Yumurtalarim toplandı o ay adetimi oldum diğer adetimle histeroskopi ameliyati yapıldı rahime cizik falan atıldı ertesi ay transfer oldu ama tutmadı Ocak ayında olmuştu ilk transfer
2. Transferimde Mart ayında oldu ve tuttu şükür
Rahimi dinlendirmek bence daha mantıklı
Yumurta toplamadan sonra çok Ağrı olmuyor zaten saat geçtikçe ağrı azalıyor korkulacak kadar değil doktor bana ağrı kesici Alman doğru değil sonuçta artık gebeliğe hazırlanıyorsun demişti ama istersen yaparım dedi ben istemedim
İlk gün narkozun etkisiyle uyku hali oluyor sadece hafif sersemlik falan ama sonrasında aynı yaşantına devam ediyorsun canım
Taze transfer olmayacak sanırım
Benim yumurta toplamam adetten sonra 14. Gün olmuştu ve 5.gune gelen embriyolar dondurulmustu , galiba 13-15 gün sonra adet olmuştum
Yumurta toplamadan sonra çok Ağrı olmuyor zaten saat geçtikçe ağrı azalıyor korkulacak kadar değil doktor bana ağrı kesici Alman doğru değil sonuçta artık gebeliğe hazırlanıyorsun demişti ama istersen yaparım dedi ben istemedim
Hayır canım benim rahimde ufak bir perde vardi onu temizledi bide hidrosalpinks vardı bende Dr rahime bakmak istedi yıkama yapti ve çizik attı
Herkese yapilacak diye bişe yok yani