Zaten anestezi altında oluyor bı ağrı hissetmiyorsunuz.Çok ağrı oluyor mu yumurta toplamadan sonra arkadaşlar ? Kaç gün sürüyor ???
Zaten anestezi altında oluyor bı ağrı hissetmiyorsunuz.
Uyandıktan sonra da ağrı olmuyor merak etmeyin
Sadece fazla yumurtadan ötürü kasıklarda adet sancisina benzer ağrılar oluyor ara ara o kadar
Yok canım yetişkin olanlar toplanıyor ama birden bire çok yumurta olusuyor ya onun hassaslığı oluyor bı 4-5 günÇok teşekkürler yumurtaların birazı içeridemi kalıyor hepsini almıyorlarmı
Benim bir seferinde 2 yumurta toplandı sonrasında hiç bir ağrı olmadı 2. Seferinde 5 yumurta toplandı yürürken çok yavaş yürümem gerekti bir gün ağrım oldu yatınca oturunca olmuyorduÇok ağrı oluyor mu yumurta toplamadan sonra arkadaşlar ? Kaç gün sürüyor ???
Benim bir seferinde 2 yumurta toplandı sonrasında hiç bir ağrı olmadı 2. Seferinde 5 yumurta toplandı yürürken çok yavaş yürümem gerekti bir gün ağrım oldu yatınca oturunca olmuyordu
Yok canım yetişkin olanlar toplanıyor ama birden bire çok yumurta olusuyor ya onun hassaslığı oluyor bı 4-5 gün
Fazla yumurta toplanınca ağrı oluyor diye kk okumuştum... ben tüp bebek tedavisi öncesi ilaç kullanmamayı tercih ettim içmedimAnladım canım fazla olunca ağrı artıyormu acaba ağrı kesici kullandın mı
Salı günü opu oldum, agrılarım cumartesi geçti. Şişlik hala var. İdrarımı yaparken ben cok cok zorlandım, her seferinde canım yandı. Sanki yumurtalıklarıma bıcak batırıyorlarmıs gibi 1 2 saniyelik agrı giriyordu her idrara çıkışımda. Ama çok şükür geçti tüm rahatsızlıklar. Hala biraz şişlik var sadeceÇok ağrı oluyor mu yumurta toplamadan sonra arkadaşlar ? Kaç gün sürüyor ???
İlk gün narkozun etkisiyle uyku hali oluyor sadece hafif sersemlik falan ama sonrasında aynı yaşantına devam ediyorsun canımAyağa kalkıp herhangi bi iş yapabilyor musun canım ertesi gün ve adet nezaman olunuyor
Kolunda damar yolu açık oluyor zaten sen uyanmadan veriyorlar ağrı kesiciyi canım ben en son çıkışım yapılmadan önce bide ağrı kesici iğne istemiştimAnladım canım fazla olunca ağrı artıyormu acaba ağrı kesici kullandın mı
Kolunda damar yolu açık oluyor zaten sen uyanmadan veriyorlar ağrı kesiciyi canım ben en son çıkışım yapılmadan önce bide ağrı kesici iğne istemiştim
İlk gün narkozun etkisiyle uyku hali oluyor sadece hafif sersemlik falan ama sonrasında aynı yaşantına devam ediyorsun canım
Taze transfer olmayacak sanırım
Benim yumurta toplamam adetten sonra 14. Gün olmuştu ve 5.gune gelen embriyolar dondurulmustu , galiba 13-15 gün sonra adet olmuştum
Salı günü opu oldum, agrılarım cumartesi geçti. Şişlik hala var. İdrarımı yaparken ben cok cok zorlandım, her seferinde canım yandı. Sanki yumurtalıklarıma bıcak batırıyorlarmıs gibi 1 2 saniyelik agrı giriyordu her idrara çıkışımda. Ama çok şükür geçti tüm rahatsızlıklar. Hala biraz şişlik var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?