feraye yazıyı okudum benim kalbim durdu dedim ya aynı olayları ben de yaşadım
beni kurtaran hastane ekibi de hiç pes etmemişler
3 gün yoğun bakımda kalmışım
ADAM ne diyeceğimi bilmiyorum canım, geçmiş olsun..İnşallah kimse yaşamaz...Tüp bebek merkezlerinde (hastane olanlar hariç) anestezi almak tehlikeli...
Ben kalp atışlarımı izlediklerini hatırlamıyorum, yapıyorlar mı acaba biliyor musunuz?
amin canım inşallah hepimizen kısa zamanda alırızkucagımıza bebişlerimizi.. canım ben 3 kez tüp bebek yaptırdm aslında ama hsg histeroskopi falan derken 7 kez anestezi aldımm.. inan bana bunlardan en kolyı yumurta toplama işlemiydi...
witch merhaba, hsg'yi anestezi ile mi yaptirdin? ben karar veremiyorum da, deneyimlerini paylasirmisin?
kızlar rahim filmini neden çektiriyorsunuz. ben yaptıracağım merkezle görüştüm zaten tüp bebek olacağı için rahme yerleştirilecek ve tüplerinle alakası olmayacak dedi. gerekmiyor dedi. gerekseydi ben bu ay çektirecektim. şimdi gidince orda çekmek istemezler umarrım çünkü bir ay öncesinden çektirmek gerekiyormuş.
canım ben o zaman iki doktorla konuşmuştum aniden basınçlı bir şekilde sıvı veriyorlarmış oda çok agrı hissettiriyormuş yaptıran birkaçkişide öyle demişti doktorla konuştum ben anestezi istiyorum dedim öyle yaptırdım tavsiye ederim çok rahattı eşimde ordaydı yanımda uyandım hiçbir agrı yoktu agrı kesici bile içmedim sadece kanama vardı...
canım zaten hsg yle sadece tüplere degil rahimede şekil bozuklugu polip miyom gibi tutunmayı engellicek bişey varmı diye bakılıyor benimkisi erkek faktörlü infertilite ama yaptırmak gerekiyor
canım zaten hsg yle sadece tüplere degil rahimede şekil bozuklugu polip miyom gibi tutunmayı engellicek bişey varmı diye bakılıyor benimkisi erkek faktörlü infertilite ama yaptırmak gerekiyor
ben de senin dedigin gibi duydum ve artik bu tip islemlerden cok yoruldugum icin belki de iyice hassaslastim. ama bazi kisiler de cok agrisiz oluyor yeni makinelerle filan diyorlar, gereksiz yere anestezi mi alacagim filan diye ikilemde kaldim
hadi ya o zaman çektirsem mi ben de şimdiden acaba.. çünkü tüp bebeğe gidince hemen başlayacağız o zaman olmaz galiba di mi kızlar ya?
evet agrımadı çok fazla diyenleride duydum ama dediğin gibi biz çok yorulduk artık psikolojik durumda çok önemli agrı hissetmek bu aşamada daha kötü insanı dahada yoruyor valla benim düşüncem şöyle son denememdede histeroskopi yaptırdm o daanesteziyle oluyor bir eksik bir fazla 5 kez anestezi aldım 4 olsa ne olacaktı hiç agrı hissetmedim canım sıkılmadı aglamadım en azından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?