Yumurta toplama oncesi kaç folikul görüldü kac tane yumurta toplandı?

Benim ultrasonda 12 yum vardı bugün toplandı 8 tane alınmış huf

BENDE CUMARTESI GUNU BASLADIM SURECE TUP BEBEK .5 AD FOLIKUL GOZUKTU.. KULLANDIGIM IGNELERLE BU ARTACAK MI ? 5 AD FOLIKUL GOZUKTUYSE NASIL 12-13 YUMURTA TOPLANDIGI KISMINI COZEMEDIM? SİZCE BENDEN KAC YUMURTA TOPLANIR ? AMH DEGERIM 2 FSH 7 YASIM 42

BENDE CUMARTESI GUNU BASLADIM SURECE TUP BEBEK .5 AD FOLIKUL GOZUKTU.. KULLANDIGIM IGNELERLE BU ARTACAK MI ? 5 AD FOLIKUL GOZUKTUYSE NASIL 12-13 YUMURTA TOPLANDIGI KISMINI COZEMEDIM? SİZCE BENDEN KAC YUMURTA TOPLANIR ? AMH DEGERIM 2 FSH 7 YASIM 42
Merhabalar. Yaşınız 40ın üzerinde ama AMH değeriniz çok iyi, doktor iğneleri hangi dozlarla başlattı?
Benim tedavimde 300 ile başladı doktorum. 300 ile de son bulduracak.
Fakat yumurta sayınız AMH ile uyumsuz geldi açıkçası. Sizi yanlış da yönlendirmek istemiyorum ama kullandığınız iğnelerle artabilir fakat bu sayı 12-13 olmaz. Maksimum 2-3 adet daha artar.

görülen yumurta sayısı sadece dış çeperi. onun içerisine girilip alınıyor. içerisine girdiklerinde boş, kalitesiz ya da sıvı dolu olabiliyor diye biliyorum.
pkoluyum.Samsun medicalparkta ilk denememde doz ayarı yapamadıklarından sadece 2 yumurta görüldü 1 tane toplandı. o da döllenmedi. yumurta kalitesiz döllenme olmadı dendi. sonraki denemem ankara anatolia tüp bebek merkezinde oldu. 26yumurtam toplandı. 16tanesi işleme alınabildi. 8tanesi 5.güne 2 tanesi 6.güne gitti. 2015deki ilk transferimle kızımı kucağıma aldım. şimdi dondurulmuş transferi ile 2.ye hamileyim
ilk denemenizde 2 tane yumrta olup sonrakinde 26 ya yükselmesi çok güzel olmuş, bunun için herhangi bir şey yaptınız mı acaba benim de yumurtalık rezervim düşük hep az yumurta görüyorlar geçen ay ilk defa 6 tane görünce tedaviye başladık 4 yumurta toplandı sadece bir tane embriyo oluşmuş bugün dördüncü gün şekil almaya başlamış olması gerekiyormuş ama henüz başlamamış eğer yarına şekil alır gelişirse donduracaklar olmazsa yeniden en baştan başlamak gerekecek, rica etsem tecrübelerinizi paylaşırmısınız

Mrb kizlar tup bebek tedavisi gören anne adayları..ultrasonda kac folikul görünüyor sonra yumurta toplamada daha az yumurta toplanıyor niye böyle oluyor ???bnde 4 folikul vardı. 2 tane toplandı niyeböyle oluyor lütfen tecrübesi olanlar yazsın acaba doktor hatasimidiye düşünmeye başladım 😬😔😔😔 sizde kaç folikul göründü başta sonraďan kaçı toplanıp sağlıklı embryo oldu teşekkürler
bende de 6 tane gözüktü 4 tane toplandı sadece bir tanesi canlılığını koruyor gelişimi istenilen şekilde devam ederse inşallah eder o zaman dondurulacak

konuyu okuyunca bende yazmak istedim amh 2 kusur ve toplanan 5 adet yumurta uzun protokoldü neden bu kadar sayıda toplandı anlayamadım, hatta ikinci gün transferim iptal oldu gelişim olmamış neyse aklıma geldi nedense yumurta toplama işlemi benim için stres oldu sonrasında da, bir süre ağrısını çektim herkeste olacak diye birşey yok ama göbeğim davul oldu zor kısmı bence toplaması ama elinde birşey kalmayınca daha da üzülüyor insan.
Ana olmak kolay değil ilerisine gidemedim ama stresli bir süreç.

konuyu okuyunca bende yazmak istedim amh 2 kusur ve toplanan 5 adet yumurta uzun protokoldü neden bu kadar sayıda toplandı anlayamadım, hatta ikinci gün transferim iptal oldu gelişim olmamış neyse aklıma geldi nedense yumurta toplama işlemi benim için stres oldu sonrasında da, bir süre ağrısını çektim herkeste olacak diye birşey yok ama göbeğim davul oldu zor kısmı bence toplaması ama elinde birşey kalmayınca daha da üzülüyor insan.
Ana olmak kolay değil ilerisine gidemedim ama stresli bir süreç.
benim de yumurta toplanalı 4 gün oldu hala ağrım devam ediyor valla sizin amh niz iyiyken 5 toplanması ilginç hiçbiri mi gelişmemiş bu arada uzun protokol ne demek

Uzun protokol adetın ıkıncı günün de dik daha oncesinde doğum kontrol ve baskılayıcı ıgne ile baslanıuor, bende az sayıda toplamasını anlayamadım, yada baglı kalitesizlik var denildi bakıcaz zaman neler gösterecek nisanda baslıyorum tekrar 2.5ay ara verdik

Uzun protokol adetın ıkıncı günün de dik daha oncesinde doğum kontrol ve baskılayıcı ıgne ile baslanıuor, bende az sayıda toplamasını anlayamadım, yada baglı kalitesizlik var denildi bakıcaz zaman neler gösterecek nisanda baslıyorum tekrar 2.5ay ara verdik
Anladım canım inşallah bu tedavinde güzel sonuç alırsın.

Tedavin hayırlı sonuçlar getirsin inşallah🙏Bu ay benim de uzun protokol oldu ve oluyor hâla.Çok heyecanlıyım ben de,acaba nasıl gelişmeler olcak

benim de yas 35 amh 2.6 ama 6 yumurta toplandi gonalf 300le oldugu halde.Bir embriyo 2.gun kaliteli dendi ve transfer edildi.Eger olmazsa bir dahaki tedavimde nasil bir yontem izlenir bilmiyorum acikcasi ben de daha cok yumurta olur diye dusunmustum.

Bu amh bukadar kötü Deılse bu yumurtalar neden bu kadar az, bende uzun protokolde baya ümitliydim bes yumurta az bence bunada şükür ama, amh ve sayı bildiğin ters orantı

Sizlere neden uzun protokol uygulanıyor acaba
Canım bir önce ki tedavim de kısa protokol ve 5 e gidemeyen embriyom oldu,üstelik yumurta sayım az göründü.Bundan ötürü ön tedavi de uzun protokol görüyorum tüp tedavime kadar

Canım bir önce ki tedavim de kısa protokol ve 5 e gidemeyen embriyom oldu,üstelik yumurta sayım az göründü.Bundan ötürü ön tedavi de uzun protokol görüyorum tüp tedavime kadar
Benim yumurtalık rezervim yaşıma göre düşük olduğu için vakit kaybetmeyelim diye tedaviye başladık 6 yumurta gözüktü 4 toplandı ve sadece bir tane embriyo oluştu bugün dördüncü günü şekil almaya başlaması gerekiyormuş ama sabah henüz başlamamış dediler yarın tekrar bakacaklar benim de umudum azaldı olumsuz sonuçlanırsa daha sonrasında ne yapmam gerekiyor diye merak ettiğim için soruyorum

Doktorun duruma göre tedavi şeklini değiştiriyor.mesela benim bir önce ki kısaydı,ikincisi farklı ilaç ve farklı şekil de oldu.İnşallah sağlıklı gelişim gösterir.Allah gönlüne göre verir🙏Olmazsa da umudunu kaybetme.Çoğunluğumuzun durumu bu minval üzere zaten.Negatif alsak da devam..

Benim yumurtalık rezervim yaşıma göre düşük olduğu için vakit kaybetmeyelim diye tedaviye başladık 6 yumurta gözüktü 4 toplandı ve sadece bir tane embriyo oluştu bugün dördüncü günü şekil almaya başlaması gerekiyormuş ama sabah henüz başlamamış dediler yarın tekrar bakacaklar benim de umudum azaldı olumsuz sonuçlanırsa daha sonrasında ne yapmam gerekiyor diye merak ettiğim için soruyorum
Benimde ocak ayında ıkıncı gun gelısımı sıkıntı olup ıptal oldu 2-3ay ara verildi tekrar bakıcam Nisan ayında nasıp ama bu gelısım durumu ya yumurta yada sperm kalitesinden dolayı yarıda kalıyor, takviye falan basladım ilk uc gun gelısım kadın yumurta kalitesi, ücten sonrasında erkek kaynaklı diorlar sorunun bende ve yasa baglı dendi bır zaman uzulıp tekrar başlıyorsun ınsallah son olur

Doktorun duruma göre tedavi şeklini değiştiriyor.mesela benim bir önce ki kısaydı,ikincisi farklı ilaç ve farklı şekil de oldu.İnşallah sağlıklı gelişim gösterir.Allah gönlüne göre verir🙏Olmazsa da umudunu kaybetme.Çoğunluğumuzun durumu bu minval üzere zaten.Negatif alsak da devam..
[/QUOTE öyle tabi pes etmemek gerekiyor, Antalya IVF Tüp bebek merkezi Doktorum da KEMAL ÖZGÜR

Back
X