Yumurta toplama işlemi

Merhaba hayırlı olsun inşallah bende salı günü yumurta toplamaya girdim 5 yumurta topladındı. Anesteziden hiç korkma canım pat diye gidiyorsun zaten hiç bişey anlamıyorsun. Benimde progesteron yükselmeseydi taze embriyo transfer edecekti doktorum yükseldiği için dondurulmak zorunda kaldı iki adet sonrası yapılacak.diğer hormonlarla ilgili yorum yapamıcam Allah gönlüne göre versin

Progesteron yüksek mi çıkmış ?
Ama normal dediler.
Bana zaten taze yapmayacak daha rahim filmi falan çektiricem 1 adet geçiririö herhalde ben şu anesteziden hayırlısıyla çıkıyım da :)

Progesteron yüksek mi çıkmış ?
Ama normal dediler.
Bana zaten taze yapmayacak daha rahim filmi falan çektiricem 1 adet geçiririö herhalde ben şu anesteziden hayırlısıyla çıkıyım da :)
yok canım yanlış anlatmışım galiba senin değil benim ki yüksek çıkmış 2 li değerlerdeydi benimki hayırlısı olsun canım korkuyla gitme inan çok iyi olacak

Girdiniz mi opuya nasıl geçti ?
Ben de şu anestezi olayını sevmiyorum
Geçmiş olsun şimdiden benim de pazartesi olacak

Girdiniz mi opuya nasıl geçti ?
Ben de şu anestezi olayını sevmiyorum
Geçmiş olsun şimdiden benim de pazartesi olacak
Teşekkür ederim sağolun saat 2 de gireceğim nasipse ben daha önce de rahim filminde sedasyon almıştım öyle birşey se korkulucak birşey olduğunu sanmıyorum ama şimdilik emin değilim

Sedayon değil benim ki genel anestezi altında olacak çok geçmiş olsun inş güzel şekilde girip iyi şekilde çıkarsınız.

Çıktım canım ağrılarım var ama ağrı kesici antibiyotik yaptılar şimdilik onların etkisiyle iyiyim inşallah geçince de iyi olurum
Kaç dk sürdü zor muydu ?
Anestezi zor mu ?
Kaç yumurta topladılar
Bunarada kime gidiyordunuz ?
Çok ama çok geçmiş olsun gönlündengeçen her şeyin olmasını dilerim

Kaç dk sürdü zor muydu ?
Anestezi zor mu ?
Kaç yumurta topladılar
Bunarada kime gidiyordunuz ?
Çok ama çok geçmiş olsun gönlündengeçen her şeyin olmasını dilerim
Allah razı olsun teşekkür ederim 15 20 dk sürmüş anestezinin hiç bir zorluğu yok bahçeci ye gidiyorum

Allah razı olsun teşekkür ederim 15 20 dk sürmüş anestezinin hiç bir zorluğu yok bahçeci ye gidiyorum
Ben de bahçeciye gidiyorum altunizade umut tüp bebek merkezine sabri hocaya ama cem hoca toplayacak. Kaç yumueta topladılar anesteziden sen uyandığına göre ben de uyanırım inş :)

Merhabalar regl oldunuz mu acaba?
Ben de 13 ünde toplama oldum daha olmadı regl merak ettim sıkıntı var mıdır diye

Merhaba, benden ayın 13'ünde yumurta toplanacak pgt için ama doktor büyük ihtimalle 2 kere toplama yapacağız dedi çünkü en az 10 yumurta gerekli, maşallah sizden 1 kerede mi 19 yumurta toplandı birde yumurta sayısını arttırmak için bir takviye yada ilaç kullandınız mı? Doktor bana pharma supralife for women ve ostella takviyelerini almam gerektiğini söyledi.

Merhaba hayırlı olsun tedaviniz benim yumurta büyütme işleminde iğne kullandım 19 tane toplandı ama hepsi döllenmesi tabi sayılara çok takılmayın. Toplam 4 embriyo kaldı elimde dünde transfer oldum hatta ama sizde neden 10 yumurta gerekli dedi doktorunuz anlamadım 4 tane bile toplananı duydum burda rahat olun sayı fazla olunca illa şans daha da artmıyor

Teşekkürler, senin de hayırlı olsun inşallah transferin tutar canım ben doğal yolla gebe kalabiliyorum ama ben orak hücreli anemi hastasıyım ve eşim taşıyıcı olduğu için geçirdiğim 2 gebelikte de bebekler hastaydı o yüzden sonlandırmak zorunda kaldık. Bizim 4 gebelikten sadece 1 tane sağlıklı bebek sahibi olma şansımız var yani 4 embriyoda 1 tane ben de en az 3 tane istiyorum 8 de 2 embriyo sağlıklı olur 10 taneye bakıyorlar bu yüzden ben de rica ettim 12 tane baksınlar diye doktorda yumurta oluşsun da bakarız dedi. O yüzden 10 tane ama 12 de 3 şansım olduğu için ben 12 tane bakılsın istiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…