merhaba arkadaşlar benim kafama takılan bir konu var yumurta toplama işleminde hafif dozlumu aneztezi veriyorlar yoksa ameliyatlardaki gibimi yani bayagı saatlerce uyuyormusun.O işlem yapılırken yattığımız yataktan kendimiz mi kalkıyoruz.Yoksa biz ayılana kadar bekliyorlarmı inanın şimdi tek bunu merak ediyorum.tecrübeli arkadaşlardan bu konuda bilgi istiyorum.
çok üzgünüm:artvinli teşekkür ederim aslında neyi merak ediyorum biliyormusun ben biraz ağırımda (kilo bakımından yani) beni nasıl sedyeye alacaklar onu merak ediyorm.güçleri yetmezse diye düşünüyorum :çok üzgünüm::
çok üzgünüm:artvinli teşekkür ederim aslında neyi merak ediyorum biliyormusun ben biraz ağırımda (kilo bakımından yani) beni nasıl sedyeye alacaklar onu merak ediyorm.güçleri yetmezse diye düşünüyorum :çok üzgünüm::
hiç merak etme canım zaten sen kendine geliyorsun kendini yavaşça sedyeye almanı söylüyorlar.seni kise kaldırıp sedyeye koymuyor yani.hangi merkezde tedavin oluyor canım inşallah azkaldı seninde bbeklerine kavuşmana duaları seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
teşekkür ederim artvinli sen ne aşamadasın tedavin devam ediyormu
çok zor günler geçirmişsin 9 ay karnında taşı tam kucagına almışken ikisini birden kaybetmek zordur tahmin edebiliyorum ama allah sabrını vermiş demi.inşallah sende gün gelir mis kokuluna kavuşursun
kızlar yani ayılmak öyle normal anestezi gibi bağıra bağıra mide bulantılı falan değil öyle mi?
hayır canım yok öyle bişey derin bir anestezi degil ama derin degil derken bişey hissederimde sanma uyanana kadar kesinlikle hissetmiyorsun hatta kişiye göre degişiyor biraz beni zor uyandırıyorlar uyumak istiyorum çok hoş bir duygu baya dinleniyosun valla bendemi tuhaflık var bilmiyorum yada alışkanlıkmı oldu 7 kez anestezi aldım çünki ama benim hoşuma gidiyor uyanınca herşey bitiyor ne güzel... ayrıca bazıları agrım oldu diyor histeroskopi hariç hiçbirinde uyanınca sızı bile hissetmedim ... sakın korkma yani.. inşallah hayırlı sonuçlar alırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?