Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba yeni gördüm mesajı. Benim cok agır gectı. 33 adet yumurta toplandı cok yumurta oldu ama 3ü döllendi. Ohss oldum ogun hastanede yattım ayaga kalkamadım bayıldım hep. Anlıcanız bıraz kotu gectı. Sımdı corona gırdı araya. Transfer olmadım daha.Canım üzerinden baya geçmiş ama girdin mi yumurta toplatmaya?girdiysen nasıl geçti kaç yumurtan toplandı
Çok geçmişler olsun.Allah yardımcımız olsun.Bu zor günleri atlatıp feraha çıkalım inşallahMerhaba yeni gördüm mesajı. Benim cok agır gectı. 33 adet yumurta toplandı cok yumurta oldu ama 3ü döllendi. Ohss oldum ogun hastanede yattım ayaga kalkamadım bayıldım hep. Anlıcanız bıraz kotu gectı. Sımdı corona gırdı araya. Transfer olmadım daha.
Amin. Büyük konuşuyorum veya konuşuyoruz sanırım. Hesap yapıyoruz şu zamn toplansa şu zaman transfer olur. Şu zamn haberini alırız vs vs. Rabbim büyük konuşuyorsak affetsin. 4 yıldır beklıyoruz bizde sabrediyoruz ama yıprandık işte ister istemez hesap yapılıyorÇok geçmişler olsun.Allah yardımcımız olsun.Bu zor günleri atlatıp feraha çıkalım inşallahopular transferler bizleri bekliyor
![]()
Canım merhaba Murat beyde tedavi oluyorsun sanırım memnun musun? Ben gelecekle görüşmeye gitmiştim ama içime sinmeyen bir şeyler var memorial laboratuvar açısından daha iyi gibi ve Murat bey icin çok güzel yorumlar var memnun musun acaba?Adetin 21 gunu baskılayıcı kullancam dedi daha baslamadık
Memnunum su ara tedavide degilim amaCanım merhaba Murat beyde tedavi oluyorsun sanırım memnun musun? Ben gelecekle görüşmeye gitmiştim ama içime sinmeyen bir şeyler var memorial laboratuvar açısından daha iyi gibi ve Murat bey icin çok güzel yorumlar var memnun musun acaba?
Antalta memorialMurat bey dediğiniz dr kim? Nerde çalışıyor?
Aynı doktora gidiyoruz inşallah herşey yolundadır.Antalya murat özekinci
İlac dozunuz nasıldıKızlar benim tedavim uzun protokol oldu, foliküllerin eş zamanlı büyümesini de sağlıyormuş. Kişiye ve kullanılan doza göre değişiyor folikül sayısı.
Totalde derken canim gonalfmi 375 anlamadim.Amh dusuk olanlara yuksek dozlar vermek mantikli mi, mesela ben totalde günlük 375 kullandim ama yine 2 yumurta oldu, ben anlamadim az mi geldi yoksa benim olayim bu mu :)
225 gonal f, 150 merionalTotalde derken canim gonalfmi 375 anlamadim.
Canim ben en son tedavimde 300 ganalf..1 tane merional ve 1mg da genotropin kulanmistim..ama bana bi etkisi olmadi..yine 1 yuurta cikti bende..ama herkezin biyolojik yapisi farkliidir..225 gonal f, 150 merional
Merhaba, 3. Gün embriyosu yerleştirilmiş sanırım, inşallah hayırlı haberler almışsınızdır.Bugun transferim oldu 7 yumurta toplandı . 3. Gune 2 tane embrio kalmıs . 2 sinide bugun koydular bakalım hayırlısı