bende 21inde oldum opuyu hemsire 2 3 gune olursun dedi olmadim daha sistikce sisiyorum heryerim agriyor goguslerim patlicak gibi k3ndimi cok kotu hissediyorum yaaMerhaba arkadaşlar :) Ben 17 temmuz da yumurtalarım toplandı, Doktorum 1 hafta-10 gün gibi bi sürede regl olacağımı söyledi .Bugün 11.günüm ama hala olmadım. Diğer konu başlığında bir arkadaş 11. Gün olduğunu söylemişti. Daha uzun süren var mı acaba, yardımcı olabilirler mi :)? Kaç güne kadar gecikme normal sayılabilir ? Bu durumu yaşayanlar var mı? BİRKAÇ gün daha olmazsam doktoruma sorucam belki tarlusal falan .
aynen cnm bende oylee bigun soruyorlar sen uyice sistinmi diyee yakinda patlican dedim cok kotuyum yaa bas donmeside basladi aksam uzeri napsak bilemedim ben olim diye sogan suyu ictim maydonoz suyu ictim hic fayda etmediAynen canım ben de aynı durumdayım patladım patlıcam, şiştim, göğüs uçlarına dwğemiyorum bile. Çok rahatsızım bu durumdan
yok cnm eger dondurulacaksa ymurtalarin diger adetin belleniyor ondan snra adet bittikten snra transfer oluyorNasil yani yumurta toplandiktan sonra regl mi olunuyor?e embriyo ne zaman yerlestiriliyor adetken mi
yok cnm eger dondurulacaksa ymurtalarin diger adetin belleniyor ondan snra adet bittikten snra transfer oluyor
insaallah hayirlisi olur cnm senin icin hic stres sikinti yapma rahat ol hersey guzel olsunSagol canim cvp icin.Bende agustos adetimi bekliyorum ilk denemem olacak da o yuzden sasirdim :)
Ben geçen hafta cuma opu oldum Perşembe adet oldum 6. GünMerhaba arkadaşlar :) Ben 17 temmuz da yumurtalarım toplandı, Doktorum 1 hafta-10 gün gibi bi sürede regl olacağımı söyledi .Bugün 11.günüm ama hala olmadım. Diğer konu başlığında bir arkadaş 11. Gün olduğunu söylemişti. Daha uzun süren var mı acaba, yardımcı olabilirler mi :)? Kaç güne kadar gecikme normal sayılabilir ? Bu durumu yaşayanlar var mı? BİRKAÇ gün daha olmazsam doktoruma sorucam belki tarlusal falan .
benimde opu cuma gunuydu ben hala adet olmadim yaaBen geçen hafta cuma opu oldum Perşembe adet oldum 6. Gün
Hayırlısı olsun cnmbenimde opu cuma gunuydu ben hala adet olmadim yaa
insaallah cnmHayırlısı olsun cnm
Kaç embriyon oluştu cnmHayırlısı olsun cnm
ben bir hafta sonra olmuştum.zaten opuolunca doğal olarak .erken giriliyor.Merhaba arkadaşlar :) Ben 17 temmuz da yumurtalarım toplandı, Doktorum 1 hafta-10 gün gibi bi sürede regl olacağımı söyledi .Bugün 11.günüm ama hala olmadım. Diğer konu başlığında bir arkadaş 11. Gün olduğunu söylemişti. Daha uzun süren var mı acaba, yardımcı olabilirler mi :)? Kaç güne kadar gecikme normal sayılabilir ? Bu durumu yaşayanlar var mı? BİRKAÇ gün daha olmazsam doktoruma sorucam belki tarlusal falan .
1 tane cnm benimKaç embriyon oluştu cnm
8. gunum ben hala olmadimben bir hafta sonra olmuştum.zaten opuolunca doğal olarak .erken giriliyor.
Senin de mi 1 Benim de öyle1 tane cnm benim
evwt cnm oyle oldugu icin korkuyorum biraz ben bide adet olmadigim icin cok stres yaptim neden olmuyorum diye acaba menopozami girdim diyorumSenin de mi 1 Benim de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?