Hepsini aynı oranda büyütüp kontrol altında tutmak zor. Bazıları erken büyüyor bazıları daha geç çatlamaması için iğne veriliyor fakat Yinede beklenenden daha az yumurta toplanabiliyor. Tabi doktorunda becerisi çok önemli ne sıklıkla kontrole çağırdığı gibi.Işte bazılarının önce büyüyeceğini doktor kontrol edebiliyormuki hepsini aynı anda büyütecek biseyyokmu .ben sordum kucukleri büyültürsek buyuk olan dominant olan catlar riskdemisti
Yas kaç cnm.gencsiniz siz herhalde30 denildi 29 u olgundu toplanfi
29 yasindayimYas kaç cnm.gencsiniz siz herhalde
Merhaba bende ilkkez tüp bebek yaptırıcam. Acıkcası bıraz korkuyorum. Yumurta toplama işlemi gerçekleştirilecek.anestezi altında oluyor evet o an neler oluyor yarı baygın mı oluyorsunuz? yapılanları hissediyorsunuz. Diye duydum.? Sonra önlük kullanıyormusunuz yoksa kendi üst kıyafetleriniz kalıyor mu? Sonra yanıma annemi götüreyim diyorum içeri alıyorlarmış işlem sonunda? K. B cok soru sordum29 yasindayim
Hic korkma. Aneztezili oluyor birsey hissetmiyorsun.Merhaba bende ilkkez tüp bebek yaptırıcam. Acıkcası bıraz korkuyorum. Yumurta toplama işlemi gerçekleştirilecek.anestezi altında oluyor evet o an neler oluyor yarı baygın mı oluyorsunuz? yapılanları hissediyorsunuz. Diye duydum.? Sonra önlük kullanıyormusunuz yoksa kendi üst kıyafetleriniz kalıyor mu? Sonra yanıma annemi götüreyim diyorum içeri alıyorlarmış işlem sonunda? K. B cok soru sordum
Allah seninde yardımcın olsun çok zorlu süreçHic korkma. Aneztezili oluyor birsey hissetmiyorsun.
Uyaninca az adet agrisi oldu gecti. Odaya gecince yanina gelebilir annrn.
Evet onluk giyiyorsun ustunde birsy olmuyor.
Kaç yumurta toplandı? Amh kaçtı?Kızlar benim tedavim uzun protokol oldu, foliküllerin eş zamanlı büyümesini de sağlıyormuş. Kişiye ve kullanılan doza göre değişiyor folikül sayısı.
Canım üzerinden baya geçmiş ama girdin mi yumurta toplatmaya?girdiysen nasıl geçti kaç yumurtan toplandıMerhaba bende ilkkez tüp bebek yaptırıcam. Acıkcası bıraz korkuyorum. Yumurta toplama işlemi gerçekleştirilecek.anestezi altında oluyor evet o an neler oluyor yarı baygın mı oluyorsunuz? yapılanları hissediyorsunuz. Diye duydum.? Sonra önlük kullanıyormusunuz yoksa kendi üst kıyafetleriniz kalıyor mu? Sonra yanıma annemi götüreyim diyorum içeri alıyorlarmış işlem sonunda? K. B cok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?