Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun protokolse 21. gün başlıyosun regli olunca 3. günü gonal f başlıyosun oda ortalama 10 gün kulklanılıyor yumurtalar yeterli büyüklükteyse çatlatma iğnesi vurunuyosun yaklaşık 48 saat sonra yumurta toplanıyor toplandıktan sonra merkeze göre degişiyor 2. 3. 5. günü transfer yapılıyor
evet canım yarın saat 5 de randevum var ordamı yaptırcan sende
benım doktorum cengız bey
yuppii alkisalkisalkis ödüm koptu isterler diye ben de raporsuz :teytey: :teytey: myada olduğunu bilmek de çok güzel.. ayın 20 sine randevum vardı ama erken adet oldum o yüzden 17 si gibi orda olucam inşallah o zamanda senin güzel haberlerini almış olucam :sm_cool:
dıptısım geçmiş olsun hayatım...
pko lu hastalarda yumurta çok olduğundan şans daha yüksek diyorlar..
bende 31 yaşındayım ve pko luyum malesef
aaa raporsuzsa hiç gerek yok :teytey: zaten geldiğinde sende göreceksin ordakiler sana tedavi olduğunu hastanede bulunduğunu unutturuyorlar :teytey: o kadar rahat bir tedavi geçirdimki negatif bile olsa neşeli olacağım :roflol:
dıptısım yok şekerim daha önce yazdım ya zaten nimet olduğunu hayatım...
malesef derken sonuçta hastalık o bakımdan yazdımmm vurma hemen(((
ama şuda var önemli olan bu durumda çok değil kaliteli yumurtlamak anacummmmm
ne güzel hep iyi şeyler duyuyorum zaten geçen gün hemşirelerden biriyle konuştum çok tatlıydı.. hem ben çok hassas ve duygusalımdır. hemen etkilenirim olumsuzluklardan. ama pozitif olunca ne güzel :) hayırlısı inşallahhh..
bu arada artık yatıyorum kızlar.. hepinize iyi gecelerr..rabbim bi adım daha yaklaştırsın bebeklerimize bizi :)
super ozetlemissin witch:)
hastalık değil nimet :mymeka: sonuçda o kadar yumurtadan mutlaka kaliteli çıkıyor... iyi düşün iyi olsun yavruş :lepi:
hakkında hayırlısı olsun canım doktorla merkezde cok onemlı sanırım bu tedavıde
neyse kımse benı gormuyor ıyı geceler hepınıze