ederim.

Back
X