Merhaba yeni gördüm mesajı. Benim cok agır gectı. 33 adet yumurta toplandı cok yumurta oldu ama 3ü döllendi. Ohss oldum ogun hastanede yattım ayaga kalkamadım bayıldım hep. Anlıcanız bıraz kotu gectı. Sımdı corona gırdı araya. Transfer olmadım daha.
Merhaba yeni gördüm mesajı. Benim cok agır gectı. 33 adet yumurta toplandı cok yumurta oldu ama 3ü döllendi. Ohss oldum ogun hastanede yattım ayaga kalkamadım bayıldım hep. Anlıcanız bıraz kotu gectı. Sımdı corona gırdı araya. Transfer olmadım daha.
Amin. Büyük konuşuyorum veya konuşuyoruz sanırım. Hesap yapıyoruz şu zamn toplansa şu zaman transfer olur. Şu zamn haberini alırız vs vs. Rabbim büyük konuşuyorsak affetsin. 4 yıldır beklıyoruz bizde sabrediyoruz ama yıprandık işte ister istemez hesap yapılıyor kimbilir nezamn gidicez hastaneye. İnsallah kısa zamanda ortadan kalkar. Kimi yazmış herkes can derdinde siz üreme derdindesiniz yazmış. Ben buna katılmıyorum. Sonuçta hayat devam ediyor heyallerimizden isteklerimizden neden vazgeçelim. Senelerin mücadelesi yıpranması üzüntüsü var. Kimse başına gelmeden bilemez hislerimizi. Duamda herkes var tüm bebek isteyenlere tüp bebek sırası bekleyenlere nasip etsin rabbim. Sabır bu günlerde geçecek
Canım hepimizin zaman zaman bilmeden büyük konuşmaları olabiliyor.Gönlümüzden şiddetle geçenler ,bizim için hayırlı olmayabilir bunu bir tek Rabbim bilir.Dolayısıyla isteklerimiz en hayırlı zaman da olsun inşallah.Tabi ki üzüleceksin bu çok insani bir duygu ama üzülsen de sabret..Tedavim de oldukça yol almıştık ertelenince ben de çook üzüldüm ama elden ne gelir bekliyoruz sabırla..Üstümüzde ki musibet bir an önce kalksın.O gün muayene de doktorum hüzünlüydü,çok üzüldüm o ve diğer doktorlar için..Tüm insanlık ve ülkemiz Rabbime emanet
Canım merhaba Murat beyde tedavi oluyorsun sanırım memnun musun? Ben gelecekle görüşmeye gitmiştim ama içime sinmeyen bir şeyler var memorial laboratuvar açısından daha iyi gibi ve Murat bey icin çok güzel yorumlar var memnun musun acaba?
Canım merhaba Murat beyde tedavi oluyorsun sanırım memnun musun? Ben gelecekle görüşmeye gitmiştim ama içime sinmeyen bir şeyler var memorial laboratuvar açısından daha iyi gibi ve Murat bey icin çok güzel yorumlar var memnun musun acaba?
Amh dusuk olanlara yuksek dozlar vermek mantikli mi, mesela ben totalde günlük 375 kullandim ama yine 2 yumurta oldu, ben anlamadim az mi geldi yoksa benim olayim bu mu :)
Amh dusuk olanlara yuksek dozlar vermek mantikli mi, mesela ben totalde günlük 375 kullandim ama yine 2 yumurta oldu, ben anlamadim az mi geldi yoksa benim olayim bu mu :)
Canim ben en son tedavimde 300 ganalf..1 tane merional ve 1mg da genotropin kulanmistim..ama bana bi etkisi olmadi..yine 1 yuurta cikti bende..ama herkezin biyolojik yapisi farkliidir..