yumurta toplama işleminde anestezi

uzun protokolse ve baskilayici ignelere henuz baslamadiysan once onu verecektir. 21. gunde baslatacatir, genelde o sekilde yapiyorlar. sonra bir sonraki reglin 3.gununde yumurta uyarici ilaclara baslayacaksin canim.

16 mayısda burun spreyıme basladım adetın 20.gunu
yarın 3.gunu yarın verır ozaman ıgneleri saol canım
sanırım merkezlerımız aynıydı

darısı başımıza inşallah canım sen hangi merkezde yaptırdın şimdi durumun nasıl?

inşallah canım hihoyyyt ben maya tüp bebek merkezi ankarada yaptırdım.. bugün transferin 6. günü hatta gece 12 itibari ile 7. günü oldu :teytey: toplamadan sonra eve geldim akşam 8e kadar uyudum anestezi etkisi ile.. sonra kalkıp gece 12 ye kadar gezdim :roflol: ağrı hiç mi yok dersen elbet vardı 18 yumurta toplanmıştı :1shok: ama sadece idrar yaparken yada büyük abdest yaparken birde pat diye oturduğumda vardı. transferin 5. günü bütün yumurtalık ağrılarım geçti hihoyyyt

witch26 canım yok hayatım öyle dediğini düşünmedim zaten
ben kendim açıklamamı yaptım:))
ben hiç bir zaman ümidimi kaybetmedim ,negatif sonucu aldığım gün başka bir merkezden randevu alıp gittik hatta,ama nedense bu ara çok istekli değilim tam olarak hazır olunca başlamak en mantıklısı bu durumda...

inşallah canım hihoyyyt ben maya tüp bebek merkezi ankarada yaptırdım.. bugün transferin 6. günü hatta gece 12 itibari ile 7. günü oldu :teytey: toplamadan sonra eve geldim akşam 8e kadar uyudum anestezi etkisi ile.. sonra kalkıp gece 12 ye kadar gezdim :roflol: ağrı hiç mi yok dersen elbet vardı 18 yumurta toplanmıştı :1shok: ama sadece idrar yaparken yada büyük abdest yaparken birde pat diye oturduğumda vardı. transferin 5. günü bütün yumurtalık ağrılarım geçti hihoyyyt

canım benim inaşallah güzel haberlerini almaya az kaldı...
bu arada miğde bulantıların devammı?

hadi hayırlı haberler ver bize inşallahhh.. ben de haziranda mayada başlayacağım.. inşallah hayırlsı ile alırız bebeişlerimizi kucağımıza. bu arada maya dediğin için soruyum sana rahim filmi istedi mi doktor?

16 mayısda burun spreyıme basladım adetın 20.gunu
yarın 3.gunu yarın verır ozaman ıgneleri saol canım
sanırım merkezlerımız aynıydı

evet canim yarin yumurta uyarici ignelere baslarsin.
ayni miydi hatirlayamadim desem:)

uyarici igneleri de 8-12 gun arasi kullanirsin yakjlasik olarak

hadi hayırlı haberler ver bize inşallahhh.. ben de haziranda mayada başlayacağım.. inşallah hayırlsı ile alırız bebeişlerimizi kucağımıza. bu arada maya dediğin için soruyum sana rahim filmi istedi mi doktor?

ay ne güzel canım benim hihoyyyt inşallah seninde haberini alırız burdan :teytey: canım ben raporla yaptırmadım o yüzden hsg vs. istenmedi zaten tüp bebekde yada mikroenjeksiyonda bu gereksiz birşey ama devlet istediği için çekiliyor raporlu hastalara... ben şubat ayında kendim çektirmiştim...

aşılamadada kullanmıştım sanırım aynı transfer kaçıncı gün gerçekleşiyor

uzun protokolse 21. gün başlıyosun regli olunca 3. günü gonal f başlıyosun oda ortalama 10 gün kulklanılıyor yumurtalar yeterli büyüklükteyse çatlatma iğnesi vurunuyosun yaklaşık 48 saat sonra yumurta toplanıyor toplandıktan sonra merkeze göre degişiyor 2. 3. 5. günü transfer yapılıyor

ay ne güzel canım benim hihoyyyt inşallah seninde haberini alırız burdan :teytey: canım ben raporla yaptırmadım o yüzden hsg vs. istenmedi zaten tüp bebekde yada mikroenjeksiyonda bu gereksiz birşey ama devlet istediği için çekiliyor raporlu hastalara... ben şubat ayında kendim çektirmiştim...

yuppii alkisalkisalkis ödüm koptu isterler diye ben de raporsuz :teytey: :teytey: myada olduğunu bilmek de çok güzel.. ayın 20 sine randevum vardı ama erken adet oldum o yüzden 17 si gibi orda olucam inşallah o zamanda senin güzel haberlerini almış olucam :sm_cool:

Back
X