Fazla yumurta toplanınca ağrı oluyor diye kk okumuştum... ben tüp bebek tedavisi öncesi ilaç kullanmamayı tercih ettim içmedim
Ağrı kesici falan demek istedim... ama ilaçsızda bi çatlatma iğnesiylede yumurta toplattımİlaçsız tedavi nasıl oluyor tüp bebekte ilk defa duydum onu
Ağrı kesici falan demek istedim... ama ilaçsızda bi çatlatma iğnesiylede yumurta toplattım
20 yumurta toplanmişti hiç agri felan olduğunu hatirlamiyorum..böyle düşünürseniz kendinizi dinlersiniz
Uyandığında ağrın olursa söylersin yaparlar canım şiddetli bir ağrı falan olmuyor zatenAnladım canım ozaman söylemek lazım hemşirelere ağrı kesici yapsınlar eve de ağrı kesici veriyorlarmı canım
Evet canım dondurulmustuDondurulmuş embriyo transferimi oldun canım sende
Evet canım dondurulmustu
İlk gittiğimde 2 yumurtam vardı ikiside olgundu çatlatma iğnesi kullandım sonra toplandı adetliydim onlar donduruldu... birdahaki adetimde gittim iğnelere başlandı yumurta büyütmek içinYumurta oluşum iğneleri kullandınız mı
evet benim 18 yumurtam toplandı ne kadar yumurta okadar ağrı ama korkulacak gibi değil adet sancısı gibi benim 2 gün agrım olsuAnladım canım fazla olunca ağrı artıyormu acaba ağrı kesici kullandın mı
evet benim 18 yumurtam toplandı ne kadar yumurta okadar ağrı ama korkulacak gibi değil adet sancısı gibi benim 2 gün agrım olsu
yok csnim olmasi bendeİdrar yolu ağrısı oldumu canım
yok csnim olmasi bende
Yumurtalarim toplandı o ay adetimi oldum diğer adetimle histeroskopi ameliyati yapıldı rahime cizik falan atıldı ertesi ay transfer oldu ama tutmadı Ocak ayında olmuştu ilk transferNe kadar süre donuk kalmıştı canım senin donuk olunca rahim dinleniyormuş o süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?